- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
Çok acil ek işlere ihtiyacım var , neler yapmam gerekir , 300 bin tl borcum nasıl kapanır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alışılagelmiş miktar üstü borçlanma hala soruşturma sebebi diye biliyorum en azından askerlerde. Muhtemelen memurlarda da aynı şekilde.Valla zorunlu borcunu gittikçe arttiriyorsun. Evlenme işine borcunu azalttiktan sonra girseydin keşke. Nişanlın bu kadar borcu nasıl yaptın diye sormadı mi ?
Birde devlet memurusun. Bu borçlardan dolayı çalıştığın kuruma yazı gelirse soruşturma geçirme sonra. Eskiden öyleydi şimdi nasıl bilmiyorum
Valla orasını bilmiyorum ama şu an ödüyorum diye sorun olmuyor sanırım çeyiz kredisini babam üzerinden çektik ;(Alışılagelmiş miktar üstü borçlanma hala soruşturma sebebi diye biliyorum en azından askerlerde. Muhtemelen memurlarda da aynı şekilde.
Ne ara 300 oldu?Çok acil ek işlere ihtiyacım var , neler yapmam gerekir , 300 bin tl borcum nasıl kapanır
Aferin sana babanı da işin içine katarak çok iyi etmişsin. Gerçi onlarda da iş yok annen kalk kız soğan doğra deseydi keşke bunların hiçbiri olmazdı.Valla orasını bilmiyorum ama şu an ödüyorum diye sorun olmuyor sanırım çeyiz kredisini babam üzerinden çektik ;(
Çeyiz kredisi ne beValla orasını bilmiyorum ama şu an ödüyorum diye sorun olmuyor sanırım çeyiz kredisini babam üzerinden çektik ;(
Legal olanı bulamazsın diyelim ona.Şu dünyada en azılı seri katillere bile üzülürüm sana üzülmüyorum. Bulamazsın 300 bini kapatacak ek iş o yüzden sorryyy
İllegal olanında da zorunlu toparlayamaz, 300 binlik illegal gelir sağlar 500 binlik saat alır kocişkosuna. O da işlemez ona maalesefLegal olanı bulamazsın diyelim ona.
Yakın zamanda bazı şeylerin ücretlerini öğrenince ‘ulaann’ diye düşünmedim değil