Bolu///14

sumakcım dediğin yeri bilmiyorum ama bolunun suyuyla yapılan bütün yemekler lezzetli oluyor.

kızlar merhaba nasılsınız.kız siz bolunun neresindensiniz kimlerdensiniz. ne var ne yok oralarda anlatmazmısınız.şööööyyleee bolum gözümde canlandıda ....özlemişim.

nurzer aramıza hoşgeldin bacım.bende boludan çook uzaklarda yaşıyorum.zhkızmesleği bitirdim 94 te.sen nerelerdesin neler yaparsın boluda hangi köydensin,alpagutbeyköylüyümm

O kızlar burası baya kaynatmıŞsınız ben bılıyorum kubbealtını gÖzlemesıyle ayranı sÜper

güzel yorumlar var maşallah bende boluluyum yeniçağa ilçesinden istanbulda yaşıyorum her bayram boludayız istanbulda bir bayram bile geçirmedim memleketim benim özellikle ekmeğimiz yokmu süperdir valla sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum arkadaşlar

hoşbulduk arkadaşlar umudum ben yeniçağa ilçesindenim bolu ile gerede arasında şuanda istanbulda oturuyorum.

ama bolunun güzel havası biyerde yok doğası süper özlemiyorum desem yalan olur yaşanası biyer

merhabalar ben de bolu göynük himmetoğlundayım 2005 te bolu geredeye geldim geçen sene eşimin işinde yaşadığı bir problemden dolayı şimdi göynük' ün köyündeyiz. geredeyi pek sevmezdim (özellikle soğuğunu) ama buraya geldikten sonra orayı özellikle de arkadaşlarımı ve helinimin cici annesi zeynep ablamı çok özlüyorum. pelincan arkadaş benim çalıştığım okulda Muharrem hocamız vardı salurlu belki tanırsın:)

Banum ve helın sızlerde hoŞgeldınız bıraz kendınızden bahsetsenız yenı gelenler

bolulu geğilim ama gözümü orda açtım malum 18 yaşında evlenince gittiğin yeri acayip benimsiyosun eşim geredeli ben orayı çok sevdimmi hayır ist gelin gittim düşünün artık gerisini siz ama doğosına gerçekten hayranım bide bi gelinler arasında bi lafı meşurdur. Gerede nin kızı olacaksın yeniçağın gelini derler emiim demek istediğimi anlamışsınızdır neyse 10 senedirde bursadayım bursada güzel bir yer ama Bolu var ya çok seviyorum şuan bile orda yaşamak isterdimbende ne zamandır kk ye gelmiyodum şurda 2 gündür takılıyorum ama sohbet edcek kimse bulamadım

canım ben eş durumundan geredeye geldim 3 buçuk sene kaldım orda çok güzel dostluklar kurdum eşimin sürgün yemesinden dolayı şimdi göynüğün köyündeyim geredeye 4.yılımda anca alışabildim ama o kadar güzel dostlarım var ki yeniden dönüyorsunuz deseler hiç düşünmez dönerim (hoş kadrom halen orda burda geçici görevlendirme çalışıyorum ) ben oradan çıkalı bu ay sonunda tam 1 yıl olacak ben halen alışamadım gerçi bu benim için daha iyi çünkü temmuzda tayinciyiz yine ...

X