Bol bebiş topiği

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız.
Biz dün eve geldik kayinvalidem ler umreye gitti 4 gündür ordaydik.
M selim bayagi simardi kuzenlerinden yeni şeyler öğrendi benim için çok yorucu geçti.
Siz neler yapıyorsunuz günler nasıl geçiyor bebislerle.
Geçen brokoli çorbası yaptım çok severek yedi maşallah. Sizin yaptiginiz değişik bişey var mı.

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız.
Biz dün eve geldik kayinvalidem ler umreye gitti 4 gündür ordaydik.
M selim bayagi simardi kuzenlerinden yeni şeyler öğrendi benim için çok yorucu geçti.
Siz neler yapıyorsunuz günler nasıl geçiyor bebislerle.
Geçen brokoli çorbası yaptım çok severek yedi maşallah. Sizin yaptiginiz değişik bişey var mı.
Hayırlı geceler canım. Ay bebekle biryerlerde gitmek çok zor, hele orda birileriyle oynamak istemesi birbirlerini dövmeleri :KK57::KK57::KK57::KK57:
Beni çok yoruyor üzüyor. Cevap veren bencil anneler :mad:
Neyse pek doluyum bu konuda :KK34:
Ben bilale mercimek Çorbası yapıyorum yayla Çorbası Şehriye vs özel birşey yapınca yemiyor üzülüyorum bende :KK67:
Az tuzlu yapıyorum herşeyi, tere Yağlı veya sızma z.yağlı. Bunlara dikkat ediyorum Herşeyden veriyorum şükür. Sen nasıl yaptın brokolili ?
Az tuzluyemeğe alışınca başka yerde yemekler tuzlu geliyor bana :KK30:
Öptüm seni :KK19:

Hayırlı geceler canım. Ay bebekle biryerlerde gitmek çok zor, hele orda birileriyle oynamak istemesi birbirlerini dövmeleri :KK57::KK57::KK57::KK57:
Beni çok yoruyor üzüyor. Cevap veren bencil anneler :mad:
Neyse pek doluyum bu konuda :KK34:
Ben bilale mercimek Çorbası yapıyorum yayla Çorbası Şehriye vs özel birşey yapınca yemiyor üzülüyorum bende :KK67:
Az tuzlu yapıyorum herşeyi, tere Yağlı veya sızma z.yağlı. Bunlara dikkat ediyorum Herşeyden veriyorum şükür. Sen nasıl yaptın brokolili ?
Az tuzluyemeğe alışınca başka yerde yemekler tuzlu geliyor bana :KK30:
Öptüm seni :KK19:

Ay hiç sorma gerçekten çocukları idare etmek çok zor. Oyuncak paylasamiyolar o vuruyo biri isiriyo itekliyo bide soba vardı yanacak diye korka korka geçti günler. Dönüşte yine aynısı olacak şimdiden onu düşünüyorum
Hala ayagimda salliyorum bi uykusu kacinca uyumak bilmiyo bu çocuk ya :KK43:
Çorba yi mi hmm anlatayım hemen : patates havuç biraz su kaynamaya yakın brokoli atıyorum haslaninca zeytinyağı ve irmik sonra blendir dan geçiriyorum azıcık Salça atıyorum bazen az tuz. Sevdi gibi :)
Bende seni öpüyorum tatlım
Diğer kızlar niye sesiniz çıkmıyor bakem :)

Aylar olmuş gibi yazmayali. Kızımın huyu suyu alışkanlıkları hepten değişti. Benden arkadaş tavsiyesi çocuğunuzun güzel huy ve alışkanlıklarınızi herkese anlatmayın.9-6 arası uyuyan ,kendiliğinden uyuyan ,herseyi yiyen ,akıllı uslu davranan kızım gitti 1 1 lere kadar ayakta duran ,anason la bile uzun uyumayan ,iştahsız ve yaygaraci bir cadı oldu çıktı. Inanilmaz zor oldu hayat artık. Yeniden düzen yeniden başladı hersey.dış sorunu yok sıkıntısı yok sadece nazar diyorlar. Bizden haberler böyle. Gelmeye çalışırım sık sık olmasada....

