Bomba yiyecekler ve faydaları.. Paylaşalım, sağlıklı yaşayalım!

günaydın kızlar..nasılsınız bakalım?

bugün hiç keyfim yok,canım sıkkın,moralim bozuk..
kendime melisa çayı yaptım belki stresimi sıkıntımı alır diye.ilk kez deniyorum bu melisayı.bisürü faydası varmış.özellikle sinir sistemini gevşetme uyku problemlerine çare olarak tavsiye ediliyor.
hadi şifa niyetine içelim güzelleşelim

canım seninki hafif kalır ben tam bir karışım içiyorum antidepresan almamak için...

sarı kantaron bu konuda ustadır. melisa papatya vb gibi bitkiler de eklenince geçenlerde tv basında saniye saniye uyuya kaldım... relax diye bir caydı marketten aldım.

moral bozukluguna yardımcı olabilecegimiz birşey var mı tatlım? dertlesebiliriz istersen.

aaaa o çayı gömüştüm sankii.bakayım markette tekrar rastlarsam alayım.ama ben işteyim yahuu valla uyuyakalırsam bide burda
amaaann evdeki durumlar işte eşimin küsme huyuna çok bozuluyorum artık can sıkıcı oluyor.sabahtan beri nasıl bir ders versem de al sana küslük nasılmış desem diye düşünüyorum.hayır yani ne kavga var ne gürültü 2 gündür konuşmuyo.bide en incitici olan başkasının yanında bişey yokmuş gibi konuşması yalnızken şişinmesi.çok sıkıldım artık bu huyundan

aliskanlik haline geldiyse sinir bozucu olmaması imkansız tatlım anlayabiliyorum. o buyuk ihtimalle sen farketmeden senin bi huyuna ya da yaptıgın bi harekete sinir oluyordur ama mudahele edemiyordur tepki tavır koyarak gostermeye calisiyodur. sonra zaten ya kavgayla patlar cozulur ya da kendisinde çözer sana yaklaşır, ama iş işten geçmiştir bozulan senin sinirlerin olur...

normalde eve geldigin saatten 15 dk sonra gitsen kesin seni arayacaktır neredesin diye. o aksam da yemek yapma. bu duruma o kadar canım sıkılıyor ki kendimi bu eve ait gibi hissetmiyorum elim yemek yapmaya da gitmedi de bakalım ne yapacak?

ben aslında biliyorum neye uyuz olduğunu.incir çekirdeğini doldurmaz aslında.eve geç geliyor düşünmedim değil bu konuyu.8,5 ta felan geliyo akşam napayım o saate kadar.annemlere gitsem bişey var sanırlar hiç gerek yok.ben de salak gibi sofrasını kurar yemeğini yaparım.ütüsü tamdır.sadece yokmuş gibi davranıyoruz birbirimize.bakalım ne kadar devam edicek.kesin rekor kırar bu sefer
konu saptı yahu yiyeceklerden eşlere geçtik

aslında hiçbirşeyi kafaya takmayacaksın, ya kafana gelen bi kurşunla ya da tsunamiydi depremdi derken kader yakalayıveriyor insanı. çok iyi beslenmek tabii önemli de ne biliyim işte...

bütün gün tv izleyince insanın morali bozuluyor...

kolestrolden çoğumuz muzdaribiz. okuduğum bir şeyi alıntı olarak sağlıklı beslenme ürünleri satan bir siteden paylaşıyorum.

Bıldırcın Yumurtası ve Kolestrol

Bıldırcın yumurtası kötü kolesterol (LDL) içermez. Faydalı kolesterol yani iyi, koruyucu kolesterol olarak bilinen (HDL) açısından oldukça zengindir. Türkiye'de genel olarak iyi, koruyucu kolesterol olarak bilinen (HDL) ortalaması düşük olduğundan bu yumurtanın önemi farklı hale geliyor. Yaşlı insanlar da bu yumurtayı rahatlıkla yiyebilirler.

ne dersiniz bi işe yarar mı ki? ben normal yumurtayı asla yiyemem tekten. kek börek krepte filan anca. bunu bilemedim şimdi..

