bende kpss hazırlanıyorum dershaneye falan gidiyo musun ? hatta kpss topiğimiz var oraya da beklrimAynen canım kpssye hazırlanıyorum şimdi gördüm mesajını :/
hay maşalllah bencede bolulu olmuşsunuz artık :)))Merhaba herkese ben de bolulu sayılırım 16 yıldır burdayımseviyorum Boluyu
Evet gidiyorum sen gidiyo musun hangisine ? :)bende kpss hazırlanıyorum dershaneye falan gidiyo musun ? hatta kpss topiğimiz var oraya da beklrim
İhtiyaçdayim canım sen ?Evet gidiyorum sen gidiyo musun hangisine ? :)
Oha bendeİhtiyaçdayim canım sen ?
Ohaaaa bencedeeeOha bende
Olabilir vallahi belki de aynı derslere bile giriyoruzOhaaaa bencedeeeTesadüfe bak ya
Belki de yüz göre falan da tanıyoruz birbirimizi
Aynennn olabilir bölüm ne seninOlabilir vallahi belki de aynı derslere bile giriyoruz
Okul öncesi öğretmenliği senin ?Aynennn olabilir bölüm ne senin
yok canım benim ben önlisanstan giricem sen öğretmenlık mi ???Okul öncesi öğretmenliği senin ?
Aynen tatlım o zaman karşılsşmamışızdır sizin günler saatler farklı sanırımyok canım benim ben önlisanstan giricem sen öğretmenlık mi ???
Hafta içi akşam 7 de başlıyor benim 4 gün gidiyorum :)Aynen tatlım o zaman karşılsşmamışızdır sizin günler saatler farklı sanırım
O zaman görmemişizdir birbirimizi 0 ihtimalBende gündüz gidiyorum sadece canım :) en geç 5.10 da bitiyor derslerim