- Konu Sahibi nonameanymore
-
kızlar ben belki birkaç gün olmam burda malum evde baska bi bombayla ugrascam sinirler gergin..siz buraları boş bırakmayın valla gelince yoklama yapcam kontrol etcem :97: bu topic büyüsün bir insana bile olsa faydamız olsun. sizi çok öpüyorum ciciler.
hayırdır arkadaşım inşallah kötü bişey yoktur merak ettim şimdi:44:
valla sayfa çok yavaş ilerliyor.
benim bir sorum olacak kızlar.yer elmasını bilen varmı nasıl yenir nasıl kullanılır.geçen markette gördüm çok merak ediyorum:26:
yer elması için bulduğum alıntı yazı :
Faydası : Şeker hastaları için faydalıdır. Besleyicidir. Vücudun direncini artırır. Kabızlığı giderir. Anne sütünü artırır. Bol idrar söktürür. Böbreklerin ve pankreasın düzenli çalışmasını sağlar. Basur memelerine faydalıdır. Romatizma, nikris ve mafsal ağrılarında şikayetleri azaltır. Cildin güzel olmasını sağlar
bende size yağları eriten bir formül vereyim kerevizi haşlayın ve haşlanan suyu hergün günde 2 yada 3 bardak için vücuttaki fala yağları eritiyor.
ebuş cum ben de zeytinyağlı yaparım yer elmasını..çiğ olarak da soyup yeriz biz.severiz.kerevize falan evde varsa karıştırırım hemen.ama faydalarını bilmiyodum ögrendim sayende
bende size yağları eriten bir formül vereyim kerevizi haşlayın ve haşlanan suyu hergün günde 2 yada 3 bardak için vücuttaki fala yağları eritiyor.
canım carsambadan once sana tavsiyem bol bol çorba iç, çok katı şeyler yeme. lif değeri çok yüksek olan gıdalar kolestrolü söküyor atıyor birkaç günde bile. tabii bu kadar kısa sürede olmaz da en azından ciddi etki eder diye düşünüyorum. haberini bekliyor olacağım.
çiğ yemesi nasıl oluyor valla merak ettim.kereviz salatası yapıyorum mesela öyle rendelesem yoğurtla falan yenirmiki?:26:
mutlaka alıp denemeliyim
kıslarrr merhaba..Birkaç gündür giremiyorum nete.İşyerinde net kullanımı yasaklandı malesef( Fırsat buldukça evden girmeye çalışacağım.Bahsettiğim gibi çarşmba günü tahlli oldum.Kolestrolüm 15 gün içinde 262 den 241 e düşmüş canlar :))
ühüüü ben hasta oldummmm hem de çok aplalarım anniileeer
dişim apse yaptıııı, cır cır oldum, adet oldum, of of saymıyım daha da
aklım sizdeydi çok sevindim yeni mesajları da okuyunca. kendime iyi bakmaya çalışıyorum ama yalnız değilim eşim de geldi. çok dallandırıp budaklandırmıyım da iyi bişeymiş duvarlardan başka yanınızda kalan birinin olmasıı.. :)
size bi bomba daha benden: profiterol, kadayıf ve supangle, haşlanmış patates, koyu kahve çay :))))
e ne yapayım dünyam başka türlü dönmüyor bu aralar. hem şımarık, hem duygusal hem de aşeren bi kadın oldum çıktım. umarm herkes iyidir, sizleri çok çok öpüyorum- yakında BOMBA gibi dönücem inşallah.
ühüüü ben hasta oldummmm hem de çok aplalarım anniileeer
dişim apse yaptıııı, cır cır oldum, adet oldum, of of saymıyım daha da
aklım sizdeydi çok sevindim yeni mesajları da okuyunca. kendime iyi bakmaya çalışıyorum ama yalnız değilim eşim de geldi. çok dallandırıp budaklandırmıyım da iyi bişeymiş duvarlardan başka yanınızda kalan birinin olmasıı.. :)
size bi bomba daha benden: profiterol, kadayıf ve supangle, haşlanmış patates, koyu kahve çay :))))
e ne yapayım dünyam başka türlü dönmüyor bu aralar. hem şımarık, hem duygusal hem de aşeren bi kadın oldum çıktım.
umarm herkes iyidir, sizleri çok çok öpüyorum- yakında BOMBA gibi dönücem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?