Bol bebiş topiği

Nasilsnz kizlar bugun oglumu sallamaktan kollarm koptu dogru dutust uyumuyor bes dk uyuyup kalkiyo sonra agliyo karni tok alti yemiz niye uykusu boyle ssizde de boyle oldimu bugunde babamz nobetci cok yoruluyrm hic birsey yapamiyrm bi yemegi bile nasl yedigimi bilmiyrm dua edin kizlar

Canim cok gecmis olsun rabbim sifalar gondersin dayinada rabbim rahmet eylesin badinz sagolsun yasadiklarina cok uzuldum rabbim sabir versin iste herseuin hayirlisini istemek bu ins. en kisa zamnda hayirlisiyla sende isteyen herkeste hamile kalir hayirli haberlerini alirz

Sağol canım, Allah razı olsun. Her şey bizim için, hastalık da sağlık da. Ölüm de bir nefes kadar yakın hepimize.. Hep dua ettim, Allahım bana şifamı verdin, dayım için de hakkında hayırlısı neyse onu ver diye. Demek ki onun için hayırlı olan buymuş.. İnanın başımdan geçenlerden sonra hakkında hayırlısını istediğim için dualarımda, vefat haberinden bu yana doğru düzgün üzülüp ağlayamadım bile. teslimiyet bu olsa gerek. ben hayırlısını istedim, hayırlısı buymuş demek diyorum sadece, yüzümü bir tebessüm sarıyor, gözüm doluyor ama yaş akmıyor, akamıyor.. Hüküm Allahtan, elden gelen dua etmek..

inşallah sever canım şimdiden zorlanıyorum kanguruda:)) Eki Görüntüle 1094387 Eki Görüntüle 1094391 Eki Görüntüle 1094393 Eki Görüntüle 1094395 Eki Görüntüle 1094400 Eki Görüntüle 1094388 Eki Görüntüle 1094389

işte canım bizim arabamız pusetimiz ve mama sandalyemiz bide kızım Zeyno:)) öpüyoruz sizleri teyzeler....
kanguruyu biliyosun zaten sıfır almadık arkadaşımda vardı o verdi onu kullanıyoruz
Oy maşaallah fıstığıma... Hepsi harika canım sağlıkla kullanın.
Allah razı olsun leylacım. Birbirimizi tanımasak da dualarda buluşmak çok güzel.

Aralık ayının sonunda dr.a gitmiştik en son. Ben hsg cektirdim, eşim de spermiyogram tahlili yaptırdı. benim hsg normal çıktı, spermiyogram da ise morfoloji %3 cıktı. dr. normal yollarla da olur ama beklemek istemiyorsanız aşılama yapabiliriz dedi. ben hemen yaptırmak istedim ama eşim özel hastanede olduğumuz için hemen karar vermeyelim dedi. Sonrasında eşim siyasetle uğraştığı için ve seçime kadar çok yoğun olacağından, şimdi tuttursam dr. olur olmaz zamanda beni de onu da çağıracak, gelemeyecek, gelse de söylenecek ve canımı sıkacak, en iyisi seçim sonuna kadar sesimi çıkarmayayım dedim ve askıya aldım meseleyi. Gerçekten 3 ay boyunca çok yoğun bir dönem geçirdi. Bazı günler hiç karşılaşamadık bile. Ben ofiste yalnız kaldığım için işlerim çok yoğundu. Derken martın 7 sinde baş ağrılarım başladı, 1-2 gün ağrı kesici ve migren ilaçlarımla geçirmeye çalıştım ama olmadı. 10 unda hastaneye gittik, ağrı kesici, kas gevşetici, sakinleştirici fayda etmeyince belimden su aldılar. kafa içi basıncım normalin 3 katı fazla çıktı. 3-4 gün hastaneye gittik geldik, acilde müşahadede... 2006 da hidrosefaliden dolayı ameliyat olmuştum. şant takılmıştı, artan beyin omurilik sıvısını karın boşluğuna tahliye etme için. şantın hortumu kopmuş ve o yüzden basınç artıp duruyormuş. acilden yatışım yapıldı ve ertesi gün acil ameliyata alındım. 1,5 ay oldu. şükürler olsun ki ameliyattan çıktığım andan beri gayet iyiyim. hastaneye ilk gittiğim günün ertesi uçakla kayseriye gidecektim. ben o uçağa binseydim o basınçla, geri dönüşüm neredeyse imkansızdı. iyi ki cumadan beri süre gelen ağrım dayanılmaz derecede artmış da p.tesi mecburen hastaneye gitmişiz. ölümün eşiğinden döndüm resmen. ilk ameliyatımda da tesadüfen ( tesadüf kelimesi doğru değil aslında ama başka bir kelime bulamadım yerine yazacak) ortaya çıkmıştı hastalık. bunda da uçağa binseydim beynin onca basınca dayanması mümkün değildi. ikinci hayatı yaşıyorum ayın 14 ünden beri. Hiç tanımadığım insanların dillerinden dökülen dualar, işimi gücümü bırakıp yüzlerini güldürdüğüm çocukların duaları çıktı karşıma belki de..
tüm yaşadıklarımı düşününce tekrar tekrar şükrediyorum. ben o tahlilleri yaptırdığımızda aşılama diye tutturup yaptırsaydım, muhtemelen 1-2 aylık hamile olacaktım ve beni kurtarmak için bebeği alacaklardı belki de. şükürler olsun ki rabbim bana bu acıyı yaşatmadı. iyi ki ısrar etmemişim, iyi ki olsun olsun diye tutturmamışım. hep dedim hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun diye. şer görünenin hayır olabileceğini bizzat tecrübe etmiş oldum bu süreçte.

