Bol bebiş topiği

cnm tskrler sana zahmet oldu cok guzelmis
Ama burda fiyat farkli ssnrm baska siteden almissin
kardesimn esi gebe belki yiyenime hefiye alirm
sence nasl guzel olurmu
biz ayse kadar becerikli degilz
masslkah diyeyim talhada uyuyor teyzesi
bnde onunla ugrasyrm rabbim saglik versn varsn
ugradtirsnlar bizde ek gidaya gectigmzde ozlen teyzesnden
tarifleri almk isterm
Ne zahmeti canim benim ezgili foto yolkardim ama burdan yukleyemiyorum. Facei acarsan ezgi modellik yapar :-)
Tabi ki ne guzel olur. Cok guzel dusunmussun.
Amin canim. Geciyor hepsi buyuyorlar iste. Yarin birgun kosturmaya baslayinca ozliycez bugunleri.
Tabi ki elimden geldigince yardimci olmaya calisirim her zaman.
Benimki de3.posta uykuda. Erken kalkinca 3 4 sefer uyuyor gunde.

Son düzenleme:
Adass nerelerdesin? Gorusemedim uzun zaman oldu sanki...
Esmacim nasil? Oyy ozledim onu..pamuk prensesim...

Ne pahaliymis o anammm.. bosvr markayi filan hepsi cin mali zaten. Gerek yok oyuncaga cok para vermeye. Bana kalsa ben oyun halisina o kadar vermezdim de esime begendiremedim.. biraz ayrintici da kendisi. Gerci bu da cin mali cikti iste..
Ooo super denk gelmis yeter ona. Renklerine bile bakar oyalar. Esim bimden balon almis sallayinca ses cikiyor bir o eksikti cingirakla yeterince gurultu yapiyordu bir de bu cikti kafa birakmiyor....
Bilal de artik oyuncaktan anlar..

Ozim bu oyun halisi 150 tl. Evet ya almaya gerek kalmadi dur bende bakayim bizim meşhur oyincagi ekleyeyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bütün gün koşmaca adaşım. Nasıl akşam oluyor farkına varamıyorum. Esmanın uykusu çok çok az beni çok yoruyor. En fazla yarım saat uyuyor. Gün içinde 3-4 defa 15 er dakika uyuyor ancak. Gece de sabaha kadar ortalama saatte bir uyanıyoruz. Uykuyla hiç ama hiçç işimiz yok :) Bende evde temizliğe verdim kendimi. Uzun zamandır temizleyemediğim yerlere bir el atayım dedim.Ev yemekleri, esma hanımın yemekleri, temizlik derken gün geçiyor.
Ezgi neler yapıyor? Dün akşam babamız gitar çalarken ezgi aklıma geldi nasıl da tutmuştu öyle gitarı cadı :)

yatarak derken başı dik bi şekilde yatarak emiyo,banyo yaptırırken pamuğu vazelinleyip koyuyorum,buğün yine çığlık çığlığa kaldı kuzum başka dr.a götürücektim kaza yaptık:KK43:( daha doğrusu arkadan transit vurdu bize şükürki adam hızlı gelmiyodu yavaştı arka taraf biraz hasar gördü ama şükürki bize bişey olmadı,tutanaktı karakoldu derken gidemedik dr.a yarın götürücem.bu arada benim tahminim kolu acıyoda olabilir sabahları egzersiz yaptırıyorum kollarından kaldırdığımda istemsiz yaptı dünde kıyafet değiştirirken ağladı.ya bilmiyorum kafayı uicem düşünmekten.
buğün dayanamadım mama sandalyesini aldım:))) inşallah memnun kalırız hemen kullanmıcam arada bir kullanıcam:))

canım kilonu hiç sorun etme yaz geldi sayılır artık bol bol yürüyüş yaparsın verirsin fazla kiloları.bilal paşayı düşün sen ne yersen oda onu yiyo o yüzden ye canım:)
buğün dayanamadım mama sandalyesi aldım:))
inşallah arabanız düzelir kuzum,keşke imkan olsa bizimkini sana versek,2 defa kullandık

yatarak derken başı dik bi şekilde yatarak emiyo,banyo yaptırırken pamuğu vazelinleyip koyuyorum,buğün yine çığlık çığlığa kaldı kuzum başka dr.a götürücektim kaza yaptık:KK43:( daha doğrusu arkadan transit vurdu bize şükürki adam hızlı gelmiyodu yavaştı arka taraf biraz hasar gördü ama şükürki bize bişey olmadı,tutanaktı karakoldu derken gidemedik dr.a yarın götürücem.bu arada benim tahminim kolu acıyoda olabilir sabahları egzersiz yaptırıyorum kollarından kaldırdığımda istemsiz yaptı dünde kıyafet değiştirirken ağladı.ya bilmiyorum kafayı uicem düşünmekten.
buğün dayanamadım mama sandalyesini aldım:))) inşallah memnun kalırız hemen kullanmıcam arada bir kullanıcam:))

