Bolu///14

memleketimin nadide çiçekleri 2010a girdik kimsecikler mahsun topiğimizi ziyaret etmemiş.nerelerdesiniz geliverinde iki lafın belini kıralım.

bende merkezdenim.çakmaklar köyünü bilirmisiniz hemen o köyün altındaki mahalledenim

selam arkadas ben de istanbullu ama boluya gelın gıdecek bırıyım aranzıda....ve endıse telaşlarım var. herkes yapabılcekmısn dıo..yaparım gıbı gelıo ama ya yapamassamda dıyorum.........sızce burdan oraya gıdıp yapabılırmıyım..fıkırlerınıze ıhtıyacım var teşekkurler sımdıden

merhaba Mermaid nişanlın bolulumu?bolu küçük ama her aradığını bulabileceğin bir şehirdir.insanımız çok yardım sever ve sıcakkanlıdır.merakettiklerini hepimize sorabilirsin

selamm nasılsınızz?kimse yemekteyiz bolunun kritiğini yapmamışş,şaşırdımm

bolulu arkadaşlr bir şey sorabilir miyim?
eşimle tayin isteyeceğimzzz şehirlerden birir bolu
bana boluyu anlatı rmısınız kısaca

alışveriş imkanı
sosyalliği
hafta sonu ne yapılır
güzel site şeklinde kaloriferli evlerinin bulunduğu güzel semtleri var mı??
insanları nasıl ?
bu soruları cevaplaarsanız sevinirim :)

bolulu kimse yok mu burada
terk-i diyar olmuş burası

iyi pazarlar. bolumuz çok güzeldir,kışın bayabi soğuk olur.büyük alışveriş merkezlerimiz yok,yazında serin olur.insanımız çok canayakındır.ben 16 yıldır boludan uzaktayım çok özledim memleketimi.:nazar:sositosositoturkbayragi

bolulu arkadaşlr bir şey sorabilir miyim?
eşimle tayin isteyeceğimzzz şehirlerden birir bolu
bana boluyu anlatı rmısınız kısaca

alışveriş imkanı
sosyalliği
hafta sonu ne yapılır
güzel site şeklinde kaloriferli evlerinin bulunduğu güzel semtleri var mı??
insanları nasıl ?
bu soruları cevaplaarsanız sevinirim :)

selam..bolu küçük fakat şirin bir şehirdir..her geçen gün de gelişmekte olan bir yerdir..kira,kılık kıyafet gibi konularda biraz pahalı bi yerdir..nüfus artmakta ve tabiki trafik sorunu da oluşmakta..
bolunun elit semtleri bahçelievler, beşkavaklar,tabaklar mahallesidir..hafta sonları özellikle yazın abant gölcük gölköy gibi yerlere pikniğe gidilir..şehir içinde özellikle evliler için yapacak pek bişey yoktur..üniversite olduğu için her yerde gençler vardır..tek bir mecburiyet caddesi vardır..ama kötü vukuatlar olmaz kapkaç hırsızlık gibi..
insanları ilk etapta soğuk görünebilir ama tanıdıkça çok candan olduklarını görebilirsiniz..
bu arada sanırım öğretmensiniz galiba..bende öğretmenim...
inşallah yardımcı olabilmişimdir..görüşürüz.....

Saol polyanancım
kıralar pahalı dedın benı k korkuttunnn :)ılgın ıÇın teŞekkÜrler

Pelıncan teŞekkÜrler :)ılgın ıÇın
oralara gelecez ınŞallah aÇık olursa
kastamonu ya da bolu

pelincan merhaba..
bana özelden mesaj atmışsın saol ya..ama ben sana yazamadım..artık burdan yazayım dedim.. canım bolulu olman beni de mutlu etti..ara ara yazışalım artık..

5 yılllık bolu maceram 2 ay sonra bitiyor :KK43:( eşimin artvine tayini çıktı ... buraları çok özleyeceğim :KK43: tek tesellim izmite çok yakın ve yolumuzun üzerinde ....

X