Bolu///14

aranızda mengenli varsa mengen belediyesi sittesinden 5 kamerayla mengeni canlı izleme fırsatı sunmuş haberiniz olsun

Merhaba arkadaşlar bende bolu mengenliyim:lepi: bu başlığı yeni gördüm hemen atladım

aranızda mengenli varsa mengen belediyesi sittesinden 5 kamerayla mengeni canlı izleme fırsatı sunmuş haberiniz olsun

sağol canıma.s. şimdi girip bakıcam inşallah görürüm

günaydın. gününüz aydın olsun,neşeniz yerinde olsun. denizlide güneşli bir hava var.içim kıpır kıpır buraya ilk bahar geldi.

Merhaba arkadaşlar bende bolu mengenliyim:lepi: bu başlığı yeni gördüm hemen atladım

sağol canıma.s. şimdi girip bakıcam inşallah görürüm

canım mengenin neresindesin bende mengenliyim
bu arada kamera görüntüleri akşam saatlerinde nedense açılmıyor gündüz bakmaya çalış

canım mengenin neresindesin bende mengenliyim
bu arada kamera görüntüleri akşam saatlerinde nedense açılmıyor gündüz bakmaya çalış

evet akşam denedim giremedim bide sabah denerim çayoba köyündenim canım sen hangi köydensin

günaydın kızlar. gökçesuda amcamlar oturmuştu.orman lojmanlarında kaldılar kenarından dere akıyordu çok güzel bir yer gökçesuya bayılmıştım.

gökçesuya bayılmıştım. harika yemyeşil,sıcacık insanları olan bir kasaba

günaydın bayanlar hayırlı cumalar bu arada
ay çoğalmaya başladık

orayı bilemedim tam olarak neresi
ben gökçesuluyum

canım ben gökçesuyu çok iyi bilirim:lepi: eniştem karakaylı ama gökçesuda oturuyorlardı,çayoba köyüde babamın köyü annem sarıkızlar köyündendi belki orayı bilirsin

günaydın kızlar. gökçesuda amcamlar oturmuştu.orman lojmanlarında kaldılar kenarından dere akıyordu çok güzel bir yer gökçesuya bayılmıştım.

evet şirin güzelbir yer bide kömür kokmasa daha güzel olcak sen nerden canım

özledim canım memleketimi sıcacık yardım sever artniyetsiz insanlarımı.bolu gibi memleket varmı dünya üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…