Bölgesel karin videolari...

Sirt problemleri ve agrilari olanlar icin bir karin videosu

Konumuzla ilgili Türkce bir video. Düzgün durus da en az egzersiz kadar önemli...

Ya benim mideden basliyo acayip sisik. gobek var ama onun ustu niye sisik olur ki? hatta acaba hamile miyim diye kendimle dalga gecmedim degil
Ben yediklerime dikkat ettikten sonra mide kısmı direkt olarak indi. Benim de biraz alt karın yağım kaldı.

Ne kadar surede indi? Ve neleri kestin?
Karatay beslenme şeklini uyguluyorum. Ekmek, şeker, unlu ürünler, hazır yiyecekler. 8'den sonra hiçbirşey yemedim. Ne kadar sürede hatırlamıyorum ama midem çok çabuk inmişti. Karnımda da az kaldı.

Karatay beslenme şeklini uyguluyorum. Ekmek, şeker, unlu ürünler, hazır yiyecekler. 8'den sonra hiçbirşey yemedim. Ne kadar sürede hatırlamıyorum ama midem çok çabuk inmişti. Karnımda da az kaldı.

Ya benimki acayip sisti midem karnima kadae oyle bi sis ki, sislikten gobege takilamiyorum. Bu dediklerini yapmaya basliyorum o zaman. Insallah olur

Ya benimki acayip sisti midem karnima kadae oyle bi sis ki, sislikten gobege takilamiyorum. Bu dediklerini yapmaya basliyorum o zaman. Insallah olur
Mide kedinin dedigi gibi genelde yemekle ilgili oluyor. Bende de oluyor, yemek aralarini biraz uzatmak ve aksam belirli bir saatten sonra yememek de ise yariyor.

Sporu da unutma tabi. Ben 1 yıldan fazladır düzenli spor yapıyorum.

Karnimizi calistirdik, esnemek icin ne yapacagiz? Cogumuz artik ezberlemistir ama spora yeni baslayanlar icin cok basit hemen ezberlenecek bir karin esnetme videosu... Lütfen isinma ve esnemeyi unutmayin.

Iste benim hem sevdigim hem isinma hem spor sonrasi esneme olarak ve hem benim tek basina bile yaptigim video...

Yeni yilda crunch sevmeyenlere kisacik bir karin videosu. (Kedicim sana hediye ediyorum...)

Stres ve cesitli problemlere iyi gelen yoga hareketleri... Biliyorsunuz stre hormonu kortizol karnin bas düsmani... Bununla savasmanin en iyi yollarindan biri de yoga ile rahatlamaya calismak...

Plank'ı konuşmuşken, daha önce indirdiğim bir videoyu paylaşayım, neden yararlı olduğunu da anlamış oluruz. Çalıştığı bölgeleri gösteriyor videoda. Beli de güçlendiriyor.

Plank'ı konuşmuşken, daha önce indirdiğim bir videoyu paylaşayım, neden yararlı olduğunu da anlamış oluruz. Çalıştığı bölgeleri gösteriyor videoda. Beli de güçlendiriyor.
Plank ayrica dogum yapmis kadinlar icin de cok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…