• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boleyn kızı

• Konu Sahibi Konu Sahibi belkıss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Filmi tek kelimeyle iğrençççç....
Hiçbir önemli detayı konu almamışlar...Mary in kızı ortada yok.kocasının ölümü,yeni kocasıyla tanışmasıı hiçç bişey yok...
erkek kardeşinin çarpık ilişkileri falan..
vakit kaybıydı kısacası o film..
2.ve 3.kitabı okumayı düşünüyorum

Eğer İngiliz Tarihiyle de birazcık ilgileniyorsanız elinizden bırakmadan bir solukta okuyacağınız bir kitap Boleyn Kızı..Devam kitabı olan Kraliçenin Soytarısını da bir çırpıda okumuştum.Şimdi Bakirenin Aşığı çıktı geldi,ona da başladım;ama işim çok yoğun olduğu için okumaya fazla zaman ayıramıyorum.Kitaptan ayrı kaldığım için içim sızlıyor, meraktan çatlıyorum resmen :) Yani bu kitapları okumalısınız kitapseverler...

bende okudum boleyn kızını we kraliçenin soytarısını ikiside süperdiiii
tabii boleyn kızı çok daa güseldii!!
şimdi bakirenin aşığını çokkk merak ediorum!!
kitabından sora filmi eksik kaldı
ama açıkcasısırnaşık şey
tüm kitap sewerlere önerimm.. :dance:

bu kitabı okumadım ancak duydum bi kaç arkadaşımdan..

vay be diyorsunuz yüzyıllar önce neler varmış:)

kitabı 3 günde bitirdim
çok sürükleyici çok etkilendim
zaten okuduğum hiç bir kitabın filmini izlemem
kendi canlandırdığım kahramanlar daha güzel
hayal kırıklığına uğruyorsun bence filmler kitapları yansıtamıyor

Boleyn kızı benim öbür adım:1closedeyes:
Çevremdeki herkese anlattım adeta yaşadım olayları, kitabı okurken..
Kitap bitti daha Türkiye de vizyona girmeden ilmini buldum netten..Onu izledim...

sonra kraliçenin soytarısı çıktı..On da biraz zorlandım..sıkıldım adeta bu ingiliz entrikalarından, soylularından:çok üzgünüm:

şimdi bakirenin aşığı çıktı..Telkin ediyorum kendimi almamak için:delphin::delphin:

Filmi tek kelimeyle iğrençççç....
Hiçbir önemli detayı konu almamışlar...Mary in kızı ortada yok.kocasının ölümü,yeni kocasıyla tanışmasıı hiçç bişey yok...
erkek kardeşinin çarpık ilişkileri falan..
vakit kaybıydı kısacası o film..
2.ve 3.kitabı okumayı düşünüyorum

Ben de gecen günlerde izledim filmini.Arkasindan da Elizabeth i.Mary nin ilk kocasina noldu,acaba diye düsünmüstüm.Hakkaten film de hic deginmediler o konuya.Erkek kardesi de pek mazlumdu.Film bitince üzülmüstüm,bosuna idam edildi diye.Taslar simdi yerine oturdu.Tesekkür ederim.....

kitap çok güzeldi ama dediğniz gbi filmi hiç beenmedim :S hiçbi ayrıntıya yer vermemşler yarım yamalak bişi olmuş

Yok böyle bir şey bir haftada yalayıp yuttum resmen , daha sonra da kraliçenin soytarısını okudum ... Şimdi sıra Bakirenin Aşığında ama araya başka kitaplar soktuğum için okuyamadım ...

kitapla yatıp kitapka kalkıyorum resmen çok çok beğendim merakla okuyorum filmi izlememiştim kitabı bitirdikten sonra izlemeyi düşünüyorum yazarın diğer iki kitabınıda aldım okumak için sabırsızlanıyorum..

kitabını beğenrk okudm filmini de seyrtmk istiyorm

slm 800 küsur sayfalık bir kitabı 4 günde bitirdim.cok güzel bir kitap dvd side var.ama önce ktabını okuyun kitabın tadı yok dvd de harika bir kitap tavsiye ederim sıkılmazsınız.okumaya deger

4 gündemi:1shok::1shok::1shok::1shok:
24 saat okudun sanirim

serinin en güzel kitabı , kendimi saray eşrafından biri gibi olayların içinde buldum, soluksuz okudum ..
filminide izlemiştim. çok güzel...

filmini izlemiştim , henüz kitabı karşıma çıkmadı bulursam kaçırmam. filminden çok daha güzel ve sürükleyiciymiş.

Serinin ilk kitabi Boleyn kizi harikaydi ikincide guzeldi ucuncude yavas yavas sikilmaya baslamistim ama yinede ucude guzeldi. Mahkum prenses var suanda elimde bi turlu sira gelmiyo bakalim o nasil yerimseniben

harika bi kitap ya sanki canlı canlı yaşıyo gibisin kraliçenin soytarısıda çok sürükleyici hemencecik bitiyo valla bakirenin aşığı 200 lerdeyim ama idare eder şimdilikyerimseniben

boleyn kızını 1,5 yıl önce okumuştum. ama bana hep dön dolaş aynı şeylermiş gibi geldi ki aslında cok severim tarihi kitapları...

ben yazlıkta yaklaşık 1.5 yıl önce okumuştum 3 günde denize giremiyorum da akşam pazarından almıştım 3 günde bitirmiştim daha sonra kraliçenin soytarısını da okudum bu kitabı boleyn kızından daha çok sevmiştim nedense mahkum prensesi de almıştım ama okumak nasip olmadı öyle kitaplıkta duruyor

çok güzel bir kitap ancak serinin sonraki kitapları bu kadar sürükleyici değil..filmide çok güzeldi..

Back