daha ben rahatsızlanmadan annem aile kabristanında açılmış bir kabir görmüş rüyasında. kabir açılmış biri gelecek oraya ama kim olduğunu hissetmemiş. birkaç gün sonra ben rahatsızlandım, benim acile giriş yaptığımın ertesi günü dayım felç geçirdi. ben ameliyat oldum, iyileştiğime sevinemeden dayımda beyin kanaması oldu, ben eve çıktım şükür derken ertesi gün dayım vefat etti. o bir hafta içinde o kadar çok duyguyu bir arada yaşadık ki nasıl anlatayım. sonra dedim ki bir beni salladı, bir dayımı... ve dayımı aldı gitti. :KK5: annem bir yanda evlat bir yanda ağabey... üzüldü, sevindi, üzüldü...

geçen 1.5 ayda yaralarım da neredeyse tamamen iyileşti. işe gelip gitmeye başladım. aldığım her nefese şükürler olsun. Allahım hayırlı zamanda hayırlı bir evlatla yuvamızı şenlendirsin inşallah...
Allah yüzünü güldürüsün. Ahiret yurduna er yada geç gideceğiz. Hesabımız kolay olur inşaallah. Dayında rahmet aldı bol bol... Allah rahmet eylesin makenı cennet olsun. Bu son günlerde her yatağa girdiğimde öleceğimi düşünüp hesabı nasıl vereceğimiz soruyorum kendime. Ölüme taa içimde derinde hisseder gibi oluyorum Allah kolay ölüm ve hesap versin bizlere...
Nasilsnz kizlar bugun oglumu sallamaktan kollarm koptu dogru dutust uyumuyor bes dk uyuyup kalkiyo sonra agliyo karni tok alti yemiz niye uykusu boyle ssizde de boyle oldimu bugunde babamz nobetci cok yoruluyrm hic birsey yapamiyrm bi yemegi bile nasl yedigimi bilmiyrm dua edin kizlar
A.s ah canım biz hala öyleyiz. Gaz sancımız var uyku düzeni diye birşey yok. Yerde gökte durmuyor. Eşin ne iş yapıyor kuzu hep nöbetçi bu ne :KK47:

Bir karar verdim spora gideceğim. Yarın gidip görüşeceğim bakalım saatler uyacakmı ? :44:

Bir karar verdim spora gideceğim. Yarın gidip görüşeceğim bakalım saatler uyacakmı ? :44:

cnm valla imkanın varsa git derim ben
ben evde kara kara düşünüyom nasıl gidicek bu kilolar,:KK43:((((

netten araştırdım kilo alan çok gebelik ve emzirme dönemi derken.
bnm şu an spora gitme durumum yok anca yürüyüş bklım,evde yapasım yok çok üşeniyom
titreşimli bel kemerleri fayda edermi acaba?

cnm valla imkanın varsa git derim ben
ben evde kara kara düşünüyom nasıl gidicek bu kilolar,:KK43:((((

netten araştırdım kilo alan çok gebelik ve emzirme dönemi derken.
bnm şu an spora gitme durumum yok anca yürüyüş bklım,evde yapasım yok çok üşeniyom
titreşimli bel kemerleri fayda edermi acaba?

