Bölmeli kızlık zarı

merhaba herkes cahil cahil yprumlar yapmis yok efendim nerden anladin bilmemne ben de ayni seyleri yasadim buna sahip olan anliyor inanin hatta basta ne oldugunu bile anlamiyordum sonra zamanla fark ettim arastirdim boyle bir kizlik zari cesidi varmis ve oldukca kalin bir kopru seklinde ciddenele geliyor bildiginiz. sunu soyliyim kanama muhabbetleri bence genel olarak fazla abartiliyor hesabim olmamasina ragmen burada size cevap vermek icin hesap actim cunku zamaninda ben de cok dusunuyordum bu konuyu. bu duruma sahip kisilerin sayisi az ve bilgi de az. bu kopru seklindeki yapi oldukca guclu kuvvetli bu arada tampon vs kullanabilirsiniz cok rahat kenarlardaki bosluklardan gecirip. bunun cinsel iliski sirasinda kopmasi yirtilmasi vs neredeyse imkansiz cunku bu bir zar degil bildiginiz kalin et parcasi gibi vajinanin girisinde korkuluk gibi duruyor. bu sebepten kendinizin ya da partnerinizin iliskinin basinda parmagiyla onu cekip kopartmasini oneriyorum. o siradaki adrenalin ile acinin az olacagini omgoruyorum. bunun yaninda o esnada az da olsa alkollu olmanin da mutlaka faydasi olacaktir. boyle cekip kopartmak deyince gozu korkuyor insanin ama bir saniyelik is hizlica yapilinca inanin aciyi hissetmezsiniz bile. ancak kopan yer biraz kanayacaktir kisa sure sonra kanamasi dursa da yanmasi bir hafta devam edebilir. o sebeple bir uyari yapmak isterim tek sakincasi ilk iliski sirasinda basta koparilsa dahi devam etmenizi onermem ciddi bir yani olacaktir. devam etmezseniz minik bir sizlama devam eder belki o gun icinde o kadar. anlayacaginiz abartilacak bir durum yok kanama bile cok az olur.
:işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Çekip koparmak nasıl Bi öneri ya . Enfekte olabilir, fazla zarar verebilirsiniz, diğer dokuların yırtılmasına sebep olabilirsiniz. Böyle ilkel şeyler yapmak yerine doktora gidip steril bir ortamda, sağlıklı şekilde çözebilir problemini. İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
ay iki damla kanayan bir yer icin bunu dusunup korku salmaniz cok komik gercekten yasadiniz mi biliyorsunuz? tarih boyunca gelen kadinlar da doktora gitti sanki. eger cesaret edemezse ve “bakire oldugunu ben gorucem” takimtisi olan biriyle evlenmezse tabi ki doktora gidip de halledebilir. enfeksiyonmus kanamaymis cok komik yani bunlar o zaman butun kizlik zri yirtilma ve zedelenmelerinde herkesin basina gelicek bir sey (size gore). bilmeden bir sey onermisim gibi davraniyorsunuz bir de gulumc:KK70:

ay iki damla kanayan bir yer icin bunu dusunup korku salmaniz cok komik gercekten yasadiniz mi biliyorsunuz? tarih boyunca gelen kadinlar da doktora gitti sanki. eger cesaret edemezse ve “bakire oldugunu ben gorucem” takimtisi olan biriyle evlenmezse tabi ki doktora gidip de halledebilir. enfeksiyonmus kanamaymis cok komik yani bunlar o zaman butun kizlik zri yirtilma ve zedelenmelerinde herkesin basina gelicek bir sey (size gore). bilmeden bir sey onermisim gibi davraniyorsunuz bir de gulumc:KK70:
Az önce insanlara cahil cahil konuşuyorsunuz demiştinizya kendi mesajınızı tekrar okuyun. Söyliceklerim bu kadar.

Uzmanlığınız nedir ?

Merhaba benim hymen de septalı ve nasıl bir süreç geçirdiniz yazarsanız çok sevinirim ameliyat sonrası ilişkiye girmek rahat oldu mu acaba
Merhaba ben vajinismustum tesadüfen öğrenmiştim septalı olduğunu anestezi altında ameliyat oldum 20 dakika felan sürdü sonrasinda normaldi ilk 10 gün ilişki önerilmiyor ama ben zaten ilişkiye giremiyordum 3 ay oldu vajinismus geneli gayet rahat oldu

Merhaba benimde kızlık zarim aynı senin ki gibi acaba ameliyat falan oldun mu o et parcasini aldırdın mi operasyonla

Merhaba benimde septalıydı, ben ağrı acı yaşamadım. kanamam da yoğun olmadı ama bir kaç gün tuvalete girdikten sonra silerken hafif hafif lekelenmeler oldu. Zaten bir yerden kopuyor şimdi yarı septalı gibi duruyor. Sürekli doktorada gidiyorum kist için, kalan parçayı alalım diyen olmadı bana da bir zararı yok. Yinede herkesin bünyesi farklıdır, doktora gitmekte fayda var.

Merhaba benim de zarım çok küçüktü ve ben aldırdım ameliyat oldum. On beş dk süren bir ameliyattı, sonrası da çorap söküğü gibi geldi. Vajinusmus tedavisinde kullanılan falluslarla da alıştırma yaptım. Şimdi her şey mükemmel nişanlım yanımda olsa da üzerine atlasam kafasındayım. :)

Doktora danışın ameliyattan korkmayın, ki ben korkudan aşırı çok ağladım. Geçiyor hepsi.

Merhaba benim de zarım çok küçüktü ve ben aldırdım ameliyat oldum. On beş dk süren bir ameliyattı, sonrası da çorap söküğü gibi geldi. Vajinusmus tedavisinde kullanılan falluslarla da alıştırma yaptım. Şimdi her şey mükemmel nişanlım yanımda olsa da üzerine atlasam kafasındayım. :)

Doktora danışın ameliyattan korkmayın, ki ben korkudan aşırı çok ağladım. Geçiyor hepsi.
günlerdir araştırıyorum. ameliyat sonrası seks kolay mı diye bulamamıştım. ağrı yok korkmayalım dimeeee

X