Bol bebiş topiği

Merhaba fıstıklar:KK54:
Benim telaş arttı.Keşke biriniz bari gelebilseydi yarın evime.Diş bulguru hazırlıklarımızın fotoğraflarını atmak isterdim buraya ama paintte küçültüp atmak çok zaman alıyor.Makinanın pikseli yüksek olunca buraya atamıyorum olduğu gibi.Ama söz haftaya elim boşa çıkınca tek tek atacağım hepsini :)
Annemle kızkardeşim gelecek biraz sonra.Pasta,temizlik işine gireceğiz hep beraber.
Bahar temizliği yapılmamış evi ne kadar süslesem de kar etmiyor gözümde.Neyse bu seferlik böyle olsun.
Ben kaçtım işler beni bekler....:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

canım benim bebk telsizim weevel marka ve gayet memnunum. bebk arabası da baby max polo travel. güzel sağlam bir araba ama malum Turkiye de yollar ve kaldırımlar bebek arabası ve engelliler için tam bir çile. Bebek arabasıyla çıkmaya başladığımdan beri engelli ve tekerlekli sandalyede ki insanlar için sürekli üzülmeye başladım. Allah yardımcıları olsun, çok zor...

Ohh maşallah leyla, senin kız da büyümüş.. 10 puanlık uzmanlık sorusu :)) Canım kangrudan memnun musun? Ben de almayı düşündüm ama kullanabilir miyim emin olamadım..
Canim dun netten baktik esimle lubel marka telsiz begendik
wevel sekli bana biraz kba geldi
arabada bu markayi dun bir avm gorduk hatta indirime
girmis tabi bir kac model vardi
yarin tekrar bakacagiz ona gore alirz
dedigin gibi malesef yollar kotu rabbim yardim etsin

Kullanimi cok rahat. Almalisin bencec:KK66:

plates sütü arttiriyor kizlar. Agir bir spordur ben yapiyorum bir haftadir.

Ohhh inşaallah hzurunuz bol olur. İyi oturmalar kuzuuuu...

CANİMMM Bilal paşa bir haftadir full dönüyor :)
Ama bir aydir cabaliyordu sonunda basardi. Ben onunla oynarken sağa sola hep donderirdim etkisi olmuştur muhakkak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ins. alicm plates yapmayi bilmiyorum
bizde eve bisiklet almaya karar verdik gerci bn istemiyordum
esim israr edince alalim dedik bakalim kullanacakmiyz oyle
evde bir kenqrda durmasa iyi

yok cnm travel sistem değil neten almıştık
çok pahalı değil ama biz beğendik
yürüyüş için şart cnm bebişler daha rahat eder
biz ilk zamnlar evde kullandık :KK1: tekerlikli olunca çok rahat etmiştim
şimdi araba bagajında
bzmkinin karnı tok olsun yeter uyuyo içinde
İns. bizimkide icinde uyur
disarda rahat olur..

masallah canim ilk kez duydum anlami nedir

SULEM canim okudum ama yazamadim firsat kalmiyor ki yap yedir yika uyut emzir nasil?aksamoluyor anlamiyorum is hayati daha iyiydi bu askerlik bitmezz :-)
Canim benimtelsizim de wewell benimki pilde cizirti yapiyor ama fiste sorun yok ayseninki de wewell ama onunki bir ust modeliydi bizimkinin. Onun cizirtisi yokmus. Ben alt kata inince takiyorum fise.. bebek arabamiz da pierre cardin memnunuz canim hele butun tekerler 360 derece donuyor ya o yonden cok rahat cift yonlu olmasi da onemli.

ek gida isi ev isi bebek isi arada markete gitme isi filan derken aksami ediyorum. Suan ayaklarim agriyor sagolsun esi yemegi hazirliyor. Be is hayatina geri mi donsem ev hanimligi demek agir iscilik demekmis..Iste calisirken hic olmazsa oturuyordum :-)..
Ezgi hanim?bugun kabakli patatesli dereotlu mamasini yedi ustune armudunu yedi. Aksama da yogurt.. sirf ona calisyorum kilo alsa bari.. gerci biraz biraz oturmaya basladikve yuzukoyun donmeye....Ben bezi baglayana kadar ezgi yuzukoyun donmus oluyor. Resmen savas ediyoruz...Cok isim var bu kizla coookkkkkk...
Canim sagol biliyorum yogunsun dedigin gibi isde daha rahattik
simdi birak bes dakika oturmayi uyusada yemek yapsam namaz kilsam
gunluk ihtiyaclarimi halletsem diyrm simdiden yoruldum
sen ne zamn ise donuyorsun daha izin kullanacakmisin
canm yarn araba isine bakacagiz oyle cok agir birsey istemiyrm
tabi kullsnimi rahat olmasi onemli telsizide lubel diye bir marka
esim netten siparis etmis wevel ile ozellikleri ayniyms bakalim
gelsin gorecegiz ezgiyede masalkah anacigi ne guzel mamalar
yapiyr sifa olsun opuyrm prensesi annesini cok yormasin..

