Bolu///14

eylül166 ben orada kuyupınar ovaboyu ilköğretimde eşdurumundan görevlendirme çalıştım . 8 ay himmetoğlunda 10 ay da TKİ lojmanlarında kaldım zaman zaman sıkılsam da yine de oradaki evimi çok özlüyorum :KK43:

ABOOO yine sayfamız öksüz kalmış HUUU gızlaaa nediyonuz neçün yazmıyonuz GII

bende alpagutbeyköylüyüm
kızmeslek lisesini bitirdim
hafta sonu boluya kar geliyormuş
yıllar oldu kar görmeyeli,bolunun kışını bile özledim

bende alpagutbeyköylüyüm
kızmeslek lisesini bitirdim
hafta sonu boluya kar geliyormuş
yıllar oldu kar görmeyeli,bolunun kışını bile özledim

yaa bend külütr mahallesindeyim yakınmısız :dance: endüstri meslek lisesinden mezun oldum bende evet çok soguk kar bekleniyo kaloriferler gecen haftadan yanmaya başladı bide beyaz et festivali var hafta sonu sanatcılar donmadan giderler inşallah :teytey:

mrblarrr böylee bir topic olduğunu bilmiyodumm vallaa açanaa tşklerr :) acayip şaşırdım yani bayada varmış bolulu yani bende boluluyumm aranıza hoşgeldim heraldee :p merabalarr herkeseopuyorumnanaktan

sibelcim aramıza hoşgeldin,nasılsın:nazar::nazar:hemşocumm balıkesirdemisin,bende denizlideyimturkbayragi:nazar:

bend boluda olmak isterdim,seneye tayin istiycezinşallah olur.kar yağdı diyorlar haberlerde

mrblarrr böylee bir topic olduğunu bilmiyodumm vallaa açanaa tşklerr :) acayip şaşırdım yani bayada varmış bolulu yani bende boluluyumm aranıza hoşgeldim heraldee :p merabalarr herkeseopuyorumnanaktan

bende yeni buldum burayı hoşgeldin :dance:a.s.

ben 94 mezunuyum.belkide tanışıyoruzdur.her yıl boluya gelir 1,2ay kalırım.seneye boluya gelmek için tayin istiycez inşallah olur

ayy inşallah olur bıktım başka şehirlerden.bolumun insanı,havası tertemiz

X