Bende evde useniyorum yaaa :KK43:
İmkanim var denilemez ama imkan oluşturmaya calisiyorum. Bebeği komşuya birakacagim. Eşim asla gidemezsn diyor. Yarin ola hayrola.
Bana arkadaş olacak bir Komsum var. Spor salonu bize iki adim çok yakin. Onun alternatifi çok iyi. Haftada 4 gunmus vs baya iyi geldi kulağa :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende evde useniyorum yaaa :KK43:
İmkanim var denilemez ama imkan oluşturmaya calisiyorum. Bebeği komşuya birakacagim. Eşim asla gidemezsn diyor. Yarin ola hayrola.
Bana arkadaş olacak bir Komsum var. Spor salonu bize iki adim çok yakin. Onun alternatifi çok iyi. Haftada 4 gunmus vs baya iyi geldi kulağa :KK66:

cnm iyimiş o zmn yakın olması bebeğin durucakmı peki?
galiba ben bırakamam bebeğimi kimseye kucaklarına aldıkları zmn gözüm hep onlarda acaba nasıl tutuyolar diye.
ben senin fikrini değiştirmiyim tabi sen güvendikten sonra sorun yok cnm.
bnde bugun bel kemerlerine baktım netten bayağı faydası oluyomuş alsammı diye ikilemde kaldım:44:

Kızlar merhaba..
Maalesef kötü hemde çok kötü bir haberle başayacağım sözlerime.Pazartesi günü öğlen çorbasını içirdikten sonra kızımı mama sandalyesinden düşürdüm.Çok huysuzlandığı için kemerini takmamıştım.İçtiği kaseyi lavabonun içine koymak için arkamı dönmemle düşmesi aynı saniyede oldu.4 aydır kullandığım ve hiç aksatmadan bağladığım kemeri 1 kez bağlamadım ve en yüksek seviyesinden (1mt) laminant parkenin üstüne düştü yüzüstü.Kaldırdığımda alnı kıpkırmızıydı ve katılmıştı ağlamaktan.112 gelinceye kadar uyumaya başladı.Çıldırdım bir daha uyanmayacak diye.4 saat müşahade altındaydı.Röntgende kırık çıkmadı.Mr ve tomografi çok zararlı olunca çekmedi dr.Hareketleri iyi gerek yok dedi.24 saat boyunca saatbaşı uyandırın dedi.Evde sabahladık annemlerle.Çok şükür normale döndü.Hareketlerinde de bi sorun yok.Hala kabuslar görüyorum düştüğünü gördüm andaki.Allahım korudu yavrumu.Yalvarırım ihmal etmeyin kemerleri.Biz yaşadık sizler yaşamayın o anları:KK43:((((((((((((((((((((((((

ayyy kuzum benim,sanada yazık ya o kakalı halde:))))
öyle yada böyle büyüyolar işte canım Allah acılarını göstermesin

saol teyzesi daha güzelleri ezginin olur inşallah,şuan 8.200 gr teyzesi maşallah
Masallah kuzuma Allahim esirgesin.
Aminnn canim...
Sorma... Ne saklabanliklar yapiyorumbir gorsen kacmasin diye . Rezillikler ...:-):-) oyuncaga da bakmiyor ki donmeye merakli
Ezgi gazliyken 5 6 saat hic uyumazdi wcye gidemedigim olurdu. Allahim yardim etsin.

Super fikir ben de gitmek isterim aletli spor en eglencelisi. Kosu bandina cok merakliyim :-) yakin olsak beraber giderdik. Ben de herseye merakli bos vakit buldun da spora gitmen kaldi ozlem..:-)