masallah canim ilk kez duydum anlami nedir

Canim sagol biliyorum yogunsun dedigin gibi isde daha rahattik
simdi birak bes dakika oturmayi uyusada yemek yapsam namaz kilsam
gunluk ihtiyaclarimi halletsem diyrm simdiden yoruldum
sen ne zamn ise donuyorsun daha izin kullanacakmisin
canm yarn araba isine bakacagiz oyle cok agir birsey istemiyrm
tabi kullsnimi rahat olmasi onemli telsizide lubel diye bir marka
esim netten siparis etmis wevel ile ozellikleri ayniyms bakalim
gelsin gorecegiz ezgiyede masalkah anacigi ne guzel mamalar
yapiyr sifa olsun opuyrm prensesi annesini cok yormasin..

Canim 1 sene evdeyim ocakta ise basliycam.
Aynn canim kendime vakit kalmiyor ki. Kosturmacayla aksami ediyorum.
Kesinlikle araba hafif olmali. Insallah aradiginiz gibi bulursunuz.
Gule gule kulanin telsizinizi de..
Opuyorum cacanim?sizi. Bizim mama pisti ezginin mama saati.

Hic sorma yaaaaaa :KK43:
Doğumdan sonra 62 kg idim. Simdi 64 leri gördüm. Bu aralar yiyorum. Süt olmuyor yemeyince :KK43:
59 ile gebe kalmistim. Senin kaç kg fazlan var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok fenayım bende cnm yaaaaa tam tamına 92 şaka gibi :KK43:((((
69 kiloydum evlendiğimde...
sigarayı bıraktım 80 oldum
yani 80 le hamile kaldım 101 le doğuma gittim.
şu an 92 yim..
bnde doğummdan sonra süt olsun diye yedim kurabiyeleri yedim almadm ama veremedim.
şimdi dikkat ediyom cnm 1 kg gitmiş bile.

Canim ins. alicm plates yapmayi bilmiyorum
bizde eve bisiklet almaya karar verdik gerci bn istemiyordum
esim israr edince alalim dedik bakalim kullanacakmiyz oyle
evde bir kenqrda durmasa iyi

cnm kondisyon bisikleti daha çok popo yaparmış.
almadan önce iyi araştır istersen.
bnmde var bisikletim zamanında diyetle birlikte 12 kg verdim
işim bitince annemlere depoya kaldırdık
biraz sıkıcı oluyo ben müzik eşliğinde yapıyodum.
sezeryanlı olduğum için yapmam zor mağlum dikişler :KK43:(

aynen canım zamana bıraktım derken buğün açılışı yaptık sırt üstü yatarken yüzüstü döndü yüzüstü yatırdım sırt üstü döndü sonunda:)))
yatışını çok iyi yapmışın ben süreki sırt üstü yatırdığım için sağ sol yatmıyor bazen geceleri yan yatırıyorum bi bakıyorum ıkına ıkına sırt üstü dönmüş:)))

sosyoloji:canım aynen benim kızın bi kulağı kepçe olmaya çok meyilli sağa sola bakmaktan bükülüyo,sana tavsiyem geceleri bi sağ bi sol yatır bide bandana kullan dün 5-6 tane üçgen şeklinde olan bandana diktirdim:))gündüzleri takmak için(asıl gerçek kulağı için:)))) )

aynen canım bende krafttan aldım dedim ya çokta memnunum,canım benim kız maşallah kilosu normalin üzerinde 8.200 gr şimdi zaten ağırlığı sen kaldırıyosun terleme felanda olmadı ama illaki havalar iyice ısınınca olur,hiç tereddüt etme al ve dört aylıken kullan.canım benim kıza sürekli egzersiz yaptırdığımdan maşallah çok rahat dik durabiliyo o yüzden kanguruda sorun yaşıcamı zannetmiyorum sende sürekli yaptır ellerinden tut havaya kaldır ama dikkat et kendi kendini kaldırmaya çalışıyosa havaya kaldır!!!!o hevesli olsun kalkmaya...

