- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
- Konu Sahibi semplefree
merhaba herkes cahil cahil yprumlar yapmis yok efendim nerden anladin bilmemne ben de ayni seyleri yasadim buna sahip olan anliyor inanin hatta basta ne oldugunu bile anlamiyordum sonra zamanla fark ettim arastirdim boyle bir kizlik zari cesidi varmis ve oldukca kalin bir kopru seklinde ciddenele geliyor bildiginiz. sunu soyliyim kanama muhabbetleri bence genel olarak fazla abartiliyor hesabim olmamasina ragmen burada size cevap vermek icin hesap actim cunku zamaninda ben de cok dusunuyordum bu konuyu. bu duruma sahip kisilerin sayisi az ve bilgi de az. bu kopru seklindeki yapi oldukca guclu kuvvetli bu arada tampon vs kullanabilirsiniz cok rahat kenarlardaki bosluklardan gecirip. bunun cinsel iliski sirasinda kopmasi yirtilmasi vs neredeyse imkansiz cunku bu bir zar degil bildiginiz kalin et parcasi gibi vajinanin girisinde korkuluk gibi duruyor. bu sebepten kendinizin ya da partnerinizin iliskinin basinda parmagiyla onu cekip kopartmasini oneriyorum. o siradaki adrenalin ile acinin az olacagini omgoruyorum. bunun yaninda o esnada az da olsa alkollu olmanin da mutlaka faydasi olacaktir. boyle cekip kopartmak deyince gozu korkuyor insanin ama bir saniyelik is hizlica yapilinca inanin aciyi hissetmezsiniz bile. ancak kopan yer biraz kanayacaktir kisa sure sonra kanamasi dursa da yanmasi bir hafta devam edebilir. o sebeple bir uyari yapmak isterim tek sakincasi ilk iliski sirasinda basta koparilsa dahi devam etmenizi onermem ciddi bir yani olacaktir. devam etmezseniz minik bir sizlama devam eder belki o gun icinde o kadar. anlayacaginiz abartilacak bir durum yok kanama bile cok az olur.