- 5 Aralık 2020
- 373
- 139
-
- Konu Sahibi semplefree
Okudugunuzu anlamadiniz heralde ilk iliskisini esiyle yasamak istiyor sa diye yazdim zaten ben oraya illaki evlensin diye bisey yazmadim kimsenim parmagina falan baktigim yok nerenizden uyduruyosunuzYahu kadın kendi bedeniyle ilgili bir konuyu çözmek için neden bir erkekle bir deftere imza atmayı beklesin?
Belki bekarken sevişecek, belki evlenmeyi bekleyecek ama sonuç olarak kendi bedeni. Kendisine ait. O bedenle yaşıyor. İstediği yerini inceler, istediğini yapar.
Umarım gerçekten eczanede çalışmıyorsunuzdur.
Siz bu mantıkla doğum kontrol hapı ya da gebelik testi almaya gelenlerin parmaklarını inceliyorsunuzdur kesin, yüzük var mı yok mu diye.
Okudugunuzu anlamadiniz heralde ilk iliskisini esiyle yasamak istiyor sa diye yazdim zaten ben oraya illaki evlensin diye bisey yazmadim kimsenim parmagina falan baktigim yok nerenizden uyduruyosunuz
Ayy ben gidiyimde bakmasin o zaman kimse teşekkürler uyardiginiz icin
Bakabilirler bi problem yok dusuncelerimi benimde burdaki herkes gibi soyleyebilirim sanirimİlk ilişkisini eşiyle yaşamak isteyenler kukularına "olay yeridir, girilmez" diye şerit mi çekmeli? Kadın kendi bedenini incelemiş.
Konuda da "sizce inceleyeyim mi" diye bir şey sormamış, incelemiş bitmiş zaten.
Yönetimin hesabınızı incelemesinden de niye çekindiniz anlamadım ama kibledim sizi. Bence bir baksınlar
Benim bölmeliydiHerkese merhaba. Benim kızlık zarım "bölmeli" diye isimlendirilen türden. Anlaşılması için görsel ekliyorum. Araştırdığıma göre bu tür olanların cinsel ilişkiye girmeleri çok zor oluyormuş, bazen de operasyonla alınması gerekiyormuş. Sorum şu ki; zarı böyle olan var mıydı? Ne kadar zorlanma yaşadınız, operasyona ihtiyaç oldu mu?
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Evlenmeden önce kendisini bilmeli ve tanımalı gayet normal.
O da olabilir tabiki de ama illa böyle bakacağım dediyse ben alternatif sundum.doktora gitse daha iyi olmaz mı kendini muayene etmek yerine.
artık ön sevişmesiz bile girebiliyormuşsunuz öyle demiştiniz sanırım. konu sahibi en başından doktora giderse hiç bir sorun olmaz bence üzülmesin neden benim böyle diye.. eminim siz de isterdiniz önceden fark edip gerekli önlemi almayı..Benim bölmeliydi.
İlk gece ilişki olmadı yapamadık.
Stresten yorgunluktandır dedik erteledik
Daha sonra çok az bir girebildi eşim
Çok kötü kanamam oldu ve canım çok yandı.
Ondan sonra her denemede canım çok yandı devam edemedik.
Evlendikten 1.5 ay sonra doktora gittim
Perdeli kızlık zarından kaynaklandığını öğrendim ve ameliyatla aldırdım.
İyileşme sürecinden sonra normal ilişkiye girebildim ve bir sıkıntı yaşamadım
Evet önsevişmesiz de artık ilişkiye girebiliyorum.artık ön sevişmesiz bile girebiliyormuşsunuz öyle demiştiniz sanırım. konu sahibi en başından doktora giderse hiç bir sorun olmaz bence üzülmesin neden benim böyle diye.. eminim siz de isterdiniz önceden fark edip gerekli önlemi almayı..
Özel olmassa önsevişmesiz nasıl ilişkiye girebiliyorsunuz?Evet önsevişmesiz de artık ilişkiye girebiliyorum.
Aslında ben oldukça erken fark ettim bu durumu.
Aylarca, yıllarca fark edemeyen ve çok sıkıntılı süreçler geçirenler var.