meraba canım nasılsın görüşmeyeli?ezgi kaç aylık oldu maşallah ek gıdaya başlamışsınız,ne zaman başladınız?biz 4 ay 1 haftalık olduk boyumuz 64cm kilomuz 8.200gr

çok fenayım bende cnm yaaaaa tam tamına 92 şaka gibi :KK43:((((
69 kiloydum evlendiğimde...
sigarayı bıraktım 80 oldum
yani 80 le hamile kaldım 101 le doğuma gittim.
şu an 92 yim..
bnde doğummdan sonra süt olsun diye yedim kurabiyeleri yedim almadm ama veremedim.
şimdi dikkat ediyom cnm 1 kg gitmiş bile.
Canım verirsin üzülme. Bak benim bir arkadaşım bana dediki ben günde kaç öğün yiyorum,yiyorumki süt olsun. Hani deli gibi abartarak yemek değil ama benimki gibi yememekte değil. Bende dikkat ettim Baktım hakikaten sütüm arttı. Sporumda yapabildiğim kadar yapıyorum. Önceden yemezsin. Öğlen kahvaltı akşam yemeği okadar. Lık lık boş boş Sallanıyordu :KK43:
Emzirirken yemekten kısmamalı lazım. Ama aşırıya kaçmadan. Hamurdan uzak dürüyorum elimden geldiğince. Ama canım tatlı istiyor ne yapayım :KK66: oğlumun canı sağolsun.

cnm kondisyon bisikleti daha çok popo yaparmış.
almadan önce iyi araştır istersen.
bnmde var bisikletim zamanında diyetle birlikte 12 kg verdim
işim bitince annemlere depoya kaldırdık
biraz sıkıcı oluyo ben müzik eşliğinde yapıyodum.
sezeryanlı olduğum için yapmam zor mağlum dikişler :KK43:(

Sen neden sezeryan oldun canım.

meraba canım nasılsın görüşmeyeli?ezgi kaç aylık oldu maşallah ek gıdaya başlamışsınız,ne zaman başladınız?biz 4 ay 1 haftalık olduk boyumuz 64cm kilomuz 8.200gr
Heyet maşaallah kuzum kilosu çok bizim erkekten :KK66:
Benim erkeğim on gün önce 7.600 63 cm idi.
aynen canım zamana bıraktım derken buğün açılışı yaptık sırt üstü yatarken yüzüstü döndü yüzüstü yatırdım sırt üstü döndü sonunda:)))
yatışını çok iyi yapmışın ben süreki sırt üstü yatırdığım için sağ sol yatmıyor bazen geceleri yan yatırıyorum bi bakıyorum ıkına ıkına sırt üstü dönmüş:)))

sosyoloji:canım aynen benim kızın bi kulağı kepçe olmaya çok meyilli sağa sola bakmaktan bükülüyo,sana tavsiyem geceleri bi sağ bi sol yatır bide bandana kullan dün 5-6 tane üçgen şeklinde olan bandana diktirdim:))gündüzleri takmak için(asıl gerçek kulağı için:)))) )
Canım bende kraft aldim dino marka. Hiç memnun değilim üstelik 400 tl verdik bu mal arabaya ;(
Ön tekerlekleri hep takılıyor kitleniyor.

Merhaba fıstıklar:KK54:
Benim telaş arttı.Keşke biriniz bari gelebilseydi yarın evime.Diş bulguru hazırlıklarımızın fotoğraflarını atmak isterdim buraya ama paintte küçültüp atmak çok zaman alıyor.Makinanın pikseli yüksek olunca buraya atamıyorum olduğu gibi.Ama söz haftaya elim boşa çıkınca tek tek atacağım hepsini :)
Annemle kızkardeşim gelecek biraz sonra.Pasta,temizlik işine gireceğiz hep beraber.
Bahar temizliği yapılmamış evi ne kadar süslesem de kar etmiyor gözümde.Neyse bu seferlik böyle olsun.
Ben kaçtım işler beni bekler....:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Evet bacım ya bari birimiz gelebilseydi :KK43:
Kolay gelsin sana.
Bu arada bende battaniyenin modelini çıkartmak için çok uğraştım dahadoğrısu uğraştık ama seninki gibi olmadı. Şu telaşın bitsin ipin markasını şiş numarasını ve daha yakından modelini yolla bana. Internette aynı modeli Erbil'i iple işlemişler ama seninki maşaallah daha güzel hoşuma gitti,öptüm seni kolay gelsin :*

