boleyn kızı

• Konu Sahibi Konu Sahibi belkıss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

belkıss

Ziyaretçi
slm 800 küsur sayfalık bir kitabı 4 günde bitirdim.cok güzel bir kitap dvd side var.ama önce ktabını okuyun kitabın tadı yok dvd de harika bir kitap tavsiye ederim sıkılmazsınız.okumaya deger

filmini izledim.güzeldi

Bende yeni başladım sayılır, daha ilk sayfalarda ilerde kopacak kıyametin alametleri yer alıyor:) Tahmin ediyorum kısa sürede bitiririm ben bunu..

Ben de 1 haftada bitirmiştim ancak insan bitirene kadar elinden bırakmak istemiyor ben zar zor bırakıyordum okumayı. Herşey çok güzel anlatılmış, akıcı bir kitap. Filminden çok çok daha güzel...

phillippa gregory nın boleyn kızını ben de okudum...ingiliz kraliyet sarayında dönen entrikaları,iki kızkardeşin ,güç elde edebilmek ,aileleri tarafından nasıl kullanıldığını anlatıyor kitap..mary boleyn iyiliği,anne boleyn kötülüğü simgeliyor.oldukça sürükleyici bir roman.tarihi romanları sevenler için güzel bir seçim ...aynı yazarın kraliçenin soytarısınıda okudum,akabinde...kraliçe elizabethi anlatıyor bu romanda..... ama ilk kitap beni daha bir tatmin etti sanki. ikincide boleyn kızından aldığım tadı pek bulamadım.

kesinlikle çok etkileyici ve sürükleyici...

ben de okumaya baaşladım elimden bırakamıyorum süper

ben filmini izledim.The Tudors diye bi dizide de hayatı geçiyor 8.kral Henry nin karısıydı galiba çok güzel ve etkileyici izlemenizi tavsiye ederim filmden daha güzel!

gerçekten cok guzel bır kıtap.bende bu yaz okudum.kıtabı okurken sonunda neler olabılecegını tahmın ettıgınız halde,elınızden bırakamıyorsunuz.herkeze tavsıye ederım.......

okadar guzelkı kıtabı dun bıtırdım ve 2gunde okudum 6saat aralıksız superdı:sm_cool:

ya edıt yok
yanı persembe basladım butun gun okudum genelde 6saat arayla dınlendım oh be

ben filmini izledim.The Tudors diye bi dizide de hayatı geçiyor 8.kral Henry nin karısıydı galiba çok güzel ve etkileyici izlemenizi tavsiye ederim filmden daha güzel!

Ben filmini izledim. The Tudors'ı da izledim, kitabı da okudum :) Dizisi de gerçekten çok güzeldi. Ekim ayında da 2. sezonu başlayacak, merakla bekliyorum. İzlemenizi tavsiye ederim...

Ben de kitabı oldukça akıcı ve heyecan verici buldum çok rahat okunuyor. Ama kitapta bahsigeçen İngiliz sarayı, sarayda dönen entrikalar ve ahlaksızlıklar tam anlamıyla mide bulandırıcı. Kitabı bitirdiğimde de bir rahatlama yerine cansıkıntısı hissettiğimi hatırlıyorum.

genelde gerlim polisiye tarzı kitapları tercih etmeme rağmen kitapcının ısrarıyla aldığım bi kitaptı..
Ama iyiki de almışım ve okumuşum ..Kısa sürede okuyup bitirdim..
Kitaba kendimi öyle bi kaptırmışım ki sonunda tüylerim ürperdi..
okumaya değer yani.

bnde çok beğendim kitabı fakat filmi hiç güzel yapmamışlar sadece henry çok yakışıklı sırnaşık şey

Kitabı okudum,sinemada filmini izledim.. sonra devamı olan Kraliçe'nin Soytarısı'nı okudum.. filmini pek beğenmedim ama kitaplar süperdi.. tavsiye ederim. içinde cinselliğede yer veriyo,rahatsız olanlar dikkat etsin derim..

kesinlikle çok akıcı ve sıkmayan bir dille anlatılmış,güzel bir kitap.aldığımda acaba okumayıp bırakırmıyım diye tereddüt ettim fakat kitabı okumaya başlayınca hızımı alamadım,elimden düşüremedim.devam kitabını da okudum.bu tarz romanları sevenler için çok güzel bir tercih boleyn kızı ve kraliçenin soytarısı kaydirigubbakcemile2

uçurtma avcısı ve ahmet ümitin patasanayı tavsiye ediyorum cok güzel.ayrıca ayşe kulin nefes nefese de süper bir kitap.

bende alacağım.bu kitabın ismini 2. duyuşum.herkez tavsiye ediyor.teşekkürler.

Back