canım kilonu hiç sorun etme yaz geldi sayılır artık bol bol yürüyüş yaparsın verirsin fazla kiloları.bilal paşayı düşün sen ne yersen oda onu yiyo o yüzden ye canım:)
buğün dayanamadım mama sandalyesi aldım:))
inşallah arabanız düzelir kuzum,keşke imkan olsa bizimkini sana versek,2 defa kullandık

Ayyy Allah korumuş kuzum :KK43:
Allah için sadaka verin bence. Bende hamileyken boyle bir kaza atkatmistim hatirlarsan minibüs ben binmeden hareket etmişti. 5 aylik falandik. Ne korkunç bir andi. Bebekler söz konusu olunca insan korkuyor. Allah Allah kolu cikmis olmasin Leyacim. Hele bir kontrol et z.yagiykmla ov fark edersin cani aciyormu. Sizin azraba ne model kuzu bir bakayim netten. Çok sağol tatlim düşünmen yeter . garanti işi yaş gibime geliyor. Niye dersen adam hayati halledelim diyecek ama problem arabanın modelinden kaynaklı. Ben hakkimi yedirmem. Ha birde şöyle bir durum var ben neye heves etsem dünyalık hep burnundan gelir. Dünyalik pek alisverisim olmaz. Kiyafet çok alman binde bir alirim onun hesabini vermemek beni korkutur. Aldigimdada bir sorun cikar. Anladimki bende sorun var ;D
İnşaallah meleğin iyileşir canim ya.

http://www.google.com/search?client...yunata0101145%26categoryId%3D303251;1500;1500
Kizlar bizim oyuncagimiZ bu. Çok ayrintili bilal çok egleniyor. Sikilmasindan korkuyorum :)
İki günde sikilmadi ama göreceğiz zamanla. O kadar parayi nasil verdim bilmiuorum. Arkadasin vereceği oyun halisida bu.
http://www.google.com/imgres?imgurl...MoQjBC&iact=rc&uact=3&page=3&start=52&ndsp=28

Ikisi d4 cok guzel. Hemen sıkılmaz canim ezgi hicbirinden sıkılmadi. Hala cingiraklariyla severek oynuyor.
Bütün gün koşmaca adaşım. Nasıl akşam oluyor farkına varamıyorum. Esmanın uykusu çok çok az beni çok yoruyor. En fazla yarım saat uyuyor. Gün içinde 3-4 defa 15 er dakika uyuyor ancak. Gece de sabaha kadar ortalama saatte bir uyanıyoruz. Uykuyla hiç ama hiçç işimiz yok :) Bende evde temizliğe verdim kendimi. Uzun zamandır temizleyemediğim yerlere bir el atayım dedim.Ev yemekleri, esma hanımın yemekleri, temizlik derken gün geçiyor.
Ezgi neler yapıyor? Dün akşam babamız gitar çalarken ezgi aklıma geldi nasıl da tutmuştu öyle gitarı cadı :)
Bizde ayniyiz canim aksama pestilim cikmis vaziyette oluyorum. Esim niye durgunsun diyo :-) enerjim bitiyor...
Ah temizlik iyidir yapmak lazim :-) bi de ben yapabilsem :-) perdeler camlar halilar dusununce moralim bozuluyor ...
Ezgi uyuycak suan salliyorum saat 22.15sabah da erkenden kalkar.
Hehe dimi yapismisti. Simarik cadi.

Aaaa cok gecmis olsun canim size birsey olmamis ya. Allah korumus..
Kiyamam kuzuma ya cani yaniyor. Yarin insallah dra gidebilirsiniz de derdi anlasilir.
Mama sandalyenizi gule gule bol bol yiyerek kullanin.:-)
Bu arada bebekleri emziriken 45 dereclik aciyla tutup emzirmek lazimmis.

Son düzenleme:
Ikisi d4 cok guzel. Hemen sıkılmaz canim ezgi hicbirinden sıkılmadi. Hala cingiraklariyla severek oynuyor.

