Iyi geceler kızlar.
Kuzum sabahlara kadar yandı 39 ile.
Size yazdığım akşam 6da ve gece 3te acile gittik.buzlu suyla kompres yaptılar düştü. Eve geldik 39
((
Sabah drunu aradım hemen getir dedi.bayramsonuna kadar yokmuş.olsam yatış verirdim dedi.antibiyotiği iğne ye çevirdi. 39 du ateşi. Igneyle 6 saat ateş çıkmadı. 6 saat boyunca Kabızlık la uğraştım. 50 kere Wcye gittiyse 3 kere yapmadı. Yapamadi.zeytinyağı duphalac kayısı herseyi verdik.akşam 7de ateşi yine yükseldi 38e.sonra bi ishal sormayın. Wc de yapamıyor kalkıyor ayakta saliyor fiskiriyor.popo da yara kabizliktan aglamaya takatim kalmadı. Abartisiz 15 kez yaptı böyle. Ne hali ne banyo ne yolluk kaldı. Yıkadıktan sonra üstünü giydirmek için cekmecesini açtım bi döndüm halinin ortasına saliyor ooylece. Sinirlerim boşaldı hickira hickira ağladım 1 saat sakinlesemedim. Tutamıyor kizamiyorum ona.üzülüyorum da beri benzi attı kuzumun.ama beni de Kinamayin nolur. Doğuma haftalar kalmışken bu kadar Eğil kalk çok ağır geliyor artık. Sinirlerim lacka oldu kaç gündür uykusuzum.aksama kadar 1 lokma yediremedim ıshal olsun diye akşam da kabız olsun diye bişey yediremedim.ölüyorum yorgunluktan.allahtan ateş düştü ıshal gittikçe. Bu arada dikkatimi çekti. Kolları bacakları sis ve kızarıklıklar var akşamdan beri.ateşten mi iğneden mi bilemedim. Yarın 2.iğneye gidince soracağım.
Öğlen drdan gelince annemlerdeydik.Bİraz uyumak istedim yattım. 45 dk sonra uyandım sol kasigimda bi ağrı var delircem. Sesim çıkmıyor bagiramadim nefes kesildi. Ter bosaliyor boynumdan.oluyorum sandim.drun cebini aradım. Bi daha olursa 10 dk iÇinde tip Fak. Hastanesine git dedi. Kendisi Sehirdisinda çıkmış
allahtan olmadı da geçti öylece. Gün kipirdayip içimi rahatlatıyor çok şükür. Bende durumlar böyle. Bayilcam az daha uyumazsam. Allahım önce benim yavruma sonra tüm ümmet müslüman evladına şifa versin Safi ismiyle.