Heee en alta koymuşlar alıntıları eklemeyi
Yeni çözüyorum siteyi iyimi
Güünaydın günaydın benim minik aşkım günaydın günaydın sannnaaaa
Kızımın sallandığı tek şarkı
Bunun dışında dansla pek arası yok.Oyundan dansa müziğe pek sıra gelmiyor bizim evde
Hergün gelmeye çalışacağım artık aranıza.Kızımın sabah uykusu sırasını size ayırdım.Mutfak bekleyebilir azıcık daha
Sonuçta bebişler küçük azmanlara ve soruncuklara dönüşmeye başladı.Daha fazla sohbete ve dayanışmaya ihtiyacımız olacak
5-6 adım ata ata,toto üstü düşe düşe,parmaklarımızı çekmecelere kıstıra kıstıra büyüyoruz biz.4+4 dişimiz var.9.yolda.Sürekli ateş kontrolündeyiz o yüzden.3 gün öncede 1yaş aşılarını yaptırdık 3 tane.Pek bi mızmızlandı tüm gün.Artık bebek arabasında,kucakta,sandalyede oturma saniyelerimiz azaldı.Elimden tut,emekleyim,karıştırayım modunda.Bikaç tane de kötü alışkanlık edindik.Bişey yaptıramayında kendini yere atma,saçını yolma,kendine vurma,ellerini sıkma,yanındakinin yüzünü cırmıklama gibi.Öyle yaptığında kaş çatıyorum,tepki veriyorum.Bu seferde kaş çatmayı öğrendi
Yaygara yaptığında tepki vermiyorum ki bunu kullanmasın ilerde.Başımın tatlı belası bu sıpaa
Bazen
modlarına giriyorum diyecektim bazen değil sık sık olduğunu farkettim
O uyurken yada ona çaktırmadan bişey yaptığımızı farketsin (çay içmek,ev gırgırlamak,paspas yapmak gibi)o minicik parmaklarıyla seni seni yapıyor
Ayakkabısını giyme çabası,pançosunu ağzıyla tutup dış kapıyı yumruklamaları dünyanın en güzel filmi...
Artık evde önlemler arttı.Netten güvenlik kilit seti aldım geçenlerde.Önemli dolaplar,çekmeceler için.Misafir yemek takımımı kırmasını istemiyorum şahsen
Bunlar dışında heryer serbest elbette.Mutfak çekmecesinden babasının çorabı,çamaşır dolabımdan biberonu,babasının çekmecesinden minik bluzu çıksa da kızamıyorum,yorulamıyorum.
Ne nerde bende bilmiyorum artık
Çok yorulunca anneme kaçıyorum,dinlenmek için
Yemek konusunda aştık olayı.Etsiz çiğköfteden pastalara,tüm yumurtadan zeytine geniiiş bir mönümüz var artık.İştah sorunumuz yok elhamdülillah.
Uykumuzda daha iyi.En fazla 3 kez kalkıyoruz artık.En geç 10da uyuyor.Kendi yatağı olmadan zor uyusa da memnunuz durumdan.Sabah 10-11 arası,öğlen 14-17 arası,gece 22-06 arası uyku modlarındayız.Uyumadığımız oluyor elbette.Mesela öğlen 1 saat uyuyoruz genelde.Çok çok nadiren 3 saat uyuyor.O zamanda ben huzursuz oluyorum hastamı diye
Neyse benden bu kadar haberler.Devamı yarın.Annem geliyor,gidip büromu açayım bugün dedim.Kızıma akşama kokoreç yapacağım
Aştık biz olayı aştık