Aylar olmuş gibi yazmayali. Kızımın huyu suyu alışkanlıkları hepten değişti. Benden arkadaş tavsiyesi çocuğunuzun güzel huy ve alışkanlıklarınızi herkese anlatmayın.9-6 arası uyuyan ,kendiliğinden uyuyan ,herseyi yiyen ,akıllı uslu davranan kızım gitti 1 1 lere kadar ayakta duran ,anason la bile uzun uyumayan ,iştahsız ve yaygaraci bir cadı oldu çıktı. Inanilmaz zor oldu hayat artık. Yeniden düzen yeniden başladı hersey.dış sorunu yok sıkıntısı yok sadece nazar diyorlar. Bizden haberler böyle. Gelmeye çalışırım sık sık olmasada....
canım sana katılıyorum anlatmamak gerek.bizimde diş sorunumuz var,iştah filan kalmadı.köpekcik dişlerimiz zorluyor.bugüne kadar hiç diş sorunu yaşamamıştık.dediğin gibi bende diş sıkıntımız hiç olmadı olmadı dedim millete aha da nazar değdi:KK43:( öpüyorum herkesi....

Merhaba....
Size şok bir haberle geldim kızlar...
Marketten bal,aktardan çörekotu ve tarçın,eczaneden folbiol,gg'dan ovulasyon testleri sipariş verdim ben...
Bilin bakalım ne için?:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Kıııız Ayşeeeee ne diyon sen bacim :)
Niyeti bozdun herhal :)
Ay bütün ipuçlarını vermissin çok güldüm ☺
Istemem diyenden korkacan görüyon mu Ayşeyi :)
Önce bi deneseydin kız boşuna para saçma belki Allah veriverir :)
Aslında atama işleri sehirdisi olmasa bende istiyorum çok ara vermeden.

Bu arada aysenin haberine şok oldum selamsiz sabahsiz daldım.
Nasılsıniz dostlar cadiozy karapisso hctp sosyoloji12 Tubilosh wawes sayamadiklarim Nasılsıniz bebisler nasıl.
Incı den haber var mı. Cevodileksu?
Biz iki haftadır hastalık la uğraşıyoruz kızlar.
Arkadaşımın kızından el ayak ağız hastalığı geçti Ogluşum a. :KK43:
Çok ağır geçirdi malesef. ..
Daha yeni söndü çok şükür kurumaya başladı.
Yer yerde kar var evde takılıyoruz bu ara.
Hava acayip soğuk ankarada.
Dikkat edin kendinize minnoşlara.
Öpüyorum hepinizi

Kıııız Ayşeeeee ne diyon sen bacim :)
Niyeti bozdun herhal :)
Ay bütün ipuçlarını vermissin çok güldüm ☺
Istemem diyenden korkacan görüyon mu Ayşeyi :)
Önce bi deneseydin kız boşuna para saçma belki Allah veriverir :)
Aslında atama işleri sehirdisi olmasa bende istiyorum çok ara vermeden.
:) Riske atmayım dedim.Yaş oldu 33...Etrafta o kadar çoğaldıki hamiş anlatamam.Daha bebişler gelmeden beni heyecan sardı.Eşimin isteği beni tetikledi beni aslında.Sonuçta ben tek başıma karar veremezdim tek çocukla kalmaya.Onun da fikri önemli.Rabbim çok bekletmesin minik mucizemi.....
Bu arada çok geçmiş olsun.İlk kez duyuyorum bu hastalığı.Nasıl bişey?Neden oluyor?Nasıl bir hastalık anlatırmısın?

Büyük yankı yaparım bikaç kişi bari toplarım diyordum olmamış :KK43:
Sırf siz topiğe dönün diye yapıyorum 2.yi ona göre :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
Çalışmalara başlamadık daha.Ama ben çalışmalara başladım.
Btç kürüne adetin 2.günü start verdim.
Bugün ilk ovulasyonumu yaptım.Adet düzensizliği sebebiyle ne zaman olacak bilmiyorum çünkü.
Kilo verme çabalarım hızlandı.70 ile gebe kalmalıyım yine:anneadayı:
Sabahları aç karnına btç,limonlu ılık su ve yeşil kahve içiyorum.
Tok karnına portakal uçucu yağı içiyorum.
Gün içinde bol su içiyor,incir yiyorum.
Rabbim'e el açıyorum bol bol.. Gönlümdekini bana hayırlı kıl diyorum sürekli....

"İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn"
:oops::oops::oops::oops:

Hepinize selam kizlar
Aysecigim sen etiketleyince gireyim dedim belki de 8ay oldu kk ya bakmiyorum. Haberini alinca once inanamadim ama gercekten istiyorsaniz hayirli ve saglikla olsun insallah. Diger tum topik sakinlerine selam ediyorum kusura bakmayin kim nerde ne yapti pek bilmiyorum ama unutmadim sizleri. Opuyorum

Hepinize selam kizlar
Aysecigim sen etiketleyince gireyim dedim belki de 8ay oldu kk ya bakmiyorum. Haberini alinca once inanamadim ama gercekten istiyorsaniz hayirli ve saglikla olsun insallah. Diger tum topik sakinlerine selam ediyorum kusura bakmayin kim nerde ne yapti pek bilmiyorum ama unutmadim sizleri. Opuyorum

:) Riske atmayım dedim.Yaş oldu 33...Etrafta o kadar çoğaldıki hamiş anlatamam.Daha bebişler gelmeden beni heyecan sardı.Eşimin isteği beni tetikledi beni aslında.Sonuçta ben tek başıma karar veremezdim tek çocukla kalmaya.Onun da fikri önemli.Rabbim çok bekletmesin minik mucizemi.....
Bu arada çok geçmiş olsun.İlk kez duyuyorum bu hastalığı.Nasıl bişey?Neden oluyor?Nasıl bir hastalık anlatırmısın?

Hayırlı bir karar olmuş canım ikimizde istiyosaniz no problem
Eşin desteği çok önemli bence hamilelikte ve büyütürken...
Rabbim kalbinize göre versin inş en hayırlı zamanda canım. ..
Bizim hastalığa gelince sohbete gitmiştim arkadaş ın çocuğundan geçti galiba. ..
Ateşle kendini belli etti 1 gün boyunca ateşli ydi sonra elinde ayaginda ağız çevresinde ve ağzının içinde kızarıklıklar çıktı.
2-3 gün artarak devam etti sonra sulanir gibi oldu. Su çiçeği sandık acile filan gittik.
Meğer salgın varmış el ayak ağız hastalığı dedi doktor.
Kaşıntı giderici ve ağız yarası için karışım verdi onları kullandık şimdi tam 3 hafta oldu ama hala var kuruyup soyuluyor henüz bitmedi.
Dikkat edin bebislere. ..
Ewet bende senin gibi büyük yankı yapar demiştim ama bu annisler çok yoğun galiba Ayşem

Selamun aleykum kizceler. Aişecim harikasin :)
Dilerim mevlam seni daha fazla bekletmez. Benim bu kadar hazirlik yapmaya niyetim tok ya. Olursa olur yoksa ilki gibi peşinedusmeyecegim. Kardelen doğru demiş yapmam diyenden korkacaksin :)
Ben'de test aldim sabah AC karnina yapacağım bakalim pozitifse hemen buraya yazarim. Düşünmüyoruz ama iki hafta evvel biraktik isin ucunu. Gebe olma ihtimalim çok yüksek. Bizde istiyoruz ikinciyi. Baya oldu giremiyorum bende. Nasilsiniz güzel anneler. Kardelen çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun.

Günaydın hatunlar an itibari ile testimi yaptim. Ve kocaman bir tek çizgi cikti. Hayirlisi olsun. İnşaallah onemuzdeki mart ayida ogluma hamile kaldigim ay kinci bebegime de hamile kalirim. Eşim dun öyle dedi :anneadayı:
İyi fikir dedim :KK53:

