- 6 Aralık 2012
- 3.500
- 58
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.301
Ne zahmeti canim benim ezgili foto yolkardim ama burdan yukleyemiyorum. Facei acarsan ezgi modellik yaparcnm tskrler sana zahmet oldu cok guzelmis
Ama burda fiyat farkli ssnrm baska siteden almissin
kardesimn esi gebe belki yiyenime hefiye alirm
sence nasl guzel olurmu
biz ayse kadar becerikli degilz
masslkah diyeyim talhada uyuyor teyzesi
bnde onunla ugrasyrm rabbim saglik versn varsn
ugradtirsnlar bizde ek gidaya gectigmzde ozlen teyzesnden
tarifleri almk isterm
Adass nerelerdesin? Gorusemedim uzun zaman oldu sanki...
Esmacim nasil? Oyy ozledim onu..pamuk prensesim...
Ne pahaliymis o anammm.. bosvr markayi filan hepsi cin mali zaten. Gerek yok oyuncaga cok para vermeye. Bana kalsa ben oyun halisina o kadar vermezdim de esime begendiremedim.. biraz ayrintici da kendisi. Gerci bu da cin mali cikti iste..
Ooo super denk gelmis yeter ona. Renklerine bile bakar oyalar. Esim bimden balon almis sallayinca ses cikiyor bir o eksikti cingirakla yeterince gurultu yapiyordu bir de bu cikti kafa birakmiyor....
Bilal de artik oyuncaktan anlar..
yatarak derken başı dik bi şekilde yatarak emiyo,banyo yaptırırken pamuğu vazelinleyip koyuyorum,buğün yine çığlık çığlığa kaldı kuzum başka dr.a götürücektim kaza yaptık( daha doğrusu arkadan transit vurdu bize şükürki adam hızlı gelmiyodu yavaştı arka taraf biraz hasar gördü ama şükürki bize bişey olmadı,tutanaktı karakoldu derken gidemedik dr.a yarın götürücem.bu arada benim tahminim kolu acıyoda olabilir sabahları egzersiz yaptırıyorum kollarından kaldırdığımda istemsiz yaptı dünde kıyafet değiştirirken ağladı.ya bilmiyorum kafayı uicem düşünmekten.
buğün dayanamadım mama sandalyesini aldım:))) inşallah memnun kalırız hemen kullanmıcam arada bir kullanıcam:))
canım kilonu hiç sorun etme yaz geldi sayılır artık bol bol yürüyüş yaparsın verirsin fazla kiloları.bilal paşayı düşün sen ne yersen oda onu yiyo o yüzden ye canım:)
buğün dayanamadım mama sandalyesi aldım:))
inşallah arabanız düzelir kuzum,keşke imkan olsa bizimkini sana versek,2 defa kullandık
Ikisi d4 cok guzel. Hemen sıkılmaz canim ezgi hicbirinden sıkılmadi. Hala cingiraklariyla severek oynuyor.http://www.google.com/search?client...yunata0101145%26categoryId%3D303251;1500;1500
Kizlar bizim oyuncagimiZ bu. Çok ayrintili bilal çok egleniyor. Sikilmasindan korkuyorum :)
İki günde sikilmadi ama göreceğiz zamanla. O kadar parayi nasil verdim bilmiuorum. Arkadasin vereceği oyun halisida bu.
http://www.google.com/imgres?imgurl...MoQjBC&iact=rc&uact=3&page=3&start=52&ndsp=28
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizde ayniyiz canim aksama pestilim cikmis vaziyette oluyorum. Esim niye durgunsun diyoBütün gün koşmaca adaşım. Nasıl akşam oluyor farkına varamıyorum. Esmanın uykusu çok çok az beni çok yoruyor. En fazla yarım saat uyuyor. Gün içinde 3-4 defa 15 er dakika uyuyor ancak. Gece de sabaha kadar ortalama saatte bir uyanıyoruz. Uykuyla hiç ama hiçç işimiz yok :) Bende evde temizliğe verdim kendimi. Uzun zamandır temizleyemediğim yerlere bir el atayım dedim.Ev yemekleri, esma hanımın yemekleri, temizlik derken gün geçiyor.
