- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
-
- Konu Sahibi semplefree
2 dk incelemek için işi gücü bırakmak gerekmiyor. Siz bir sağlık çalışanı olarak daha duyarlı olsanız keşke .sıkı sıkı saklayın .Aman en değerliniz.Yani dogru ben incelemiyorum ama burda herkes herseyi birakmis inceleme yapiyo galiba herkese kolay gelsin diyelim artikama dikkatli olun incelerken o zarar vermeyin üzülürsünüz ben ondan diyorum
Sıkı sıkı saklayip ortmuyorum benim bisey yaptigim yok evlenip te ilk iliskisini yasamak istiyosa evlenince bi problem olursa esiyle beraber halleder doktora gidilmesi gerekiyosa gider simdi operasyon yapicaz deseler operasyonmu yapilcak simdiden niye takiyosunuz onu anlamiyorum sizin anneniz teyzeniz halaniz inceleyip yok sekli soyle boyle diye doktorami gitmisler bizde giden yokta ondan yani2 dk incelemek için işi gücü bırakmak gerekmiyor. Siz bir sağlık çalışanı olarak daha duyarlı olsanız keşke .sıkı sıkı saklayın .Aman en değerliniz.
Çağ o çağ değil ondandır belkiSıkı sıkı saklayip ortmuyorum benim bisey yaptigim yok evlenip te ilk iliskisini yasamak istiyosa evlenince bi problem olursa esiyle beraber halleder doktora gidilmesi gerekiyosa gider simdi operasyon yapicaz deseler operasyonmu yapilcak simdiden niye takiyosunuz onu anlamiyorum sizin anneniz teyzeniz halaniz inceleyip yok sekli soyle boyle diye doktorami gitmisler bizde giden yokta ondan yani
Bacım emojin skorun -3Sıkı sıkı saklayip ortmuyorum benim bisey yaptigim yok evlenip te ilk iliskisini yasamak istiyosa evlenince bi problem olursa esiyle beraber halleder doktora gidilmesi gerekiyosa gider simdi operasyon yapicaz deseler operasyonmu yapilcak simdiden niye takiyosunuz onu anlamiyorum sizin anneniz teyzeniz halaniz inceleyip yok sekli soyle boyle diye doktorami gitmisler bizde giden yokta ondan yani
Zemheri nerde o eski çağlar demiÇağ o çağ değil ondandır belki
Çağ o çağ değil ondandır belki
Valla anlamiyorum -3 olunca ne oluyoBacım emojin skorun -3
Bu iyi haber değil sanki, böylelerine yönetim bir bakıyordu değil miBacım emojin skorun -3
Şu mesajına güleyim de -2 olsun bari anladın mıValla anlamiyorum -3 olunca ne oluyo
Allah razi olsun diyim o zamanŞu mesajına güleyim de -2 olsun bari anladın mı
Ayy ben gidiyimde bakmasin o zaman kimse teşekkürler uyardiginiz icinBu iyi haber değil sanki, böylelerine yönetim bir bakıyordu değil mi
Hadi iyisin bunuda beğendim -1 düştü iyi geclerAllah razi olsun diyim o zaman
Hayirli geceler cok teşekkür ederimHadi iyisin bunuda beğendim -1 düştü iyi gecler
Ben biliyorum o çağları, kanamadı diye gerdek gecesi kapının önüne konulanlar falan da var, ama kadınlar bakamaz oraya, dokunamaz, merak edemez, erkeğin malı çünkü orası, aman maazallah kurcalarsak bozulur, bakarsak ellersek ateşlerde falan yanarız.Zemheri nerde o eski çağlar demine özleyenler vardır belki kim bilir
Şimdi gördüm normal yazdığını fark etmemisim. 3 numaralı yarı bölmeli olan bademcik gibi duruyorHayır ben fark ettim. İlk görsel, altında normal yazan normal. Kapalı olan da çook nadir görülen bir şey. Delik yok yani. Komple kapalı.
Nasıl farkettiniz?Hayır ben fark ettim. İlk görsel, altında normal yazan normal. Kapalı olan da çook nadir görülen bir şey. Delik yok yani. Komple kapalı.
O baya kötüymüş. Ama var ya erkeklerin çoğu kızlık zarını oyle bir şey sanıyor eminim. Benim bile bu kadar bilgim yoktu şekilleri konusunda. Ben çok derinde bir şey sanıyorum onu bazısında daha esnek bir giriş, bazısında yirtilacak kadar kapalı olarak. Hoş gerçi öyleymis de erkekler tamamen orada bir zar var sanıyor. Okullarda öğretilmesi gereken bir bilgi resmenKapalı olan sıkıntı. Regl kanı çıkamıyor. Operasyon ile ortasına delik açıyorlar.
Hayalinizde nasıl bir kanama diye düşünüyorsunuz acaba. Kova kova kan olmuyor. Kan kaybında yaşamazsınızbenim öyle değil ama bence ilişkiye girmeden operasyon gerekiyorsa yaptırsanız ya da doktora görünseniz iyi olur. bu sefer kanarsa falan panik yaparsınız. gidince doktor anlatır zaten nasıl bir durumla karışacağınız neye dikkat etmeniz gerektiğini vs.
Sana ne beBu basligi yazan arkadas is guc yokmu niye kurcaliyosunuz oranizi buranizi yahu basiniza is alirsiniz birakin evlenince düşünürsünüz bence agrimayan basinizi agritmayin
Niye üzülelim?Yani dogru ben incelemiyorum ama burda herkes herseyi birakmis inceleme yapiyo galiba herkese kolay gelsin diyelim artikama dikkatli olun incelerken o zarar vermeyin üzülürsünüz ben ondan diyorum
Sıkı sıkı saklayip ortmuyorum benim bisey yaptigim yok evlenip te ilk iliskisini yasamak istiyosa evlenince bi problem olursa esiyle beraber halleder doktora gidilmesi gerekiyosa gider simdi operasyon yapicaz deseler operasyonmu yapilcak simdiden niye takiyosunuz onu anlamiyorum sizin anneniz teyzeniz halaniz inceleyip yok sekli soyle boyle diye doktorami gitmisler bizde giden yokta ondan yani