Bizde ayniyiz canim aksama pestilim cikmis vaziyette oluyorum. Esim niye durgunsun diyo :-) enerjim bitiyor...
Ah temizlik iyidir yapmak lazim :-) bi de ben yapabilsem :-) perdeler camlar halilar dusununce moralim bozuluyor ...
Ezgi uyuycak suan salliyorum saat 22.15sabah da erkenden kalkar.
Hehe dimi yapismisti. Simarik cadi.

Aaaa cok gecmis olsun canim size birsey olmamis ya. Allah korumus..
Kiyamam kuzuma ya cani yaniyor. Yarin insallah dra gidebilirsiniz de derdi anlasilir.
Mama sandalyenizi gule gule bol bol yiyerek kullanin.:-)
Bu arada bebekleri emziriken 45 dereclik aciyla tutup emzirmek lazimmis.

Sağol teyzesi. Simdi resmen uyutmak için kirk dereden su getiriyor bana. Mama sandalyesi almak isterim ama yemek masmiz yok mutfagimizda minicik :KK66:
Koyacak yer yok. 45 derecelik aci yenimi cikti kiz :KK66:
Nerdeyse sütten keseceZ bebeleri :KK70:

Hu hu... Kimler burada.. Ben geldim. Hadi öpüşüp hasret giderelim..

Hu hu hoş geldin ben buralardayim beyefendi musade ettikçe :KK66:
Nasilsin kuzum insaallah tamamen iyileştin :)

Sağol teyzesi. Simdi resmen uyutmak için kirk dereden su getiriyor bana. Mama sandalyesi almak isterim ama yemek masmiz yok mutfagimizda minicik :KK66:
Koyacak yer yok. 45 derecelik aci yenimi cikti kiz :KK66:
Nerdeyse sütten keseceZ bebeleri :KK70:

Yok canim daha dur emsinler bol bol. Doktor soyledi 45 dereceyi kulak iltihabindan korumak icin..
Mama sandalyesi bizim heryeri geziyor sen de koyarsin oturdugun odaya :-) cekistirirsin :-) kullanmadiginda da kapatir koyarsin ya da direk yurutec alabilirsin esma iyi geziyor yurutecte :-) bizim yurutecimiz yok.

Canlar nasılsınız..
Hepimizin türlü türlü işleri, hayat telaşı var. Esma hanıma daha uyanamadı malum gece sabaha kadar uyandığı için kendileri. Bir de gece tamamen uyanma huyumuz çıktı. Gecenin bir yarısı uykusunu alıyor oynamak istiyor. Saat2-3-4 suları. Herkes uyurken ben esmayı oyalıyorum çok gıcığıma gidiyor çok:)

Karapisso cadıozy nin dediği doğru. Eğer yatarak emzirilirse orta kulak iltihabına sebebiyet verebilir.Bir arkadaşımın çocuğunda olmuştu.
Biz bildiklerimizi uygulayalım da içimiz rahat etsin:KK66:

Bugün son sürat mutfak temizliğine devam. 1 haftadır bütün dolapların içini kaldır sil yerleştir düzen yaptım. Yağ çözücüyle baya bir samimi olduk bu aralar. Mutfağı bitirirsem en büyük iş bitmiş demektir. Havalar açınca da doğru camlara. Esma doğduğundan beri cam silinmiyor evde :) Artık dışarıyı göremez olduk. Camları silmek farz oldu.

Rabbim günümüze bereket versin.

Canlar nasılsınız..
Hepimizin türlü türlü işleri, hayat telaşı var. Esma hanıma daha uyanamadı malum gece sabaha kadar uyandığı için kendileri. Bir de gece tamamen uyanma huyumuz çıktı. Gecenin bir yarısı uykusunu alıyor oynamak istiyor. Saat2-3-4 suları. Herkes uyurken ben esmayı oyalıyorum çok gıcığıma gidiyor çok:)

Karapisso cadıozy nin dediği doğru. Eğer yatarak emzirilirse orta kulak iltihabına sebebiyet verebilir.Bir arkadaşımın çocuğunda olmuştu.
Biz bildiklerimizi uygulayalım da içimiz rahat etsin:KK66:

Bugün son sürat mutfak temizliğine devam. 1 haftadır bütün dolapların içini kaldır sil yerleştir düzen yaptım. Yağ çözücüyle baya bir samimi olduk bu aralar. Mutfağı bitirirsem en büyük iş bitmiş demektir. Havalar açınca da doğru camlara. Esma doğduğundan beri cam silinmiyor evde :) Artık dışarıyı göremez olduk. Camları silmek farz oldu.

Rabbim günümüze bereket versin.

