Bol bebiş topiği

bende iyiyim canımi,havaların ısınması iyi oldu nefes aldığımı hissettim daha doğrusu yaşadığımı:))
ezgi bebik sağlıklı sıhhatli olsunda,çokta zayıf olmasın...
bizim ki ağır vasıta poposu ağır zar zor kaldırıyorum kollarından kilosundan dolayı değil hareketleri çok ağır hani derlerya dönümü ağır,aynen o hesap:))

valla kuzum ben 55 ile hamile kalmıştım 21 kilo aldım şimdi 4 kilom kaldı ama kızım bana çekmemiş babaya çekmiş galiba:))

Allahım ezgiye sağlık sıhhat versin ...

Amin canim cumlemizin evlatlarina saglik versin.
Ezgi cok hareketli hic durmuyor kuduruk naciye anasina cekmis babasi agirdir hic cekmemis iste.
Vermissin sen iyice eski kilona donmene az kalmis 6aya kadar o da gider canim.
Bugun pirincl ispanagimizi yedik pek severek yemedi ama cok sukur tukurmedi de :-) sarki soyleye soyleye yedik :-) brazdan da komposto yiycez.. sirf ezgiye calisiyorum buyuk patron :-)

bebekten bebeğe değişiyo canım kiloları,boyları...
karşı komşumun bebeği 2,5 aylık zayıf ama maşallah boyu çok uzun,yediğini boya veriyo.
ezgide çok hareketliyse yakıyodur,aç kalmasında yavrum..
ya ben şu altıncı aya girsek diye dua ederken vazmıgeçsem ne yapsam baksana kabak,ıspanak felan sırf bebeklere çalışıyoz:))
bu arada ezginin dişleri çıkmaya başladımı?

normal diye gittim 2 gün suni sancı ne açılma oldu nede sancım oldu hazırlıksız sezeryan oldum cnm...

Hayirlisi olsun canim. Çoğu kişi bu sebeoen sezeryan oluyor. Bir arkadssim 43.haftanin basina kadar bekledi suni sanciyi kabul etmediği için. Ve sonunda suni sanciyla doğal doğurdu. Allah ikincide saglikla doğal doğumu tatmayi nasip etsin isteyen herkese...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm kondisyon bisikleti daha çok popo yaparmış.
almadan önce iyi araştır istersen.
bnmde var bisikletim zamanında diyetle birlikte 12 kg verdim
işim bitince annemlere depoya kaldırdık
biraz sıkıcı oluyo ben müzik eşliğinde yapıyodum.
sezeryanlı olduğum için yapmam zor mağlum dikişler :KK43:(
canim adlinda bnde istemiyrm esim almak istiyr
ben disarda yurume taraftariyim
tabi bulundugumuz sehrin iklimi buna el verirse yuruyuslere cikacagz.

Kizlar biz bebek arabamizi kraft - dino model aldik. İki haftadir on tekerleği takiliyor kilitleniyor sanki. 380 tl verdik bide. Moralim bozuk bu yuzden. Garantiye ginderelim göndermesine de bakalim sorun cozulecek mi :KK43:

Son düzenleme:
bebekten bebeğe değişiyo canım kiloları,boyları...
karşı komşumun bebeği 2,5 aylık zayıf ama maşallah boyu çok uzun,yediğini boya veriyo.
ezgide çok hareketliyse yakıyodur,aç kalmasında yavrum..
ya ben şu altıncı aya girsek diye dua ederken vazmıgeçsem ne yapsam baksana kabak,ıspanak felan sırf bebeklere çalışıyoz:))
bu arada ezginin dişleri çıkmaya başladımı?

Yakiyor herhalde canim yemegi yerken mama sandalyesinde ayaklar basliyor cirpinmaya. Daha dur diyorum azicik?mideye varsin. Hemen yakiyor. Ayni ben :-)
Bence hiccc dua etme aksama kadar yemekle ugrasiyorum. Emzirirken cok rahatti simdi pisir yedir yika. Suyunu versonra emzir uyut altini degistir hadi meyve saati. Simdi uyudu da ben de azicik oturuyorum iste. Birazdan bizim yemek saati gelecek iste boyle aksami ediyorum.
Canimbizim dis etlerimiz kabafdi iyice eller hep agizda havuc veriyorum kemiriyor ama daha gelen gide yok. Benimkiler 9.ayda cikmis sanirim ezginin de 9.ayi bulacak. Insallazorlu olmaz.. ust disler ve azi diseri agrili cikarmis. Bakalim yasiycaz ve gorucez.
Sizin de az kaldi 4.ayi doldurmussunuz. Ben 4ayda baslamistim arastirmaya. Kitap aldim ajanda tuttum :-) ilk olunca insan nasil yapicam diyor...

Kizlar biz bebek arabamizi kraft - dino model aldik. İki haftadir on tekerleği takiliyor kilitleniyor sanki. 380 tl verdik bide. Moralim bozuk bu yuzden. Garantiye ginderelim göndermesine de bakalim sorun cozulecek mi :KK43:

Canooo arabaniz cok guzeldi ben cok begenmistim niye oyle oldu ki?.
Bence gonderin servise. Duzelir belki...

Canooo arabaniz cok guzeldi ben cok begenmistim niye oyle oldu ki?.
Bence gonderin servise. Duzelir belki...

Bilmiyorum ki kuzu. Bizde çok begenmistik :KK43:
Esim yagladi biraz iyi oldu. İki gün sonra tekrar aynisi.
Bakalim arabasizda olmuyor ama mecbur yollariz.

