Bolu///14

bende bayram tatili için bolu ya gelicem kızlar allah izin verirse..

selamlarr üyeliğimm silinmiştii yinee yeni den benn geldimmm bolu'dan slmlarr :p :):) pelincan ablacımm nerlerdesınn sen yazmayıncaa kımse yazmıo galiba..

selam
hcs bitanem nasılsın.
bayram dolayısıyla ailem yanıma geldi.malum yanlızım
nasılsınız hiç kimse topiğimizeuğramamış

iyiyimm tşklrrr evett kşmsesıkceklerr yookk bolumuzz gibi topiğimizde minik :KK70: sen nasılsınn ablacımm geçmişş bayramınıı kutluorumm öpüorum cok

saol canım.ende senin geçmiş bayramını kutluyorum.boluya tayin istedik inşallah olurda boludada görüşürüz

ayy ınss ckar ablacmm cok ıstermm tabıkı :) ıkımızden baskalrıdaa yok saten buralrdaa olsun yıne sen ben yeterız topıgımızee :-)

kızlar bu akşam kanal7 de saat 19.00 da ikballe diyar diyar programında göynüğü göstereceklermiş .. gerçi ikbali artık sevemiyorum o garip kadın programlarından sonra ama göynük için değer :))

boluyu severim 3 senem orda geçdi ünv orda okudum en sevdiğim arkadaşım kardeşim hala orda ögrenci evimiz beşkavaklar mah. deydi. kendi memleketime giderken eşime mutlaka boludan geçmesini mecburiyet caddesinden söööleee bi geçmemizi isterim.hele o keşli cevizli makarna yooooookkmuuu allahım sana geliyorum dedirtecek kadar var hııııııımm

boluyu severim 3 senem orda geçdi ünv orda okudum en sevdiğim arkadaşım kardeşim hala orda ögrenci evimiz beşkavaklar mah. deydi. kendi memleketime giderken eşime mutlaka boludan geçmesini mecburiyet caddesinden söööleee bi geçmemizi isterim.hele o keşli cevizli makarna yooooookkmuuu allahım sana geliyorum dedirtecek kadar var hııııııımm

canım sende bolunun fahri hemşehrisisin.
bendeçok severim mecburiyet caddesinde gezmeyiEn Büyük TÜRKİYE

mecburiyett caddesınde bulunmakdan hergun sıkılmıss olsamdaa seviorumm BOLU mu :))))))))))

yaaa her yerr bembeyazzdı sabah camdan baktıgımdaa ee artıkk karı da gördü BOLU :) soğuk saten o biçimmmm

bluda olup karın altında caddeyi gezmek çok isterdim.
caddede gezerken mutlaka tanıdık yüzler görülür
özledim memleketimi,soğuğunu,karını,insanını

X