Biz de bugun aksam 10dan saat 6 ya kadar uyumusuz. Gaz giderici verdim sanirim hala gazimiz var zira bizde cok kalkiyorduk. 6da emzirdim 9a kadar bidaha uyuduk. Uzun bir aradan sonra bu uyku iyi geldi. Artik bir hafta uyumasam yeter bu bana :-)

Simdi 1.posta uyku zamani. O uyuyunca hemen sutu mayalicam mamasini ocaga koycam bulasiklari yikiycam ve ezgi kalkacak :-) motor kalkisa hazir 3 2 1 gooooooo :-):-):-):-):-)

Hu hu hoş geldin ben buralardayim beyefendi musade ettikçe :KK66:
Nasilsin kuzum insaallah tamamen iyileştin :)

Hosbulduk canım, daha iyiyim Allaha şükür. Çok uzak kaldim buradan, sohbetinizi özledim.
Bebis mevzuundan da çok uzaklastim. Düşününce çok istiyorum ama kendimle uğraşmaktan çok zaman aklima bile gelmedi. Hatta hamis olmadigima sukrettim. Ama geçti inşallah o günler. Yavaş yavaş mevzuya dönmek lazim.:KK66:

saol canım benim,sadakalık işimiz oldu.aynen canım emzirmede sıkıntımıx yok dediğin açıda emziriyorum.mama sandalyesini çok sevdi ama şimdilik fazla kullanmıcam buğün 15 dak felan oturduk yan bi şekilde,bu arada buğün çok mutlu oldum desteksiz yan döndü:)sıkıntı ediyodum niye dönmüyor diye

aynen canım Allah korudu,sadaka vericem inşallah.seninkide kötüymüş şimdi haberim oldu kazadan,Allah bi daha yaşatmasın canım.
bizim araba kanzın canım,dünde mama sandalyesi aldık chicconun ama tam kullanmıyoruz buğün 15 dak oturttum yan bi şekilde onunda hoşuna gidiyo önüne diziyorum oyuncakları pc dende pepeyi açıyorum susadım su isterim şarkısını melül melül dinlyo bakıyo şaşkın kuzum ya:))
arabanın da mama sandalesininde resmini çeker yüklerim canım,dedim ya arabayı sevmiyor iki defa kulandık

Kizlar dogum yaptim ve geldim erken oldu 7nisanda sezeyanla geldi bebi ugrayamiorm pek ama sizin deneyimlerinize ihtiyacim var gecmisi de okuyamdim sevgilet herkese ayrica kizlarr sezeryan gobegi ne zaman gecioo suan 20gunlukuz birde su dikisin ustunde ki hissiyatsizlik uyusukluk hissi ne zamn gecio tecrubeli annislerden onerileri bekliorm

Son düzenleme:
saol canım benim,sadakalık işimiz oldu.aynen canım emzirmede sıkıntımıx yok dediğin açıda emziriyorum.mama sandalyesini çok sevdi ama şimdilik fazla kullanmıcam buğün 15 dak felan oturduk yan bi şekilde,bu arada buğün çok mutlu oldum desteksiz yan döndü:)sıkıntı ediyodum niye dönmüyor diye
Hic sıkıntı etme canim her bebek farkli. Zaten cok hareketli degil diyorsun ya. Biraz agir olucak hanimefendi o. Benimkini gorsen alt dgistirirken tam 3 defa yuzukoyun donuyor bebn ceviyorum arkami doneyim o gitmis oluyor bu da cok zor. Savastan cikmis gibi oluyorum alti degisince...
Kizlar dogum yaptim ve geldim erken oldu 7nisanda sezeyanla geldi bebi ugrayamiorm pek ama sizin deneyimlerinize ihtiyacim var gecmisi de okuyamdim sevgilet herkese ayrica kizlarr sezeryan gobegi ne zaman gecioo suan 20gunlukuz birde su dikisin ustunde ki hissiyatsizlik uyusukluk hissi ne zamn gecio tecrubeli annislerden onerileri bekliorm

Ayyy canim gozunaydin. Gule gule buyut bebisini.
Ben kirkimiz cikinca mekik ckmeye baslamistim. 3.ayda tamamen odemden sislikten kurtulmustum. 4.ayda eski kilomdaydim. Suan 6.5 ayligiz 7.ayi doldurmamiza 3gun kaldi gobek filan kalmadi bende. Dikislerim hep kasiniyor ama. Sanirim iyilesme sureci.
Dikis acisi da kirk ciktiktan sonra epey geciyor..

X