Bomba yiyecekler ve faydaları.. Paylaşalım, sağlıklı yaşayalım!

kızlar ben belki birkaç gün olmam burda malum evde baska bi bombayla ugrascam sinirler gergin.. siz buraları boş bırakmayın valla gelince yoklama yapcam kontrol etcem :97: bu topic büyüsün bir insana bile olsa faydamız olsun. sizi çok öpüyorum ciciler.

hayırdır arkadaşım inşallah kötü bişey yoktur merak ettim şimdi:44:
valla sayfa çok yavaş ilerliyor.
benim bir sorum olacak kızlar.yer elmasını bilen varmı nasıl yenir nasıl kullanılır.geçen markette gördüm çok merak ediyorum:26:

yer elması için bulduğum alıntı yazı :
Faydası : Şeker hastaları için faydalıdır. Besleyicidir. Vücudun direncini artırır. Kabızlığı giderir. Anne sütünü artırır. Bol idrar söktürür. Böbreklerin ve pankreasın düzenli çalışmasını sağlar. Basur memelerine faydalıdır. Romatizma, nikris ve mafsal ağrılarında şikayetleri azaltır. Cildin güzel olmasını sağlar

selam canım
yer elmasını ben zeytinyağlı yaparım..en küçük yuvarlka olanları seçerim soyarım top top olur
soğan yağ kavurur havuç biber domates doğrarım az biraz salça baharatlarını atar kısık ateşte pişiririmm çok lezzetli olur..yoğurtla yerim genelde :)
çok faydalıymış evet

selamlar herkese :) evet yer elmasının faydalarını bende duymuştum. birde bu tarif ile denemek lazım :)

ebuş cum ben de zeytinyağlı yaparım yer elmasını..çiğ olarak da soyup yeriz biz.severiz.kerevize falan evde varsa karıştırırım hemen.ama faydalarını bilmiyodum ögrendim sayende

bende size yağları eriten bir formül vereyim kerevizi haşlayın ve haşlanan suyu hergün günde 2 yada 3 bardak için vücuttaki fala yağları eritiyor.

ebuş cum ben de zeytinyağlı yaparım yer elmasını..çiğ olarak da soyup yeriz biz.severiz.kerevize falan evde varsa karıştırırım hemen.ama faydalarını bilmiyodum ögrendim sayende

çiğ yemesi nasıl oluyor valla merak ettim.kereviz salatası yapıyorum mesela öyle rendelesem yoğurtla falan yenirmiki?:26:
mutlaka alıp denemeliyim

bende size yağları eriten bir formül vereyim kerevizi haşlayın ve haşlanan suyu hergün günde 2 yada 3 bardak için vücuttaki fala yağları eritiyor.

ayyy kerevizin kokusundan ötürü sadece salatasını yiyebiliyorum haşlanmış suyunu düşünemiyorum bile.

kıslarrr merhaba..Birkaç gündür giremiyorum nete.İşyerinde net kullanımı yasaklandı malesef ( Fırsat buldukça evden girmeye çalışacağım.Bahsettiğim gibi çarşmba günü tahlli oldum.Kolestrolüm 15 gün içinde 262 den 241 e düşmüş canlar :))

çiğ yemesi nasıl oluyor valla merak ettim.kereviz salatası yapıyorum mesela öyle rendelesem yoğurtla falan yenirmiki?:26:
mutlaka alıp denemeliyim

canım öyle salata rende falan değil...bildiğin soyup elma gibi katur kutur......cok güzel oluyo..ama salataya denemek hiç aklıma gelmemişti...denemeli onu da ...

harika bi haber buuu....sevindim valla....

ühüüü ben hasta oldummmm hem de çok aplalarım anniileeer

dişim apse yaptıııı, cır cır oldum, adet oldum, of of saymıyım daha da

aklım sizdeydi çok sevindim yeni mesajları da okuyunca. kendime iyi bakmaya çalışıyorum ama yalnız değilim eşim de geldi. çok dallandırıp budaklandırmıyım da iyi bişeymiş duvarlardan başka yanınızda kalan birinin olmasıı.. :)

size bi bomba daha benden: profiterol, kadayıf ve supangle, haşlanmış patates, koyu kahve çay :))))

e ne yapayım dünyam başka türlü dönmüyor bu aralar. hem şımarık, hem duygusal hem de aşeren bi kadın oldum çıktım.

umarm herkes iyidir, sizleri çok çok öpüyorum- yakında BOMBA gibi dönücem inşallah.

hayırdır arkadaşım bilmediğimiz bişey mi var yoksa herkes biliyorda ben mi kaçırdım mevzuyu.aşerme durumları falan.en son iki çizgi mevzusunu konuşmuştuk yanılmıyorsam.inşallah güzel haberlerin vardır.:80:bu arada tatlıları ipe dizmişsin resmen abooooww hepsini sen yemedin inşallah.yoksa gerçekten bomba olup çıkmışsındır valla

anam benimmmm...........geçmiş olsun çok....hemen iyi ol emi sen...

merhaba kızlaaaar,

valla 2-3 gün gelmeyince durmuş hayat buralardaaa üzüldüm insan kızın yoklugunda yazısalım gelince bombalar biriksin der hıh :))))

eşim evde hala ama sizi de unutmuyorum aklımdasınız. sağlığım daha iyi ama haftasonu yoğun temizlik yaptım belim gitti :) sizlerden ne haber?

bende geldim,epeydir yazamadım ama değişen bişey olmamış sayfada tık yok.
yoğun bir hafta sonu geçirdim çok halsiz başladım bugün haftaya.iş yapasım yok,eve gitmek bir fincan çay yapıp yanına abur cubur alarak tv karşısında oturmak istiyorum ben yaaaa:84:

of kızlar domates çorbası yaptım ama annemin gönderdiği ev salçasıyla yapayım dedim, tuz bombası gibi oldu. neyseki sütle seyrelttim ve bizimki tuzlu sever ama akşama bol bol su içicez herhalde. bir de aksama irmik tatlısı var ki sormayın hıhhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…