Çatlaklar Bonie Çatlak Kremi ve Selülit Giderici Doğum Çatlakları!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Yalnızca doğum çatlaklarıyla ilgili bi ürün olduğunu sanmıyorum..Sonuçta bu bir cilt sorunu ve nedeni şu veya bu olabilir. Lakin bana göre çatlakların süresi önemli burda. Çok uzun süredir var olan çatlaklar için belki daha uzun süre kullanım gerekebilir..Umarım öyledir. Yoksa son umudumuz da yok olacak gibi:uhm::KK43:

selamlar bende aldım bu kremden 2 hafta oldu ama kasıntı yaptı bide hic bi fark yok napsamkı cevap atarsanız cok sevınırm

bilgiler icin tesekkurler kullanacak arkadaslardan sonucları bekliyoruz sevgiler

Sonuçları görmeden satış olayını sizinle paylaşmamıştık.

www.catlakbakimi.com

adresinden ürünle ilgili bilgi alabilir ve sipariş verebilirsiniz.

100% orjinal Bonié Kremi

kızlar
:çok üzgünüm:
moralinizi bozmak istemem ama.. bu kremi kazen kızlara gönderdiği zaman bende tesadüfi olarak yeni almiştım.. bende etkili olmadı.. sanırım sadece dogum sonrası çatlaklarda etkili benim bacak bölgemdeki çatlaklarda hiçbir değişiklik olmadı.. kullanmaya devam ediyorum ama... gözle görülür bir değişiklik yok:çok üzgünüm:

Merhaba Tenar,
İthalatçı firma ile bu konuyu görüştüm, onlardan cevap bekledim o yüzden bugün cevap verebiliyorum.
2 seçenek sundular ;
1- ürün orjinal olmayabilir (bugüne kadar böyle bir geri bildirim olmamış çünkü)
2- cilt kendini yeniliyor olabilir bu da kaşıntıya sebep olabilir ama rahatsız edici ölçüde olmaz dediler.

bilgine

arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bende netten sipariş üzerine aldım kremi. yalnız kullanmaya başlayalı daha 9 gün oldu. ama inanın ki çatlakların şekli olumlu yönde değişmeye başladı... ama en sonda ne olur tamamen düzelirmi onu bilemiyorum. şu anda çatlaklarda iyileşme var....:teytey:

merhaba arkadaşlar bende hiç doğum yapmadım ama ergenliğimden beri var çatlaklarım. arkadaşlarda bu krem iyi sonuç verirse firmayla anlaşıp sitede daha uygun fiyata mı satış yapılacak. eğer öyleyse arkadaşların sonuçlarını bekleyelim ama yine herkes kendi sipariş verecekse o zaman hiç beklemiycem. sonuç açık görünüyor.

arkadaşlar birde ürünü hangi bölgede kullandığınızı ve bir kutu ürünün ne kadar yettiğini de belirtirseniz sipariş verirken birden fazla siparişlerde indirim fırsatı oluyor. bir kutu ürün kaç ml bu arada arkadaşlar?

Selam Ask Perisi
Piyasada sahte Bonie Krem satisi varmis.Senin kullandigin Bonie kremin üzerinde kullanma tarihi ile üretim numarasi yaziyormu ve hangi steden siparis verdin
tesekürler

merhaba arkadaşlar bende hiç doğum yapmadım ama ergenliğimden beri var çatlaklarım. arkadaşlarda bu krem iyi sonuç verirse firmayla anlaşıp sitede daha uygun fiyata mı satış yapılacak. eğer öyleyse arkadaşların sonuçlarını bekleyelim ama yine herkes kendi sipariş verecekse o zaman hiç beklemiycem. sonuç açık görünüyor.

arkadaşlar birde ürünü hangi bölgede kullandığınızı ve bir kutu ürünün ne kadar yettiğini de belirtirseniz sipariş verirken birden fazla siparişlerde indirim fırsatı oluyor. bir kutu ürün kaç ml bu arada arkadaşlar?

Link Silinmiştir. sitesi %100 orjinal ürün olarak satmaktadır. Bizde Türkiye'ye getiren firmadan direk aldık onların satış siteside burası. Bu siteden sipariş verebilirsiniz.
Link Silinmiştir.
bilginize

Selam Ask Perisi
Piyasada sahte Bonie Krem satisi varmis.Senin kullandigin Bonie kremin üzerinde kullanma tarihi ile üretim numarasi yaziyormu ve hangi steden siparis verdin
tesekürler
Ürünler isteyen 3 kişiye numune olarak yollandı geçmiş sayfalara bakarsanız nasıl bir yol izlediğimizi göreceksiniz.
bilginize

Link Silinmiştir.

merhaba ben yurt disinda yasiyorum bonie kremine ulasabilecegim bir adres yada bir telefon yokmu acaba ,yurtdisi satisi varmidir ki,bilgisi olanlar yazabilirse cok sevinirim..

Arkadaslar Kremi Ben Tester Amacli Kazenden Aldim Super Bise Uzerinde Tarih Seri Numarasi Yok Tester Oldugu Icindir Benceee Ama Yakin Zmanda Kkda Satilacaktir Haberinize Sevgiler

Link Silinmiştir. sitesi %100 orjinal ürün olarak satmaktadır. Bizde Türkiye'ye getiren firmadan direk aldık onların satış siteside burası. Bu siteden sipariş verebilirsiniz.
Link Silinmiştir.
bilginize

Günaydın peri günaydın cuma başlandı bile satışa.

Ürün yurt dışında imal edilmiyor içeriği yurtdışından getirtilip Selay Kimya Kozmetik tarafından Türkiye'de kutulanmaktadır. Tek ana dağıtıcı da Seray kozmetiktir.

teşekkürler kazen ..
ben ürünü kullanmaya devam edecem ama.. en azından kutu bitene kadar ama devam etmeye karar verirsem aynı yerden sipariş vermiyecem.. dediğiniz gibi belkide sahtesidir.. çünkü hiçbir değişiklik yapmadı.. ama bende kaşıntıda olmadı..
benneyaptımki

X