Bolu///14

sevdalinkacımm merkezemi oldu.hangi okul.bolupahalıdır ama küçük istanbuldur aradığını çok rahat bulabilirsin.güdince çok seveceğinden eminim

inşalah canım yaaa umarım severim buradaki ilçemde arkadaşlıklar çok güzeldi umarım aramam (

sevdalinka' cım , yeni bakabildim hayırlı olsun canım. keşke biz de bolu merkezde olabilsek ( artvin güzelmiş ama ben boluya çoook alıştım üstelik izmite de çok yakındı. ne yapalım belki 2 sene sonra yerleşiriz belli mi olur ? :))

arkadaşar bolu hakkında yazdıklarınızı okuyunca memleketimle bir daha gurur duydum ve gözlerim doldu cokda özledim

selam kızlar bolumdan döndüm.bolunun havası harikaydı.iyiki boluluyum.hepinizi çok seviyorum

helinim.tatillerde gelirsin boluya.yeni yerler görmekde çok güzel oluyor ama insan sevdiği şehiri kurduğu dostlukları hiç unutamıyor.

selam kızlar,bende bolu göynüklüyüm 4 yıl oldu gitmiyorum memleketime ,çok özledim ,varmı göynüklü olan ??

slm merhaba kızlar,
bende göynüklüyüm.babam bayındır köyünden,annem ise sifyanlar köyündendir.
şu an istanbullardayız işte.he unuttum söylemeyi,babaannemde kuyupınardandır. :)
bayındır ve çevresini pek tanımam fazla gitmediğimden olsa gerek.

göynük bi tanedir.gelenin bi daha gitmek istemediği biricik göynüğümüz var bizim :)
öyle değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…