Bolu///14

facebook mu
ben zamanında facebooka üye oldum bir hevesle ama pek girmiyorum girdiğim zaman eklerim

berin14 tatlım kavuşmanıza az kalmış.doğumu nasıl istiyorsun...doktorun kim ben oğluma hamileyken güner hanıma gidiyordum sayesinde 7 aylık doğurmak zorunda kaldım.

slm canım
ben normal ıstıyorum ama dr dogum ıcın henuz bışey demedı ınşallah normal ve kolay olur dıye dua edıyorum dr mehmet suer iyi dıyolar cok tanıdıgı dogurtmuş

kızlar önümüzdeki hafta boluma geliyorum şimdi tatildeyim 3gün sonra evime geçicem bolu soğuk diyor annem kışlıkmı alayım yanıma çokmu soğuk gerçekten

kışlık çok fazla alma bir tane hırka yeter soğuk değil ama ne kadr kalacaksın şemsiye alabilirsin

2 hafta kalmayı planlıyorum bizim mahalle çok serin olur çakmaklar köyünün hemen altındayız,alpagutbey mahallesindenim.hırka valla iyi fikir,yağmur yağıyormu

kızlar önümüzdeki hafta boluma geliyorum şimdi tatildeyim 3gün sonra evime geçicem bolu soğuk diyor annem kışlıkmı alayım yanıma çokmu soğuk gerçekten

ne güzel ya bende çok özledim ama gidemiyorum çocuktan dolayı bizim yerimizede gez olurmu

kızlarr nasılsınız bolumun kökezinden içtim patatesli köy ekmeğinden yedim mis gibi çam kokusu çektimde geldim.

valla ben Bolu'ya bir kaç kez gittim otogarını hıııııc begenmedim ..

ama orada bır yer vardı kı ,kümbetaltı dıye..

ne zmana gıtsek doluydu..o tadı hıc bır yerde bulamadım..

gözleme üzerine yoğurt ,giden olur benım yerıme de yesın :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…