Yani bunun net bir önlemi olamıyor genelde çünkü pek sık rastlanan bir durum değilmiş.
Yoksa evlenmeden önce doktora gittim ama sadece korunma yolları, cinsel sağlık vs üzerine bilgilendirme yaptı doktor.
Kızlık zarını baktırmak, çatala çıkmak kolay kolay aklına gelmez kimsenin hele de daha önce vajinal muayene olmadıysa.
Ben biraz çabuk etkileniyorumÖzel olmassa önsevişmesiz nasıl ilişkiye girebiliyorsunuz?
Hmm anladım. Hep böyle miydiniz yoksa zamanla mı oldu? Benim daha çok yeni olmama rağmen önsevişme süresi kısaldı, karşıdakine alışıp rahatlamakla mü ilgili acaba?Ben biraz çabuk etkileniyorum
Hemen ıslanıyorum
Ben çok yeniyim 4 ay oldu daha.Hmm anladım. Hep böyle miydiniz yoksa zamanla mı oldu? Benim daha çok yeni olmama rağmen önsevişme süresi kısaldı, karşıdakine alışıp rahatlamakla mü ilgili acaba?
Merhaba benim hymen de septalıydı yani bölmeliydi doktor bakıp söylemişti ameliyat oldum benHerkese merhaba. Benim kızlık zarım "bölmeli" diye isimlendirilen türden. Anlaşılması için görsel ekliyorum. Araştırdığıma göre bu tür olanların cinsel ilişkiye girmeleri çok zor oluyormuş, bazen de operasyonla alınması gerekiyormuş. Sorum şu ki; zarı böyle olan var mıydı? Ne kadar zorlanma yaşadınız, operasyona ihtiyaç oldu mu?
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Çekip koparmak nasıl Bi öneri ya . Enfekte olabilir, fazla zarar verebilirsiniz, diğer dokuların yırtılmasına sebep olabilirsiniz. Böyle ilkel şeyler yapmak yerine doktora gidip steril bir ortamda, sağlıklı şekilde çözebilir problemini. İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.merhaba herkes cahil cahil yprumlar yapmis yok efendim nerden anladin bilmemne ben de ayni seyleri yasadim buna sahip olan anliyor inanin hatta basta ne oldugunu bile anlamiyordum sonra zamanla fark ettim arastirdim boyle bir kizlik zari cesidi varmis ve oldukca kalin bir kopru seklinde ciddenele geliyor bildiginiz. sunu soyliyim kanama muhabbetleri bence genel olarak fazla abartiliyor hesabim olmamasina ragmen burada size cevap vermek icin hesap actim cunku zamaninda ben de cok dusunuyordum bu konuyu. bu duruma sahip kisilerin sayisi az ve bilgi de az. bu kopru seklindeki yapi oldukca guclu kuvvetli bu arada tampon vs kullanabilirsiniz cok rahat kenarlardaki bosluklardan gecirip. bunun cinsel iliski sirasinda kopmasi yirtilmasi vs neredeyse imkansiz cunku bu bir zar degil bildiginiz kalin et parcasi gibi vajinanin girisinde korkuluk gibi duruyor. bu sebepten kendinizin ya da partnerinizin iliskinin basinda parmagiyla onu cekip kopartmasini oneriyorum. o siradaki adrenalin ile acinin az olacagini omgoruyorum. bunun yaninda o esnada az da olsa alkollu olmanin da mutlaka faydasi olacaktir. boyle cekip kopartmak deyince gozu korkuyor insanin ama bir saniyelik is hizlica yapilinca inanin aciyi hissetmezsiniz bile. ancak kopan yer biraz kanayacaktir kisa sure sonra kanamasi dursa da yanmasi bir hafta devam edebilir. o sebeple bir uyari yapmak isterim tek sakincasi ilk iliski sirasinda basta koparilsa dahi devam etmenizi onermem ciddi bir yani olacaktir. devam etmezseniz minik bir sizlama devam eder belki o gun icinde o kadar. anlayacaginiz abartilacak bir durum yok kanama bile cok az olur.