Ezgi neler yapıyor? Dün akşam babamız gitar çalarken ezgi aklıma geldi nasıl da tutmuştu öyle gitarı cadı :)
yatarak derken başı dik bi şekilde yatarak emiyo,banyo yaptırırken pamuğu vazelinleyip koyuyorum,buğün yine çığlık çığlığa kaldı kuzum başka dr.a götürücektim kaza yaptık( daha doğrusu arkadan transit vurdu bize şükürki adam hızlı gelmiyodu yavaştı arka taraf biraz hasar gördü ama şükürki bize bişey olmadı,tutanaktı karakoldu derken gidemedik dr.a yarın götürücem.bu arada benim tahminim kolu acıyoda olabilir sabahları egzersiz yaptırıyorum kollarından kaldırdığımda istemsiz yaptı dünde kıyafet değiştirirken ağladı.ya bilmiyorum kafayı uicem düşünmekten.
buğün dayanamadım mama sandalyesini aldım:))) inşallah memnun kalırız hemen kullanmıcam arada bir kullanıcam:))
Ikisi d4 cok guzel. Hemen sıkılmaz canim ezgi hicbirinden sıkılmadi. Hala cingiraklariyla severek oynuyor.
Bizde ayniyiz canim aksama pestilim cikmis vaziyette oluyorum. Esim niye durgunsun diyoenerjim bitiyor...
Ah temizlik iyidir yapmak lazimbi de ben yapabilsem perdeler camlar halilar dusununce moralim bozuluyor ...
Ezgi uyuycak suan salliyorum saat 22.15sabah da erkenden kalkar.
Hehe dimi yapismisti. Simarik cadi.
Aaaa cok gecmis olsun canim size birsey olmamis ya. Allah korumus..
Kiyamam kuzuma ya cani yaniyor. Yarin insallah dra gidebilirsiniz de derdi anlasilir.
Mama sandalyenizi gule gule bol bol yiyerek kullanin.
Bu arada bebekleri emziriken 45 dereclik aciyla tutup emzirmek lazimmis.
Hu hu... Kimler burada.. Ben geldim. Hadi öpüşüp hasret giderelim..
Sağol teyzesi. Simdi resmen uyutmak için kirk dereden su getiriyor bana. Mama sandalyesi almak isterim ama yemek masmiz yok mutfagimizda minicik
Koyacak yer yok. 45 derecelik aci yenimi cikti kiz
Nerdeyse sütten keseceZ bebeleri
Canlar nasılsınız..
Hepimizin türlü türlü işleri, hayat telaşı var. Esma hanıma daha uyanamadı malum gece sabaha kadar uyandığı için kendileri. Bir de gece tamamen uyanma huyumuz çıktı. Gecenin bir yarısı uykusunu alıyor oynamak istiyor. Saat2-3-4 suları. Herkes uyurken ben esmayı oyalıyorum çok gıcığıma gidiyor çok:)
Karapisso cadıozy nin dediği doğru. Eğer yatarak emzirilirse orta kulak iltihabına sebebiyet verebilir.Bir arkadaşımın çocuğunda olmuştu.
Biz bildiklerimizi uygulayalım da içimiz rahat etsin
Bugün son sürat mutfak temizliğine devam. 1 haftadır bütün dolapların içini kaldır sil yerleştir düzen yaptım. Yağ çözücüyle baya bir samimi olduk bu aralar. Mutfağı bitirirsem en büyük iş bitmiş demektir. Havalar açınca da doğru camlara. Esma doğduğundan beri cam silinmiyor evde :) Artık dışarıyı göremez olduk. Camları silmek farz oldu.
Rabbim günümüze bereket versin.
Hu hu hoş geldin ben buralardayim beyefendi musade ettikçe
Nasilsin kuzum insaallah tamamen iyileştin :)
Hic sıkıntı etme canim her bebek farkli. Zaten cok hareketli degil diyorsun ya. Biraz agir olucak hanimefendi o. Benimkini gorsen alt dgistirirken tam 3 defa yuzukoyun donuyor bebn ceviyorum arkami doneyim o gitmis oluyor bu da cok zor. Savastan cikmis gibi oluyorum alti degisince...saol canım benim,sadakalık işimiz oldu.aynen canım emzirmede sıkıntımıx yok dediğin açıda emziriyorum.mama sandalyesini çok sevdi ama şimdilik fazla kullanmıcam buğün 15 dak felan oturduk yan bi şekilde,bu arada buğün çok mutlu oldum desteksiz yan döndü:)sıkıntı ediyodum niye dönmüyor diye
Kizlar dogum yaptim ve geldim erken oldu 7nisanda sezeyanla geldi bebi ugrayamiorm pek ama sizin deneyimlerinize ihtiyacim var gecmisi de okuyamdim sevgilet herkese ayrica kizlarr sezeryan gobegi ne zaman gecioo suan 20gunlukuz birde su dikisin ustunde ki hissiyatsizlik uyusukluk hissi ne zamn gecio tecrubeli annislerden onerileri bekliorm