Canımcığım çok sağol tatlım bu ara sizi yanlız bırakıyorum beni utandırıyosunuz
Estağfurullah canım.Canımcığım çok sağol tatlım bu ara sizi yanlız bırakıyorum beni utandırıyosunuz
Tabiki gelirim hatta sizin için geliyorum bir sorumluluk oluyor banada iyi geliyorEstağfurullah canım.
İşin olmasa eminim ki gelirdin.
Evet canım biraz kalitesi düşük biraz da boy farkı var .Tabiki gelirim hatta sizin için geliyorum bir sorumluluk oluyor banada iyi geliyorbu arda ben a101 bugün ugradım kalan kitaplara baktım mücizeler dükanın bir yumak mutluluk vardı onu aldım kitabın ucuz olmasını cok düşümüşdüm neden acaba diye biraz basım kalitesi düşük sadece
Öyle evetEvet canım biraz kalitesi düşük biraz da boy farkı var .
Yinede okunur durumda
Devam et bazı kitaplar bazen baştan şaşırta bilir devam et tatlımBen de Ayrı Hayat`lara başladım.Ağır gidiyor biraz.İnşallah bitiririm.
Tamam devam ederim büyük ihtimalle:)Devam et bazı kitaplar bazen baştan şaşırta bilir devam et tatlım
Ben kactım gözüm agrıdan çıkacak gibi gecerse gelirim gelemezsem allah rahatlık versin herkese
Çok teşekkür ederim tatlım
Günaydın tatlım olsun buda bir başarı sonuçta ısınamadınGünaydın kızlar.
Kaplumbağa hızımla 191'e geldim :)
aminSabah serifleriniz hayr olsun hanımlarbu hafta sonu kitabimi pek elime alamadım.. Misafirim. Vardı.. Dün yatmadan okudum öylede uyuya kalmisim.61.sayfadayim..
Evet canım çok incesin çok sağolEfser doğum gününmüş galiba, dün hiç giremedim de şimdi gördüm nice yıllara tatlım , tüm dileklerin gerçekleşir umarım yeni yaşında
Yorumlarını bekliyorumsarah Jio'nun Mart Menekşeleri kitabında 260. sayfadayım. hikaye baya ilginç bir hal almaya başladı, sonunu merakla bekliyorum. bugün bitirrim umarım
Sarah jionun kitapları hep öyledir insana jeycan veriyor su gibi okuyor insan bende geçen yıl okumuştum ne denir her zaman ki gibi sarah jio yapmış yapacağınısarah Jio'nun Mart Menekşeleri kitabında 260. sayfadayım. hikaye baya ilginç bir hal almaya başladı, sonunu merakla bekliyorum. bugün bitirrim umarım
Bende çok merak ediyorum o kitabı .Ayın 2.Kitabı piruze ve oğulları
Eveeeet 6.günün sonunda kitabım bittiyaşasın çoooook mutluyum iyiki kurstaki abla bana getirmiş iyiki iyiki kitabın ismini duyunca bile heycanlanıyordum çünkü çok merak içindeydim kitabın devamını okumak için hayır allahtan başka birşey isteseydim kabul olcakmış resmen kitab süpeeeeeer ötesiydi artık o kadar heycanlandım ki sabah kitabı bitirdim...herkese önerebileceğim harika bir kitap..Ve son olar mücizeler inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?