Bolu///14

merhaba bende boluluyum ama almayada yasiyorum istanbuldada eveimiz var(esim istanbulu) yani türkiye gelimizde genelde istanbuldayiz ama büyüklerim boluda, orayida pas gecmiyoruz tabiki bir kac günümüzde boluda geciyor ben boluyu cok seviyorum burnumda tütüyor memleketim oralari cok özledim insallah en kisa zamanda boluya gideriz :1rolleyes:

hoşgeldin :)

selamm. nasılsınız kızlar.eşimin şark görevi çıktı bende çocuklarla boluya gelsemmi gelmesemmi diye düşünüyorum. merkezde ev kiraları ne kadar bilginiz varmı.kaloriferli 120mk evler nekadardır.

iyi pazarlar bolunun sultanlarıŞenizhepinizi kucaklıyorum pelincan cım hayırlısı olsun. eşinede sanada Allah kolaylık versin:Saruboceq: pelincan dikkatimden kaçmadı kimsesiz gibi bi ruh hali sezdim sende aşkolsun sana kimsesizmisin sen bizler varız ya:teselli: her ne kadar uzaktada olsak kalblerimiz yakın şekerim üzme güzel yüreciğini kimsesizim diye düşünüp olurmu canıma.s.

çok teşekkür ederim. moralim çok bozuk 2 çocukla kalakaldım yabancı memlekette.sürekli ağlama krizindeyim. aptal kafam askerle evlenecek ne vardı. keşke memleketimden biriyle evlinip bağ bahçe işleri yapsaydım bu kadar yıpranmazdım. desteğin için çook sağol.

canım eşine ve evliliğine haksızlık etme lütfenyasakkelime kim bilir ne umutlar ne mutluluklarla kavuştunuz birbirinize :CüvCüv:umarım yavrularının desteği sevgisiyle bu günleri kolaylıkla atlatıcaksın işi bunu gerektiriyo madem sabır canım:Saruboceq: daha zor durumda olan hiç kavuşamayan kavuşamıycak olan eşleri düşün:1no2: kıyamam yıpratma kendini ağlama sakın tamammı:teselli:Şeniz bak kocan dönerde sen ağlamaktan yaşlanmış olursan boşar seni sonra karışmam heee söölemedi deme sakın:) (espiri yaptım sanırsam)kaydirigubbakcemile3

.SUDAMLASI. canım benim sabah sabah mutlu ettin beni sağol tatlım.

pelincim merkezde senin duşundugun 120 m. evler en az 500 den baslar canım suan oturdugun ev kıramı kendinizin mi

pelincim merkezde senin duşundugun 120 m. evler en az 500 den baslar canım suan oturdugun ev kıramı kendinizin mi

şimdi oturduğum ev denizlide .lojmandayım.500 çokmuş ya. bunun bide yakıtı var.boluda lojmanada oturabilirim aslında bir türlü karar veremiyorum gelsemmi gelmesemmi diye.:çok üzgünüm:

şimdi oturduğum ev denizlide .lojmandayım.500 çokmuş ya. bunun bide yakıtı var.boluda lojmanada oturabilirim aslında bir türlü karar veremiyorum gelsemmi gelmesemmi diye.:çok üzgünüm:

lojmana gelebiliyorsan bence daha iyi olur ailene yakın olursun gurbet elde cocuklarla ne yapcan ki :1hug:

berin14 bencede canım en güzeli memleketimde oturmak. zaten denizli deprem bölgesi inan sabah akşam sürekli sallanıyoruz. çok öptüm seni kendine iyi bak.

nerdesiniz,ben gelmesem kimsenin geleceği yok. bolulu bayanlar huu yanlız bırakmayın beni.

burdayım. duymuşsunuzdur denizlide büyük deprem bekleniyor,bir gün sokakta kaldık,baktıkki korkunun ecele faydası yok girdik içeri.dua edin bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…