Bölmeli kızlık zarı

Yani dogru ben incelemiyorum ama burda herkes herseyi birakmis inceleme yapiyo galiba herkese kolay gelsin diyelim artik 😂 ama dikkatli olun incelerken o zarar vermeyin üzülürsünüz ben ondan diyorum ☺️
2 dk incelemek için işi gücü bırakmak gerekmiyor. Siz bir sağlık çalışanı olarak daha duyarlı olsanız keşke .sıkı sıkı saklayın .Aman en değerliniz.

2 dk incelemek için işi gücü bırakmak gerekmiyor. Siz bir sağlık çalışanı olarak daha duyarlı olsanız keşke .sıkı sıkı saklayın .Aman en değerliniz.
Sıkı sıkı saklayip ortmuyorum benim bisey yaptigim yok evlenip te ilk iliskisini yasamak istiyosa evlenince bi problem olursa esiyle beraber halleder doktora gidilmesi gerekiyosa gider simdi operasyon yapicaz deseler operasyonmu yapilcak simdiden niye takiyosunuz onu anlamiyorum sizin anneniz teyzeniz halaniz inceleyip yok sekli soyle boyle diye doktorami gitmisler bizde giden yokta ondan yani

Sıkı sıkı saklayip ortmuyorum benim bisey yaptigim yok evlenip te ilk iliskisini yasamak istiyosa evlenince bi problem olursa esiyle beraber halleder doktora gidilmesi gerekiyosa gider simdi operasyon yapicaz deseler operasyonmu yapilcak simdiden niye takiyosunuz onu anlamiyorum sizin anneniz teyzeniz halaniz inceleyip yok sekli soyle boyle diye doktorami gitmisler bizde giden yokta ondan yani
Çağ o çağ değil ondandır belki

Bacım emojin skorun -3 🧐🤭👍

Zemheri nerde o eski çağlar demi 😁 ne özleyenler vardır belki kim bilir
Ben biliyorum o çağları, kanamadı diye gerdek gecesi kapının önüne konulanlar falan da var, ama kadınlar bakamaz oraya, dokunamaz, merak edemez, erkeğin malı çünkü orası, aman maazallah kurcalarsak bozulur, bakarsak ellersek ateşlerde falan yanarız.

Hayır ben fark ettim. İlk görsel, altında normal yazan normal. Kapalı olan da çook nadir görülen bir şey. Delik yok yani. Komple kapalı.
Şimdi gördüm normal yazdığını fark etmemisim. 3 numaralı yarı bölmeli olan bademcik gibi duruyor 😄 benimki hangisi acaba hiç bakmadım. Ben onu çok geride sanıyorum yahu öyle bakınca görünüyor muymuş ki? O sanki daha çok giriş şekilleri gibi duruyor zar dediğimiz şeyi ben et parçası sanıyordum bazısında daha açık bazısında biraz daha kapalı ama çok derinde sanıyordum

Kapalı olan sıkıntı. Regl kanı çıkamıyor. Operasyon ile ortasına delik açıyorlar.
O baya kötüymüş. Ama var ya erkeklerin çoğu kızlık zarını oyle bir şey sanıyor eminim. Benim bile bu kadar bilgim yoktu şekilleri konusunda. Ben çok derinde bir şey sanıyorum onu bazısında daha esnek bir giriş, bazısında yirtilacak kadar kapalı olarak. Hoş gerçi öyleymis de erkekler tamamen orada bir zar var sanıyor. Okullarda öğretilmesi gereken bir bilgi resmen

benim öyle değil ama bence ilişkiye girmeden operasyon gerekiyorsa yaptırsanız ya da doktora görünseniz iyi olur. bu sefer kanarsa falan panik yaparsınız. gidince doktor anlatır zaten nasıl bir durumla karışacağınız neye dikkat etmeniz gerektiğini vs.
Hayalinizde nasıl bir kanama diye düşünüyorsunuz acaba. Kova kova kan olmuyor. Kan kaybında yaşamazsınız

Yahu kadın kendi bedeniyle ilgili bir konuyu çözmek için neden bir erkekle bir deftere imza atmayı beklesin?
Belki bekarken sevişecek, belki evlenmeyi bekleyecek ama sonuç olarak kendi bedeni. Kendisine ait. O bedenle yaşıyor. İstediği yerini inceler, istediğini yapar.

Umarım gerçekten eczanede çalışmıyorsunuzdur.
Siz bu mantıkla doğum kontrol hapı ya da gebelik testi almaya gelenlerin parmaklarını inceliyorsunuzdur kesin, yüzük var mı yok mu diye.

X