Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin :)merhaba bende boluluyum ama almayada yasiyorum istanbuldada eveimiz var(esim istanbulu) yani türkiye gelimizde genelde istanbuldayiz ama büyüklerim boluda, orayida pas gecmiyoruz tabiki bir kac günümüzde boluda geciyor ben boluyu cok seviyorum burnumda tütüyor memleketim oralari cok özledim insallah en kisa zamanda boluya gideriz :1rolleyes:
boluda var netten bakarsan bulursunbolu da veya düzcede bildiğiniz lazer epilasyon yeri varmı???
iyi pazarlar bolunun sultanlarıŞenizhepinizi kucaklıyorum pelincan cım hayırlısı olsun. eşinede sanada Allah kolaylık versin:Saruboceq: pelincan dikkatimden kaçmadı kimsesiz gibi bi ruh hali sezdim sende aşkolsun sana kimsesizmisin sen bizler varız ya:teselli: her ne kadar uzaktada olsak kalblerimiz yakın şekerim üzme güzel yüreciğini kimsesizim diye düşünüp olurmu canıma.s.
çok teşekkür ederim. moralim çok bozuk 2 çocukla kalakaldım yabancı memlekette.sürekli ağlama krizindeyim. aptal kafam askerle evlenecek ne vardı. keşke memleketimden biriyle evlinip bağ bahçe işleri yapsaydım bu kadar yıpranmazdım. desteğin için çook sağol.
pelincim merkezde senin duşundugun 120 m. evler en az 500 den baslar canım suan oturdugun ev kıramı kendinizin mi
şimdi oturduğum ev denizlide .lojmandayım.500 çokmuş ya. bunun bide yakıtı var.boluda lojmanada oturabilirim aslında bir türlü karar veremiyorum gelsemmi gelmesemmi diye.:çok üzgünüm:
hu hu ben geldim sen nerdesinnerdesiniz,ben gelmesem kimsenin geleceği yok. bolulu bayanlar huu yanlız bırakmayın beni.
burdayım. duymuşsunuzdur denizlide büyük deprem bekleniyor,bir gün sokakta kaldık,baktıkki korkunun ecele faydası yok girdik içeri.dua edin bizim için