Bölmeli kızlık zarı

ay iki damla kanayan bir yer icin bunu dusunup korku salmaniz cok komik gercekten yasadiniz mi biliyorsunuz? tarih boyunca gelen kadinlar da doktora gitti sanki. eger cesaret edemezse ve “bakire oldugunu ben gorucem” takimtisi olan biriyle evlenmezse tabi ki doktora gidip de halledebilir. enfeksiyonmus kanamaymis cok komik yani bunlar o zaman butun kizlik zri yirtilma ve zedelenmelerinde herkesin basina gelicek bir sey (size gore). bilmeden bir sey onermisim gibi davraniyorsunuz bir de gulumc

Az önce insanlara cahil cahil konuşuyorsunuz demiştinizya kendi mesajınızı tekrar okuyun. Söyliceklerim bu kadar.

Uzmanlığınız nedir ?

Merhaba benim hymen de septalı ve nasıl bir süreç geçirdiniz yazarsanız çok sevinirim ameliyat sonrası ilişkiye girmek rahat oldu mu acaba
Merhaba ben vajinismustum tesadüfen öğrenmiştim septalı olduğunu anestezi altında ameliyat oldum 20 dakika felan sürdü sonrasinda normaldi ilk 10 gün ilişki önerilmiyor ama ben zaten ilişkiye giremiyordum 3 ay oldu vajinismus geneli gayet rahat oldu

Merhaba benimde kızlık zarim aynı senin ki gibi acaba ameliyat falan oldun mu o et parcasini aldırdın mi operasyonla

Merhaba benimde septalıydı, ben ağrı acı yaşamadım. kanamam da yoğun olmadı ama bir kaç gün tuvalete girdikten sonra silerken hafif hafif lekelenmeler oldu. Zaten bir yerden kopuyor şimdi yarı septalı gibi duruyor. Sürekli doktorada gidiyorum kist için, kalan parçayı alalım diyen olmadı bana da bir zararı yok. Yinede herkesin bünyesi farklıdır, doktora gitmekte fayda var.

Merhaba benim de zarım çok küçüktü ve ben aldırdım ameliyat oldum. On beş dk süren bir ameliyattı, sonrası da çorap söküğü gibi geldi. Vajinusmus tedavisinde kullanılan falluslarla da alıştırma yaptım. Şimdi her şey mükemmel nişanlım yanımda olsa da üzerine atlasam kafasındayım. :)

Doktora danışın ameliyattan korkmayın, ki ben korkudan aşırı çok ağladım. Geçiyor hepsi.

günlerdir araştırıyorum. ameliyat sonrası seks kolay mı diye bulamamıştım. ağrı yok korkmayalım dimeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…