Bu resmi paylaştıktan beş dakka sonra benim miskinlik keçireli hemen gitti titizlik kecileri gedli kalktım temi,lik yaptım bütüüün günBenim keçiler bugün dağdan inmiş bana bi uğramak istemişler bugün hiç keyfim yok iş yapasımda yok bağaaa ne evdekiler zıkkımın pekini yesinben kitap okucaaam :)Eki Görüntüle 1708456
simyacı'ya başladım
BAZEN BİLDİRİM GELMİYOR EFSERİM BENİM KEÇİLERDE GELDİ BABAMA TOSLADILARBugün burayla ilgili bildirim hiç almadım kızlarBildirim gelmedi bizim kızlar yok herhalede ortada dedim topiğe gelidim hepiniz gelmişsiniz ben yokum kusura bakmayın teknik aksaklık oldu benim keçiler baş olmayınca ilaçla uyutum biraz baktım o da olmadı bir terapiye alalım dedim şuan sersemler sabahta inşallah giderler
Galiba ondanBAZEN BİLDİRİM GELMİYOR EFSERİM BENİM KEÇİLERDE GELDİ BABAMA TOSLADILAR
oyyy migren çok fena bugün benimde kafa 100 kilo oldu yamuluyorduGaliba ondan
Benim aldığım ilaçlar miğrenimi tetikledibenimkileride migren yamultu
Benim bu gün doğum günümoyyy migren çok fena bugün benimde kafa 100 kilo oldu yamuluyordusen hangi burçsun efserim hep aynı anda geliyor keçilerimiz
yaaaaBenim bu gün doğum günümyayım
Sağol tatlım çok teşekkür ederim sizlerle beraber olur inşallahyaaaaiyiki doğdun efserim güzel,mutlu senelere
inşallahSağol tatlım çok teşekkür ederim sizlerle beraber olur inşallah
Senin burcun ney pekiinşallah
Benim oğlum terazi sizin dengeli olmanız lazım amateraziayarsızlık var
yani insanlara karşı öyleyiz adaletliyiz ama duygular çorbaBenim oğlum terazi sizin dengeli olmanız lazım ama
Deme yaayani insanlara karşı öyleyiz adaletliyiz ama duygular çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?