Sa kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmak nasip olmadı umarım herkes iyidir bizde çok şükür ii olmaya çalışıyoruz oğlum on aylık oldu çok şükür ama halen uyku düzenimiz oluşmadı ne gündüz ne gece uyumuyo saat bası kalkıyo umarım zamnla düzelir bizlere dua edin buarada esimin uzmanlık sınavı ve yemeği vardı çok şükür bu sancılı sürecide atlatık pek bi yoruldum çok şükür esim uzman oldu şimdi sıra tayinde subatta yerimiz belli olucak inş.hayırlı güzel bir yer olur sizlerden dua bekliyoruz..
Ayseciğim naslsn hakkında hayırlısı olsun inş.rabbim hayırlısını verir şasen bnde istiyorum oğlum küçük ama birlikte büyürler zorlanıcam ama bnde istiyorum lakin daha hasta olmadım bakalım artık rabbim ne zamn nasip edecek ilki zor oldu artık beklemk istemiyrm tabi rabbim hayrlısını versin isteyen herkesede nasip etsin...
Duygubaby rabbim yardımcın olsun...

hepinizi öpüyorum haberleri burdan yazarım rabbime emanet olun..

Selamun aleykum kizceler. Aişecim harikasin :)
Dilerim mevlam seni daha fazla bekletmez. Benim bu kadar hazirlik yapmaya niyetim tok ya. Olursa olur yoksa ilki gibi peşinedusmeyecegim. Kardelen doğru demiş yapmam diyenden korkacaksin :)
Ben'de test aldim sabah AC karnina yapacağım bakalim pozitifse hemen buraya yazarim. Düşünmüyoruz ama iki hafta evvel biraktik isin ucunu. Gebe olma ihtimalim çok yüksek. Bizde istiyoruz ikinciyi. Baya oldu giremiyorum bende. Nasilsiniz güzel anneler. Kardelen çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun.

Ve aleyküm selam dilekcim hoşgeldin. ..
Demek sende düşünüyorsun benim aklımı celmeyin :)
Rabbim en hayırlı zaman da nasip etsin hepimize ins canlarim...
Çok sağol Allah razı olsun az kaldı soyuluyor geçecek inş kuzular hasta olmasın :KK43: çok zor oluyor. ..

Son düzenleme:
Sa kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmak nasip olmadı umarım herkes iyidir bizde çok şükür ii olmaya çalışıyoruz oğlum on aylık oldu çok şükür ama halen uyku düzenimiz oluşmadı ne gündüz ne gece uyumuyo saat bası kalkıyo umarım zamnla düzelir bizlere dua edin buarada esimin uzmanlık sınavı ve yemeği vardı çok şükür bu sancılı sürecide atlatık pek bi yoruldum çok şükür esim uzman oldu şimdi sıra tayinde subatta yerimiz belli olucak inş.hayırlı güzel bir yer olur sizlerden dua bekliyoruz..
Ayseciğim naslsn hakkında hayırlısı olsun inş.rabbim hayırlısını verir şasen bnde istiyorum oğlum küçük ama birlikte büyürler zorlanıcam ama bnde istiyorum lakin daha hasta olmadım bakalım artık rabbim ne zamn nasip edecek ilki zor oldu artık beklemk istemiyrm tabi rabbim hayrlısını versin isteyen herkesede nasip etsin...
Duygubaby rabbim yardımcın olsun...

hepinizi öpüyorum haberleri burdan yazarım rabbime emanet olun..

Sana da aleyküm selam Şule cim hoşgeldin :)
Bizim de yeni düzeliyor uykumuz çok şükür. ..
Arkadaşlar 1 yaşından sonra daha rahat derdi hep.
Gerçekten de öyleymis 15 aylık olduk elhamdulillah daha iyi.
Sabret biraz yürüyünce de rahatlarsin yavaş yavaş.
Rabbim yardimcin olsun insan bunaliyor bazen. ..
Eşinin uzmanlığı da hayırlı olsun canım Allah gönlünüze göre versin inşaallah hayırlı yerler olur. ..
Bizde atama bekliyoruz dua edin inş.
2. Bebis için de hayırlısı olsun canım 2. Düşünenler çoğaldı maşallah.
Ben atamayı bekliyorum şehir dışı olacak büyük ihtimal.
O yüzden taşınma yerleşme filan zor olur diyorum.
Yine de en iyisini Rabbim bilir.
Hakkımızda herşeyin en hayırlısını en güzelini en hayırlı zaman da versin ınşaallah canlarım. ..

X