Son düzenleme:

Merhaba leylacim iyiyim canim siz nasilsiniz?
Biz 6.5 aylik olduk canim 7.ayi doldurmamiza 1hafta kaldi ne cabuk geciyor gunler.daha dun gibi senin mucizene sasirmistik...
6 ayi doldurunca basladim canim ekgidaya.ilk yogurtla basladim.
Oy masallah zeynepe..
Ezgi de 68 cm ama zayif. 7 kilo olmamisti en son
Fit ananin fit kizi :-)

Canım verirsin üzülme. Bak benim bir arkadaşım bana dediki ben günde kaç öğün yiyorum,yiyorumki süt olsun. Hani deli gibi abartarak yemek değil ama benimki gibi yememekte değil. Bende dikkat ettim Baktım hakikaten sütüm arttı. Sporumda yapabildiğim kadar yapıyorum. Önceden yemezsin. Öğlen kahvaltı akşam yemeği okadar. Lık lık boş boş Sallanıyordu :KK43:
Emzirirken yemekten kısmamalı lazım. Ama aşırıya kaçmadan. Hamurdan uzak dürüyorum elimden geldiğince. Ama canım tatlı istiyor ne yapayım :KK66: oğlumun canı sağolsun.

cnm bnde kilol hamile kaldım,ama hiç midem bulanmadı bi kere bile geri çıkarmadım :)hep iştahlıydım, kilolu olmama rağmen
hep gebeliğin tadını çıkardım son aylarımda acaip kilo aldım..
dedim ya cnm 101 le doğuma gittim ama hiç kafama takmadım aslında 21 kilo almıştım ama herkez 'çok almamışın'diyordu
cidden de kilom hiç belli değildi öyle balon gibide şişmedim herşeyimi son zamana kadar kendim yaptım...
neyse doğum yaptım hemen tartılmadım ama veriyodum belliydi yani sonra bi alıştım kutu kutu kurabiyeler,meyva suları almadım ama doğal olarakta veremedim emzirme dönemininde tadını çıkarayım derken abartmaya başladım..
bu arada kızımda tombik doğdu ve kilo alımı şu an çok güzel :)
doğum yapalı 3 ay oldu ve hala tık yoktu aynı kiloda devam ediyodum ee yaz geliyo kıyafetlerde olmayınca düşündüm ve böyle olmıcak dedim.
tan değilde diyet yapmaya başladım abur cuburu sekeri ve beyaz ekmeği kestim kahvaltım aynı şekil akşam yemeğimde aynı şekil gece yemeğinide kestim senin gibi 2 öğün yiyom hemen 1 kilo fark etti süt meselesine gelince hiç azalmadı ztn hiç mama vermedik sütümün fazlası hep var sağıp döküyom :KK43:((

Sen neden sezeryan oldun canım.
normal diye gittim 2 gün suni sancı ne açılma oldu nede sancım oldu hazırlıksız sezeryan oldum cnm...

Son düzenleme:
çocuk arabasınımı soruyosun canım?biz bütün alışverişimizi doğumdan önce kanzdan almıştık canım arabada kanzın, a dan z ye herşeyimizi ordan tamamladık..ama benim cadı arabayı sevmiyor kanguruyu çok seviyo,arabayı bir defa kullandım oda burnumdan getirdi yol ortasında ağlamaktan çatladı bi daha korkuyorum bindirmeye:))

Son düzenleme:
bende iyiyim canımi,havaların ısınması iyi oldu nefes aldığımı hissettim daha doğrusu yaşadığımı:))
ezgi bebik sağlıklı sıhhatli olsunda,çokta zayıf olmasın...
bizim ki ağır vasıta poposu ağır zar zor kaldırıyorum kollarından kilosundan dolayı değil hareketleri çok ağır hani derlerya dönümü ağır,aynen o hesap:))

valla kuzum ben 55 ile hamile kalmıştım 21 kilo aldım şimdi 4 kilom kaldı ama kızım bana çekmemiş babaya çekmiş galiba:))

Allahım ezgiye sağlık sıhhat versin ...

X