• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boncuk Örtü

maalesef bende resimleri göremiyorum sayfayi bir kac defa yeniledim ama olmuyor...

resimleri maalesef göremiyorum, cok üzüldüm simdi. Günlerdir bunun tarifini ariyordum.

arkadaşlar yapılışı görülmüyor ya

NILBERA yapılışını tekrar yüklermisin acaba çok beğendim bende yapmak istiyorum

arkadaşlar bende göremiyorum ayrıntılı resimlerii
:17:
kızlar fotoğraflarda hiç bir sorun yok hepsi eksiksiz görünüyor sorun sizin bilgisayarlarınızdan kaynaklanıyor​

nilberacım ilk boncuk örtümü senin sayende yapmıştım ama şimdi senden bişey rica ediyorum kum boncuktan çarkıfelek örneğini yapmışlar çok şık ama yapılışını bulamıyorum eğer biliyorsan onuda anlatabilirmisin

Nilberacım bu örtüleri yapmayı bende biliyorum ama sorun şu ki benim yaptıklarımı bir süre sonra boncuklar kesiyor sen böyle bir sorun yaşadınmı ve ayrıca şu an yaşadığım yerde bulamıyorum boncuk, arkadaşım bana hediye yapmıştı o örtüde böyle bir sorun yok ama o japlonex boncukla yapıyor.

şuanda resimleri bilgisayarıma kaydettim
malzemeleri alınca en kısa zamanda deneyeceğim
çok çok güzel ifade etmişsin:48:

merhaba ... harika olmuş ellerinize sağlık...
bende bir şey koysam ama modeli çıkartamadık annem komşular falan.. nasıl başlanacak? nasıl örülecek? biilgisi olan olursa ve söylerse sevinirim...

Eki Görüntüle 175523 $orgu-bebek-kiyafetleri-3.jpg

Back