canım o köyde ismail öğretmen var belki tanırsın, ikiz kızları var, ikisi de öğretmen
Ben Göynük merkezdenim.Yıllar önce 13-14 yaşlarında iken bir kez gitmiştim o köye aile dostlarımız vardı orada kızları ilede ben arkadaştım o zaman, hoş şimdi birbirimizi görsek tanırmıyız bilmiyorum insanoğlu böyle işte, yıllara nankörlük edebiliyor yada hayat karmaşası zorla nankörleştirebiliyor insanı.Zaten babamın arkadaşıda vefat edeli epey oldu.Hepten koptu iletişim, çoluğu çocuğuda Bolu merkeze yerleşmişler. Ha birde hatırladığım o köyle alakalı o yaşlardaki :asigim:sevgilim o köydendi.:1rolleyes::sm_cool:
allah aşkına sevgilin kimlerden di adı ne ..çok merak ettim..
hey allahım necati? mi kim kıs o ..anaaa hatırlamadım ki halbuki kuyupınarlı herkesi tanırım ..hafızayı kurcalıyım biraz..
ismail öğretmen ve kızları gül ile gülden ikiside öğretmen güldenin geçen ay düğünü vardı..tanımazmıyım ..çocukluğumuz birlikte geçti..
aaa, dünya küçükmüş gerçekten, şimdi ben gülüm dermişimmmm, tabi şakaaaşakkıdı
ismail beyin meslektaşıyım canımhihoyyyt
bu arada eski aşk hikayen çok güzeldi, demek akşemsettin de karşılaştınız, ne heyecan amaaa:asigim:
ay aşk hikayesi benim değil kıs ısırgan otunun ayyy benim aşkım olmadı hiç oralarda mirmirmirmir
Bak bak niye telaş yaptın gerçekten hiç olmadımı cık cık olmadı şimdi.:sm_cool::sm_cool::sm_cool: Öldürüyosunuz beni gülmekten çok eğleniyorum ya hatlarda karıştı, sevgililerde daha bir eğlenceli oldu.:dance::dance::dance:
kıs allah iyiliğini versin emi..kaydirigubbakcemile3ben hala şu necatiyi arıyorum..CADIARZUgölcükte göçük altında kalıp köye yerleşen birtek babamın dayısı var ..onunda fatoş,filiz diye kızları , deniz diyede oğulları var..acaba birde necatimi var ki çok ta muhabbetimiz yok yani..anneme soracam çok merak ettim..[/QUOT
fisfisfisfisfisfis Düşün düşün sen bulucaksın onu sora sora Bağdat bulunurmuş derler ya.CADIARZUCADIARZU
Kız var ya birde akraba çıkarsınız şimdi tam Ediz HUN-Hülya KOÇYİĞİT olur.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
selam ece, seninle aynı kaderi yaşıyoruz, benim eşim de bolulu ben değilim. ama sen iyi benimsemişsin be güzelim, ben "Bolulu oldum artık" diyemiyorum henüz :)))
ay aşk hikayesi benim değil kıs ısırgan otunun ayyy benim aşkım olmadı hiç oralarda mirmirmirmir
ayyy pardon canım yaaa, ramazan başıma vurdu, hatlar karıştı-tatlicadiarzu-
bir necati furyası aldı başını gidiyor, adamın kulakları iyi çınlıyordurr:jeyyar:şu necatiyi ben de merak ettim
hey allahım biz burda konuşuyoz necatinin haberi yok ..:jeyyar:valla çınlıyodur kulakları..:teytey:
ayyy pardon canım yaaa, ramazan başıma vurdu, hatlar karıştı-tatlicadiarzu-
bir necati furyası aldı başını gidiyor, adamın kulakları iyi çınlıyordurr:jeyyar:şu necatiyi ben de merak ettim
Bende bende merak ettim. Yıllar onu ne şekle sokmuştur kimbilir. Biz onu burda ünlü :smiley-cool::smiley-cool: ettik haberi bilemmmm yokkk.
Bu arada hangi okulda öğretmenlik yapıyorsun arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?