Aaa oylemi ben evlenmeden once alinan mallar ortak degil diye biliyordum.Üstüne istemenize gerek yok. Boşanma durumunda zaten alabilirsiniz hakkınızı.
Sen teklif et kabul etmezse kendi bilir, gitsin babasina doksun suratini
Aaa oylemi ben evlenmeden once alinan mallar ortak degil diye biliyordum.
Daha bitmesine yaklasik 6 sene var borcu simdi kapatsak yaklasik 50 bin az odiycez.Ben 40 yasindayim allaha sukur bu zamana kadar hic borcum harcim olmadi rahatta bir yasantim vardi.Bu yastan sonrada boyle bir borcun altina girip ekonomik zorluk yasamak beni bunaltti acikcasi.O yuzde bir an once kapansin istiyorum.Iste mesele ortak tapuya cevirmekte bunu nasil soylerim bilemiyorum.Bana guvenmiyor musun falan dese ne derim...
ayy nereye odettiyoruz.Adamin cebinden 1tl alamazsiniz.Kv desen emekli maasi var onunla idare etmeye calisiyor.Kadina bile 1 kurus vermez.Dugunumde bile 1 tane bilezikten baska bisey gormedim.Kv bitane set takti onuda esim almis.Yanlis anlasilmasin hatri sayilir mallari mulkleri de var yaniOnu bunu bilmem de ödesen de eş ailesine söylemeyin her ay ödeyemiyoruz diye ödettirmeye çalışın
Esim yaklasik 20 senedir calisiyor.4 sene kazancini babasina veriyor ondan sonra gozu acilip kendi biriktirmeye baslamisEvin yarısı zaten eşinizin birikimi ile ödenmiş. Siz madem böyle düşünüyorsunuz kalan yarısının yarısı sizin olur. Yani çeyreğini isteyebilirsiniz. Bir de eşiniz sadece harçlık alarak nasıl para niriktirmis anlamadim
Biliyorsun arabayı bana ailem aldı, satarsam üzülebilirler ama tapuyu ortak yaparsak kendilerini daha iyi hissederler. Onların aklı bende kalsın istemem diyebilirsiniz. Aileniz kızıyor değilde endişeleniyor gibi anlatın. Onun babası parasına el koymuş sizin ailenizden böyle bir yardım geliyor bi zahmet kötü düşünmesin eşiniz. Alınıp gücenecek bir durum değil gayet adil dışarıdan bakınca.Daha bitmesine yaklasik 6 sene var borcu simdi kapatsak yaklasik 50 bin az odiycez.Ben 40 yasindayim allaha sukur bu zamana kadar hic borcum harcim olmadi rahatta bir yasantim vardi.Bu yastan sonrada boyle bir borcun altina girip ekonomik zorluk yasamak beni bunaltti acikcasi.O yuzde bir an once kapansin istiyorum.Iste mesele ortak tapuya cevirmekte bunu nasil soylerim bilemiyorum.Bana guvenmiyor musun falan dese ne derim...
Gercekten aklim almiyor boyle babalari. Esinizin cebinden yillarca parasini almis nerde bu para.ayy nereye odettiyoruz.Adamin cebinden 1tl alamazsiniz.Kv desen emekli maasi var onunla idare etmeye calisiyor.Kadina bile 1 kurus vermez.Dugunumde bile 1 tane bilezikten baska bisey gormedim.Kv bitane set takti onuda esim almis.Yanlis anlasilmasin hatri sayilir mallari mulkleri de var yani
ayy nereye odettiyoruz.Adamin cebinden 1tl alamazsiniz.Kv desen emekli maasi var onunla idare etmeye calisiyor.Kadina bile 1 kurus vermez.Dugunumde bile 1 tane bilezikten baska bisey gormedim.Kv bitane set takti onuda esim almis.Yanlis anlasilmasin hatri sayilir mallari mulkleri de var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?