Ewpat kuzu nasilsin
Fistik uyutmadimi ?

Hayirlisi olsun canim. Çoğu kişi bu sebeoen sezeryan oluyor. Bir arkadssim 43.haftanin basina kadar bekledi suni sanciyi kabul etmediği için. Ve sonunda suni sanciyla doğal doğurdu. Allah ikincide saglikla doğal doğumu tatmayi nasip etsin isteyen herkese...

sağol cnm, şimdi yanımda ve sağlıklı ya yeter bu bana :)
bnm doğum çok zor oldu cnm aş susuz bekledim 2 gün
dudaklar kurudu suratım soldu aslında hiç unutmuyom
konu açılınca kvalidemle hep o günleri konuşuyoz tekrar tazeliyoz :) napalım sonu güzeldi.
amin cnm....

cnm en kesin çözüm garanti.
bzmkide kanz inşallah bi problem olmaz.

:)) sağol cnm
şu an beşikte sallıyom
sen napıyon?

sağol cnm, şimdi yanımda ve sağlıklı ya yeter bu bana :)
bnm doğum çok zor oldu cnm aş susuz bekledim 2 gün
dudaklar kurudu suratım soldu aslında hiç unutmuyom
konu açılınca kvalidemle hep o günleri konuşuyoz tekrar tazeliyoz :) napalım sonu güzeldi.
amin cnm....
Sana napiyon yazdiktan sonra acikti benimki. Emdi uyudu simdi. Sen benim doğum hikayemi okudunmu. 2200 lu sayfalarda. Sen iki gim çekmiş sin ben cataldan indim :KK43:
Ahh doğumdan sonra onu kokladim hepsini unuttum. İyiki varlar elhamdülillah. Garantiye yollayacagi inş. Ben konusu acilinca doktoruma ebelere çok kiziyorum. Tacrubesizlikten oldu ne olduysa. İkincide daha iyi olacak inanıyorum . Allah verirse 5 tane istiyorum. 4 diyordum ama arttirdim bu aralar :KK66:

Sana napiyon yazdiktan sonra acikti benimki. Emdi uyudu simdi. Sen benim doğum hikayemi okudunmu. 2200 lu sayfalarda. Sen iki gim çekmiş sin ben cataldan indim :KK43:
Ahh doğumdan sonra onu kokladim hepsini unuttum. İyiki varlar elhamdülillah. Garantiye yollayacagi inş. Ben konusu acilinca doktoruma ebelere çok kiziyorum. Tacrubesizlikten oldu ne olduysa. İkincide daha iyi olacak inanıyorum . Allah verirse 5 tane istiyorum. 4 diyordum ama arttirdim bu aralar :KK66:

yok cnm okumadım ama müsait bi zmnda aklımda okuyum.seninkidemi sezeryan?
sorma cnm o ilk dokunuş ilk bakışlar o mis koku yok böyle bişey :))))
bnm doğumda ani oldu 39.haftada hiç bi sancım yokken dr yatış istedi doğum için
sonrası mağlum devlette doğum oldu yoksa ben sıkılmıştım ilk 5 saat
devlet olduğu için beklemek mecburi..
bende diyorum tabi allah bilir ama bzm kız bi kaç gün daha kalsa kalcakmış içerde :)
herşeyi yaşayarak öğrenicez elbette,tabi 2. hem planlı olur hem tecrübeli oluruz.
şaka yapıyosun heralde 5 çocuk ? :)))))))))
bu arada nerde yaşıyon cnm?

Kızlar dün.boluda acildeydim ambulans geldi. Cok şükür iyiyim şimdi bebekte dönmüş. Ilk defa nst Ye girdim. Bebek cok küçük dediler moralim bozuldu ama çıkmaya niyetlenmezse cok şükür sıkıntımız yok içerde büyüsün.

yok cnm okumadım ama müsait bi zmnda aklımda okuyum.seninkidemi sezeryan?
sorma cnm o ilk dokunuş ilk bakışlar o mis koku yok böyle bişey :))))
bnm doğumda ani oldu 39.haftada hiç bi sancım yokken dr yatış istedi doğum için
sonrası mağlum devlette doğum oldu yoksa ben sıkılmıştım ilk 5 saat
devlet olduğu için beklemek mecburi..
bende diyorum tabi allah bilir ama bzm kız bi kaç gün daha kalsa kalcakmış içerde :)
herşeyi yaşayarak öğrenicez elbette,tabi 2. hem planlı olur hem tecrübeli oluruz.
şaka yapıyosun heralde 5 çocuk ? :)))))))))
bu arada nerde yaşıyon cnm?
Yok saka değil canim :)
Çok ciddiyim şimdilik :)
Kızlar dün.boluda acildeydim ambulans geldi. Cok şükür iyiyim şimdi bebekte dönmüş. Ilk defa nst Ye girdim. Bebek cok küçük dediler moralim bozuldu ama çıkmaya niyetlenmezse cok şükür sıkıntımız yok içerde büyüsün.

Canim Allah şifa versun. Aman büyük olup ne yapacaksin duygu. Birak uzulmeyi. Dogdugunda acigi kapatirsin sen. Bol bol emer uyur kilocuklari toplar pasacik.

Yok saka değil canim :)
Çok ciddiyim şimdilik :)

Canim Allah şifa versun. Aman büyük olup ne yapacaksin duygu. Birak uzulmeyi. Dogdugunda acigi kapatirsin sen. Bol bol emer uyur kilocuklari toplar pasacik.

Amin canım benim

X