Bolu///14

canım o köyde ismail öğretmen var belki tanırsın, ikiz kızları var, ikisi de öğretmen

ismail öğretmen ve kızları gül ile gülden ikiside öğretmen güldenin geçen ay düğünü vardı..tanımazmıyım ..çocukluğumuz birlikte geçti..

allah aşkına sevgilin kimlerden di adı ne ..çok merak ettim..

allah aşkına sevgilin kimlerden di adı ne ..çok merak ettim..

Hah ha öldüm :sm_cool:gülmekten ya.Bak şimdi "Gençlik başımda duman,ilk aşkım ilk heyecan."Nostalji yapıcaz şimdi adamın da kulakları çınlayacak her neredeyse eski aşkım benim.Çatır çatır kötükedihüsoayırdılar bizi,kıydılar işte kısmet değilmiş.:çok üzgünüm:
Valla kimlerden olduğunu yada lakaplarının ne olduğunu bilmiyorum ki sadece ablası Göynük'te komşumuzdu. Adı Necati idi.Hızlı bir aşk yaşadık o kadar.Sonra herkes yoluna ve işte buralardayız.Güzel bir anı benim için gülümseyerek hatırladığım.

hey allahım necati? mi kim kıs o ..anaaa hatırlamadım ki halbuki kuyupınarlı herkesi tanırım ..hafızayı kurcalıyım biraz..

hey allahım necati? mi kim kıs o ..anaaa hatırlamadım ki halbuki kuyupınarlı herkesi tanırım ..hafızayı kurcalıyım biraz..

Kurcala kurcala bulursun elbet.:dance:Sana birkaç ipucu:Gölcük'te yaşıyormuş 99 depreminde göçük altında kalmış ve herşeyini kaybetmiş sonra köye yerleşmiş karısı kuaförmüymüş neymiş.Lakabınıda deprem koymuşlarnaniknanik.Ben ne nerede yaşadığını nede deprem sonrası Göynük'e yerleştiğini duymadım duymamda gerekmiyor zaten.Sonra bir Akşemseddin sempozyumu için gittiğimizde bom.Eğlenceli oluyor. O yıllarda onun için pır pır :asigimlan kalp yıllar sonra ki karşılaşmadan kendine müthiş eğlence laelaelaelaelaeçıkarabiliyor.Ne garip.

ismail öğretmen ve kızları gül ile gülden ikiside öğretmen güldenin geçen ay düğünü vardı..tanımazmıyım ..çocukluğumuz birlikte geçti..

aaa, dünya küçükmüş gerçekten, şimdi ben gülüm dermişimmmm, tabi şakaaaşakkıdı

ismail beyin meslektaşıyım canımhihoyyyt

bu arada eski aşk hikayen çok güzeldi, demek akşemsettin de karşılaştınız, ne heyecan amaaa:asigim:

ay aşk hikayesi benim değil kıs ısırgan otunun ayyy benim aşkım olmadı hiç oralarda mirmirmirmir

ay aşk hikayesi benim değil kıs ısırgan otunun ayyy benim aşkım olmadı hiç oralarda mirmirmirmir

Bak bak niye telaş yaptın gerçekten hiç olmadımı cık cık olmadı şimdi.:sm_cool::sm_cool::sm_cool: Öldürüyosunuz beni gülmekten çok eğleniyorum ya hatlarda karıştı, sevgililerde daha bir eğlenceli oldu.:dance::dance::dance:

kıs allah iyiliğini versin emi..kaydirigubbakcemile3ben hala şu necatiyi arıyorum..CADIARZUgölcükte göçük altında kalıp köye yerleşen birtek babamın dayısı var ..onunda fatoş,filiz diye kızları , deniz diyede oğulları var..acaba birde necatimi var ki çok ta muhabbetimiz yok yani..anneme soracam çok merak ettim..

Son düzenleme:
selam ece, seninle aynı kaderi yaşıyoruz, benim eşim de bolulu ben değilim. ama sen iyi benimsemişsin be güzelim, ben "Bolulu oldum artık" diyemiyorum henüz :)))

slm cnm,ilk zamanlar banada zor geldi hatta nüfus kagıdımı bile kaç ay sonra degiştirdim ama alıştım cnm.sürekli de gidip geliyorum boluya kayınvalideme,zaten eşimin tarafı hep orada çok ilğileniyorlar bende git gel alıştım artık

ayyy pardon canım yaaa, ramazan başıma vurdu, hatlar karıştı-tatlicadiarzu-

bir necati furyası aldı başını gidiyor, adamın kulakları iyi çınlıyordurr:jeyyar:şu necatiyi ben de merak ettim

bir necati furyası aldı başını gidiyor, adamın kulakları iyi çınlıyordurr:jeyyar:şu necatiyi ben de merak ettim

hey allahım biz burda konuşuyoz necatinin haberi yok ..:jeyyar:valla çınlıyodur kulakları..:teytey:

hey allahım biz burda konuşuyoz necatinin haberi yok ..:jeyyar:valla çınlıyodur kulakları..:teytey:

Valla çınlamakla kalsa iyi. Adamın kulaklarında kilise çanları çalıyordur şimdi çoktan sersem olmuşturkafamçokkarıştışutarafagitti.Bir bilse yıllar sonra sanal alemde ünlü oldu köyünde yetişen karpuzların en büyüğünü koyar kollarının altına. sırnaşık şey Bildiğim kadarıyla karpuz yetişiyordu oralarda. Valla bilgisayarın başında sessiz kahkahalar :sm_cool:atmaktan çenelerim ağrıdı.Kocam diyor manyakmısın ne sırıtıp duruyorsun sen kendi kendine.Ona söylemiyorum sitede yazıştığımı.Arada bilgisayarımı alıp yatak odasına kaçıyorum bu sefer daha çok meraklanıyor.Arada ben kendimce yazılar yazarım öyle birşeyler yazdığımı zannedip bende okuyayım bakalım ne kadar komikmiş falan deyip dikiliyor tepemesengözlerimebaksanab. Heh he ona diycem eski aşklar muhabbeti hadi gel oku. Komedi üstüne komedi

Bende bende merak ettim. Yıllar onu ne şekle sokmuştur kimbilir. Biz onu burda ünlü :smiley-cool::smiley-cool: ettik haberi bilemmmm yokkk.

Bu arada hangi okulda öğretmenlik yapıyorsun arkadaşım.

Bende bende merak ettim. Yıllar onu ne şekle sokmuştur kimbilir. Biz onu burda ünlü :smiley-cool::smiley-cool: ettik haberi bilemmmm yokkk.

Bu arada hangi okulda öğretmenlik yapıyorsun arkadaşım.

flash flash flash:smiley-cool: senin necatinin köyündehihoyyyt:icecream:

Vavvv işte bu süperrr.Hehh heh he.Adam ünlü oldu beee. Üç gündür Göynük'te idim bu gün geldim bende. Doğrusu ramazanı Göynük'te yaşamak manevi açıdan çok daha güçlü oluyor ama ne yazıkki tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı imiş malesef.

buldum buldum :))):teytey:

necati başol abisi mehmet hatta abisi belediye başkan adayı filan olmuş ..kaynak annem ve babam..abiside babamın arkadaşıymış..nasılım ama :)))şakkıdı

ben de öğrendim necatiyi, gölcükte yaşıyormuş, iki oğlu bir de kızı varmış, eşi de galiba kuaförmüşş

vay be ne necatiymiş ...kız ısırgan karıştırdın ortalığı valla..hafiye olduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…