Bolu///14

kızlar göynükte "el yazısı" diye bir dizi çekiliyor.. kimler yok ki kenan bal, cansu dere, tefo vs. vs. karolin bilem var :)))

ahhh bolu ahhh... neler aldın , neler kattın bana.. ünversiteyi boluda okudum bende.. 2. memleketim sayılır.. özledim valla

ahhh bolu ahhh... neler aldın , neler kattın bana.. ünversiteyi boluda okudum bende.. 2. memleketim sayılır.. özledim valla

özleniyo gerçekten memleketim bnim ama bende boludan uzak kaldıgım zaman daha iyi anlıyorum ve çok özlüyorum :))

merhabalar.. ben Bolu lu değilim ama bikaç aydır burda çalışıyorum. eş durumu dolayısıyla geldim. güzel bi memleket ama ben hala alışamadım

merhabalar.. ben Bolu lu değilim ama bikaç aydır burda çalışıyorum. eş durumu dolayısıyla geldim. güzel bi memleket ama ben hala alışamadım

ben de eşimin işi nedeniyle gelmiştim (eşim asker) 3 buçuk yıl gerede bir buçuk yıl da göynük himmetoğlunda kaldım... ilk geldiğim zamanlar alışamamıştım ama şimdi geriye dönüp baktığım zaman en güzel zamanlarım boluda geçmiş... kızım blouda doğdu, arkadaş çevrem halen orada... eşim bir buçuk sene sonra emekli olacak ve ben boluya yerleşmeyi çooook istiyorum...
hele ki şu an bulunduğum yerle kıyaslayınca bolu gözüme PARİS gibi geliyor :)))

öyledirr benim memleketimm dün kar yağdı vee çook soğuk soğuk olmasaa bukadar daha çokk sevicem ama
21 yıldırr böle alıştık artık :)) inş yerleşirsiniz sizdee boluya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…