Kızlar merhaba..
Maalesef kötü hemde çok kötü bir haberle başayacağım sözlerime.Pazartesi günü öğlen çorbasını içirdikten sonra kızımı mama sandalyesinden düşürdüm.Çok huysuzlandığı için kemerini takmamıştım.İçtiği kaseyi lavabonun içine koymak için arkamı dönmemle düşmesi aynı saniyede oldu.4 aydır kullandığım ve hiç aksatmadan bağladığım kemeri 1 kez bağlamadım ve en yüksek seviyesinden (1mt) laminant parkenin üstüne düştü yüzüstü.Kaldırdığımda alnı kıpkırmızıydı ve katılmıştı ağlamaktan.112 gelinceye kadar uyumaya başladı.Çıldırdım bir daha uyanmayacak diye.4 saat müşahade altındaydı.Röntgende kırık çıkmadı.Mr ve tomografi çok zararlı olunca çekmedi dr.Hareketleri iyi gerek yok dedi.24 saat boyunca saatbaşı uyandırın dedi.Evde sabahladık annemlerle.Çok şükür normale döndü.Hareketlerinde de bi sorun yok.Hala kabuslar görüyorum düştüğünü gördüm andaki.Allahım korudu yavrumu.Yalvarırım ihmal etmeyin kemerleri.Biz yaşadık sizler yaşamayın o anları:KK43:((((((((((((((((((((((((
Cok gecmis olsun tekrardan. Biz de hic takmiyoruz onunde masasi oldugu icin kipirdayamiyor ama bundan sonra hep takicam.
Allahim korusun yavrularimizi.

Kızlar merhaba..

Cok geçmiş olsun canim. Allah tekrar yasatmasin.

Kızlar merhaba..

Aysem allah korumuş kuzunu :nazar::nazar::nazar: Cok gecms olsun

Kızlar merhaba..

Ayy Allah korumuş ayşecim. Şükür ki birşey olmamış. Geçmiş olsun canım..

cnm iyimiş o zmn yakın olması bebeğin durucakmı peki?
galiba ben bırakamam bebeğimi kimseye kucaklarına aldıkları zmn gözüm hep onlarda acaba nasıl tutuyolar diye.
ben senin fikrini değiştirmiyim tabi sen güvendikten sonra sorun yok cnm.
bnde bugun bel kemerlerine baktım netten bayağı faydası oluyomuş alsammı diye ikilemde kaldım:44:
Ah canim bende senin gibiyim tabiki gözüm arkada kalir ister istemez. Ama ben lohusayken birakacak kimsem olmadiği için defalarca biraktim bu komşularima. Çok iyi insanlar küçük cocukkari yok ve tecrubeliler. Hicbir fikrim yok. En önemlisi saglikli beslenmek yürümek.
Gunaydin hanimlar, nasilsiniz?

İyiyim bugün bomba gibiyim oğlum uyudu temizlik yaptim. Simdi uyandi yerde birlikte uzanuyoruz :KK66:
Sen nasilsin gelen giden varmi ?
Kızlar merhaba..
ah Aisem çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm bir yandanda sevindim hasarsız atlatmissiniz çok şükür. Arkadasim sadece facebook değil buraya da foto ekleme derim sana. Bende isterim ekleyeyim ama kimin baktigini ne bilecegim o an masaallah dese bile bazen nazara geliyor bebekler. Sende masaallah supersin :KK66:
Gözler direk üzerinde ona gore. Allahim korusun cumlemizi.
Masallah kuzuma Allahim esirgesin.
Aminnn canim...
Sorma... Ne saklabanliklar yapiyorumbir gorsen kacmasin diye . Rezillikler ...:-):-) oyuncaga da bakmiyor ki donmeye merakli

Ezgi gazliyken 5 6 saat hic uyumazdi wcye gidemedigim olurdu. Allahim yardim etsin.

Super fikir ben de gitmek isterim aletli spor en eglencelisi. Kosu bandina cok merakliyim :-) yakin olsak beraber giderdik. Ben de herseye merakli bos vakit buldun da spora gitmen kaldi ozlem..:-)
Öyle deme kiz.
Keşke firsat olsa.
Ah ne günlerdi ilk zamanlar. Şimdide uyku sorunumuz var ama alistik artik :KK66:

Kizlar bebek arabasini garantiye götürdü eşim hallettiler. Bundan sonra tekerleğine yag surmek gerkiyirmus. Beyefendi spora gitmeme musade etmiyor. Deli oldum ya :KK43:

canım inşallah hamileliğin belirtisidir,belirtiler hiç belli olmuyo benim ki aynen adet olucakmışım gibiydi ek olarak göğsüm çok kötü ağrıyodu.
canı gönülden dua ediyorum inşallah en kısa zamanda alıcaz haberlerinizi...

kuzum benim maşallah ezgican çok hareketli bizimkide ağır vasıya sırf çene dünden bu yana çenesi açıldı susmak bilmiyor uyurken bile konuşuyo av av avvv diye :))) dert yanıyo :))

X