- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Ayy cnm gel yaparım sana.. ya da tarife bakarak yapabilirsin cnm.. maharetli hatunsun senEllerine sağlık hippom ♡ karnım açıktı ama :))
Bakalım yaparım inşallah ♡Ayy cnm gel yaparım sana.. ya da tarife bakarak yapabilirsin cnm.. maharetli hatunsun sen
Tamam canım o zaman tekrar hatırlatırsın
Ellerine saglik canim gercekten leziz gorunuyorikinci karışık olan resim favorim
ellerine sağlık canım harika olmuş ben karışık olandan bi tabak yerim bu arada bu sosun isminin bolonez sos olduğunu bilmiyordum
teşekkür ederim kızlar ♡♡♡Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ikinci sunum daha güzel bana göre:) yarışmada başarılar..
Saol cnm.. diyeti bozdurdı banaEllerine sağlık kuzummmm çok güzel olmuş
Valla bende yedim yaptığım gün yapacak bişey yok yemeden duramıyor insan yaaa yarışma bize yaradiSaol cnm.. diyeti bozdurdı bana
Ayy senin ki de çok güzeldi..Valla bende yedim yaptığım gün yapacak bişey yok yemeden duramıyor insan yaaa yarışma bize yaradi
Keşke tadına baktirabilme şansım olsaydı gerçekten tadı şahaneydi benim meshur komşuya verdim 5 dakika sonra aradı sen bunu nasıl yaptın çok beğendim tarifini istiyotumAyy senin ki de çok güzeldi..
bi de bu ara sürekli aşure geliyor tam kilo alınacak bi ayValla bende yedim yaptığım gün yapacak bişey yok yemeden duramıyor insan yaaa yarışma bize yaradi
Aşure yemekten hastanelik oldum ben :))bi de bu ara sürekli aşure geliyor tam kilo alınacak bi ay
Teşekkür ederim.. bende ilk defa yaptım baya lezzetli oldu.. tavsiyeni dikkate alıcam teşekkür ediyorumÇok lezzetli görünüyor. El açması hiç yapmadım.
Karıştırarak sunduğunuz daha güzel görünüyor.
Ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim.. bende ilk defa yaptım baya lezzetli oldu.. tavsiyeni dikkate alıcam teşekkür ediyorumÇok lezzetli görünüyor. El açması hiç yapmadım.
Karıştırarak sunduğunuz daha güzel görünüyor.
Ellerinize sağlık.
ben açıkcası sevmem ama kendim de yaptım benimkinde bakliyat yok fındıklı fıstıklı tatlı gibi tatlıAşure yemekten hastanelik oldum ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?