• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boncuk Örtü

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
evet canlarım en sonunda boncuk örtüyü yapmayı öğrendim ve kendi el emeklerime taşıttırdım konuyu kendi yaptığım boncuğu detaylısıyla sizlere sunuyorum inşallah beğenirsiniz devamı gelecek tam anlamıyla örtüm tamamlandığında onuda ekleyeceğim bu arada canlarım ipimiz hani şu floş diye bilnen dantel ipi varya o olursa daha sağlam olur
_EsCaPe_ canım sanada çok tşk ederim bebeğim

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Son düzenleme:
kızlar boncuklu örtüm bitti paylaşmak istedim bakın bakalım olmuşmu bu arada NıLBERA CIM TEŞEKKÜRLER CANIM BU KADAR AÇIK ANLATMASAYDIN YAPAMAZDIM

Eklentiler

• $Fotoğraf-0081.jpg
    $Fotoğraf-0081.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 122
  • $Fotoğraf-0082.jpg
    $Fotoğraf-0082.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
isterseniz bu modelden yatak odası takımıda yapabilirsiniz işte böyle:lepi::lepi:

Eklentiler

• $Fotoğraf-0078.jpg
    $Fotoğraf-0078.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 98
bendede var aynı model kuzenim yapmıştı hediye çok tatlı bi yeşille yapmıştı hep merak ederdim nasıl yapılıyo diye çok güzel anlatmışsın seninkide çok güzel olmuş ellerine sağlık

çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık heveslendirdiniz bende yapmak istiyorum boncukları alayım yapayım bariiii :lepi:

nılbera çok güzel anlatmışsın canım
bende tepsi içi yapmayı istiyorum daha öncede görmüştüm ama nasıl yaptığını çozememiştim
emeğine sağlıkopuyorumnanaktan

elinize sağlık sabır işi ve bende o sabırdan yok sanırım ama yapılanlarda çok güzel oluyor

Emeğinize sağlık. Ben bu örneği 1 ay kadar önce kurs yerimde bi bayanda görmüştüm göstermişti. Bohça yapmış kendisi. Krem renkli deri satenin üzerine çok yakışmış gerçekten. Şık duruyo.:1rolleyes: Bende yapmayı düşünüyorum CADIARZU

bende başladım canlar bakalım becerebilecek miyim ,tşkler paylaşımınız için

floş ipi derken normal dantel ipimi acaba?
bide ne kadar boncuk gidiyo tepsi içi için

Evet normal bildiğimiz dantel ipi kullanılıyor. Kum boncuk baya gidiyo ama boru boncuk o kadar değil. Örneğin 3 liralık kum boncuk, 2 liralık boru boncuk yeterli olur tepsi için sanırım.

Ayy çok begendim ya ellerinize sağlık yarın boncuk alıp bunu yapmam lazım çevremde kimsede yok kaydirigubbakcemile3 :hulya:

çokkkk hoş olmuş emeğine sağlık.kesinlikle deniycem umarım becerebilirim

Back