- Konu Sahibi nonameanymore
-
günaydın kızlar..nasılsınız bakalım?
bugün hiç keyfim yok,canım sıkkın,moralim bozuk..
kendime melisa çayı yaptım belki stresimi sıkıntımı alır diye.ilk kez deniyorum bu melisayı.bisürü faydası varmış.özellikle sinir sistemini gevşetme uyku problemlerine çare olarak tavsiye ediliyor.
hadi şifa niyetine içelim güzelleşelim
aaaa o çayı gömüştüm sankii.bakayım markette tekrar rastlarsam alayım.ama ben işteyim yahuu valla uyuyakalırsam bide burda
amaaann evdeki durumlar işte eşimin küsme huyuna çok bozuluyorum artık can sıkıcı oluyor.sabahtan beri nasıl bir ders versem de al sana küslük nasılmış desem diye düşünüyorum.hayır yani ne kavga var ne gürültü 2 gündür konuşmuyo.bide en incitici olan başkasının yanında bişey yokmuş gibi konuşması yalnızken şişinmesi.çok sıkıldım artık bu huyundan
aramıza hoşgelin canım.
annenin tiroid hormonlarına bakıldımı.benim babamda vardı inatçı kolesterol,ilaç kullanırsa iyi düşüyor ama bırakırsa yükseliyordu.yürüyüşünü yapan gayet aktif boğazına çok düşkün olmayan babacığımın meğer tiroid bezi çalışmıyormuş.nerdeyse 1 senedir doktor kontrolünde.ilaç ayarlaması yapılıyor.eskiye göre kolesterol seviyesi daha düşük.bakılmadıysa bir baktırın derim.atlamayın yani.
canım bnm bende aynı dertten muzdaribim..49 kiloyum ve kolestrolüm çok yüksekyani kiloya fln bakmıyor kolestrol.Bnm kanım yağlı cıktı bir de.sabahları aç karına enginar suyu içiyorum bn 2 haftadır..Önümüzde ki çarşamba tekrar tahlil olacam,bakalım işe yaramış mı göreceğim..Bir de bol bol yürüyüş yapmamı söyledi doktorum ama çalısıyorum ve hiç vaktim yok malesef spor yapmaya,yürümeye..eve gidince yatmadan önce yarım saat fln debelenip duruyorum bnd jimnastik fln tarzı napayım ama mır mır mırr :))
hoşgeldin canım, mutluluk duyarız arkadaşlığını bizlerle paylaşırsan tabii ki. guze
kolestrol konusunu konuştuk geçenlerde ama ne yazık ki tek bir çözümü olmuyor. en kötüsü genetik olan çünkü ne yapsan etsen bi geçiyor ilerde tekrar nüks ediyor.benim sana sahsi tavsiyem market alisverisi yaparken genellikle kolestrolü çok düşük ya da 0 olan gıdaları tercih etmen. ben zaten (topictekiler bilir) artık eve bitki ve bakliyattan baska pek birsey sokmuyorum.
zamanla sayfadaki paylasimlarla umarım sana yardımcı olabiliriz. :89:
günaydınlar herkese........bogazım hala agrıyo....ateş gitti sonunda....
ebuuuşşşşşş eşine mirkelamın kaprislisin sevgilim şarkısını söyle sürekli ya da dinlet....belki işi biraz şakaya vurunca biraz yumuşar...evet yav herşeye küsmiyim ben bari der...
canım benim cooook tatlısın.az önce yaptım dediğini bala karabiber tarçın kulaklarımdan cıktı acısı :) gözlerim yandı..ama du bakalım rahatlatacak kesin...yazarım iyi gelirse
valla cok rahatladı boğazım wavy cimm...3.kere yedim şimdi.hoşuma gitmeye başladı..:) mümkün oldugunca damagıma yapıştırıp emmeye çalıştım.yavaş yutmaya çalıştım zaten..iyi geldi..ben söylerim artık bunu ihtiyacı olanlara.saolasın.
canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?