Tsk ederim canim

Evt, annemin tiroid hormanlarina bakildi ne yazik ki yuksek ciktti yazin turkiye ye gidecegiz, orda da baktirmayi dusunuyo annem... burda ki doktorlar pek bisey anlamiyor bilmiyorum ama annem sik sik hasta oluyor, bogazi hep agrir...
Canim babacigina cok gecmis olsun.... kontrolunu hic aksatmasin hastalik, cok kötu gercektten insan belirli bi yasttan sonra hormanlari calismiyo...
bu arada böyle bi topik acan arkadasa tsk ler sunuyorum, gercektten cok iyi oldu tam benlik vallah kanim isindi buraya ne yalan söyluyum
burda ögrenecegimiz cok seyler var

merhaba canim gecmis olsun, haklisin kolestrol kiloya bakmiyor....
Annem kac senedir cekiyor bu kolestrol denen iletten
Insallah canim tahlilin sonuclari olumlu olur... iyi yapiyorsun evde sporunu hic aksatma derim yuruyuse zamanin olmuyorsa evde yapmak iyi
ha ev temizlemektte bi spor deyilmi, baya yag yakiyor ev isi yapmak öyle kolay deyil bilirim

tsk ederim, canim cok mutlu oldum inan elimden geldigince paylasirim tabiki canim
guzel önerilerin icin sagol.... evt, ne yaziki ne yapip, etsek kolestrolden kurtulmak imkansiz gibi verdigin, önerileri degerlendirecem canim zaten bizde pek kati yag kullanilmaz annem hep zeytin yagi, sivi yag tercih eder... kahvaltida dahi hic görmedim ekmegine yag sursun...
aceba bu diyorum menopozdan dolayi kaynaklanabilir mi?
umarim tatlim burda sizlerden ögrenecegim cok seyler var, sabirsizliklan bekliyor olacam yeni bilgileri

günaydınlar herkese........bogazım hala agrıyo....ateş gitti sonunda....
ebuuuşşşşşş eşine mirkelamın kaprislisin sevgilim şarkısını söyle sürekli ya da dinlet....belki işi biraz şakaya vurunca biraz yumuşar...evet yav herşeye küsmiyim ben bari der...

iyi olmana sevindim canım. sıcak duş alıp bal yemeye çalış, faranjitin yoksa bala karabiber ve tarçını aynı anda boca edip yavas yavas yutarsan boğazını biraz sıyıyır geçer iyi hissedersin umarim. çok öpüyorum kızını :)

canım benim cooook tatlısın.az önce yaptım dediğini bala karabiber tarçın kulaklarımdan cıktı acısı :) gözlerim yandı..ama du bakalım rahatlatacak kesin...yazarım iyi gelirse

canım benim cooook tatlısın.az önce yaptım dediğini bala karabiber tarçın kulaklarımdan cıktı acısı :) gözlerim yandı..ama du bakalım rahatlatacak kesin...yazarım iyi gelirse

çok sevindim simirnam inşallah iyi gelir. genelde sıcak bi duş aldıktan sonra ve ılık birşeyler içtikten sonra tatlı kaşığına önce tarçını sonra balı üzerine de karabiberi serpip, sonrasında hepsini dişlerinle kazıyarak emer gibi yiyeceksin. ama yavasca yutacaksın. bi 5 dk bişey yeme sonra o ılık içeçeği içmeye devam. süper gelecek.

valla cok rahatladı boğazım wavy cimm...3.kere yedim şimdi.hoşuma gitmeye başladı..:) mümkün oldugunca damagıma yapıştırıp emmeye çalıştım.yavaş yutmaya çalıştım zaten..iyi geldi..ben söylerim artık bunu ihtiyacı olanlara.saolasın.

geldiiimmm kızlaarrrrrr

dün fırsat olmadı gelemedim sayfamıza...
mirkelamın şarkısını çalsamda bi işe yaramayacak gibi.4.günümüz vesselam...
bombalara devam edelim.
bıldırcın yumurtasından bahsetmişsiniz.ben kızıma kullanıyorum.gece yatarken sütüne sarısını koyuyorum.çok faydası var diye okumuşum.ama kolestrol yönünden bilmiyordum.

canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…