- 23 Ekim 2007
- 6.301
- 54
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canlarrrrrr
nasılsınız?
bugün bahar havası vardı istanbulda.
13 dereceydi. hava aldık biraz.
bakalım yarın nasıl olucak...
yusufcuk hepinizi öpüyor teyzecikler.
salı günü dr kontrolümüz var. boy-kilo
gelişimini merak ediyorum doğrusu
sivilcelerimizi de bir sorayım bakalım.
Eki Görüntüle 1024277
Hayy masallah Sana yusufcuk kiz Bu kenanla hic benzemiyor ya 😊 kilo olrkta masallh 9 Dan fzla tecrubelrm ole duo 😉 yirim onun boncuklarini op yerine
Allah razı olsun canımcım... evet hiçç alakaları yok :)
ben kendi tartımda bakıyorum kilosuna.
birkaç gün önce 9.600 gelmişti dün de 9.900. ama kıyafetten veya akşam oldugu için felan yüksek çıkmış olabilir diye düşünüyorum.
artık salı günü anlıcaz neymiş ne değilmiş.
senin paşa nasıl? ayaklandımı?
benimki sürekli ayakta kalmak ve ellerinden tutulması suretiyle yürümek istiyor.
ne oturt nede yatır beni diyor.
ama emekleme hiç yok. sadece dönerek ilerleyebilio
maşallah sana. ne güzel iki kardeş arkadaş gibi büyücekler.
sağlıklı olsun da. kız erkek 2. planda kalıyor.
hamd olsun Rabbime iyiki ikinci bebişim de erkek olmuş.
şimdiden başladılar arabalarla vs. oynamaya :)
onları takım takım giydiriyorum
Ne gelirse Rabbimden...
çok öpüyorum arkadaşım
Kizlar inciye mesaj atmistim bana cevap yazmis.
Bebeginin Mr sonuclari temiz cikmis beyin gelisimi normal. Cok sukur. Ama tabi cok uzuluyor incim. Allah yardimcisi olsun bebisine sifa versin herseyi yoluna girsin insallah Aminnnnnnn.
Cok selam soyledi size. Mesajlarinizi okumus.
Bebeginin adi Azra Melek. Dualarimizi bekliyor cok yipranmis haliyle kolay degil. Anne olmak hem cok guzel hem de cok zor..
inci61inci .!.:cadiozy .!.:Merhaba incim. Nasilsin? Sen cok merak ettim.
merhaba özlemcim. ( sende annesin beni sen çok iyi anlarsın. Koşusturup duruyoruz bi oraya bi buraya. Ayakta durmaya çalışıyoruz. Geçen perşembe kızım morardı. 2 şer saat arayla 3 defa. acile gittik nöbet geçirio dediler. Acil emar çektirmeniz gerek dediler. Cuma günü çektirdik. o kapının önünde hüngür hüngür ağladıgımız dakikkalar aklıma geldikçe çok üzülüyorum. Ve acımasız doktorlar gelip gelip kızınız hasta demeleride cabası... yüreğimin yandıgını hiç biri anamıyor. Allah a şükürler olsun ki kızımın emar sonucu temiz çıktı. Eşim doktorun yanına çıktı hemen.kızım narkozun etkisindeydi. ve tam 12 saat gözünü açamadı. Bilinci vardı fakat gözlerini açacak mecali kalmamıştı kızımın. Sonç iyi. Beyni normalmiş çokk şükür. Ne olur dua edin kuzum wawes, ayşe, izele çok selam söyle mesaj atmışlar ben ortak olaarak sana cevap yazıyorum. kızımın adı AZRA MELEK. onun miniick elleri, minicik ayaklarını hergün seyrediyorum .nelere katlandı bir bilseniz. Daha anlatmadıgımız bi çok tahliller vs vss.. şimdi bu saatten sonra gelişim basamakları çok önemli. İnşallahh bi sorunu olmaz. ağlamaktan 70 kilodan 50 kiloya düştüm.Rabbim herkese şifa versin benim kızıma versin.....
....
Nasılsnız kızlar dün öğlen 11 de doğum yapıp talhamı kucağıma aldım
dualarınızı eksik etmeyin ayrıntıları sonra yazarm inşallah aeo
Hakkınızı helal edin.
Bu zor dönemden de çıkacağım.Amma öyle amma böyle
nasılsın Ezgi'nin anası :)))
Hakkınızı helal edin.
Hakkınızı helal edin.
nasılsın Ezgi'nin anası :)))
Kizlar hepinize selamlar. İncinin haberine sevindim insallah sagligina kavussun. Tubilosh masallah bebisin cok seker. Aysecim Hifacim nasil? Ezgi hanimi biliyoruz fistik. Waves, karapisso, izell, sule sayamadiklarim hepinize selam. Hep yazmak istiorum da niyeyse trde daha az giriyorum zaman hizla gecior. Hepinizi optum
Iyiyim canim sen nasilsinEzginin annesi
Adasimiz neyapiyir? Buyumustur artik..
Aysecim noldu?
Bişey mi olmuş Ayşe ye ????
Sosyoloji canim kusura bakma epeydir detayli takip etmiyorum bebisin oldu mu?
Gozun aydinn canim.allah saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin.
Gozunaydin sulem. Allah analibabali buyutsun. Cok sukur kavustunuz.
Temem şekerim.Kısayol yaptım bile siteyi
Hayırlı olsun Şulecim.Allah analı babalı büyütsün taze kuzucuğumuzu:4 6:
:)maşallah cnm Rabbim sağlık versin size
Sağolun kızlar hepinizden rabbim razı olsun hepimizin bebeklerini rabbim esirgesin sağlık sıhhat versin doğum hikayemi ayrıntılı yazmıştım ama gönderimde hata olunca hepsi silindi doğumum normal oldu ama çok zorlandm epeyce dikişlerm oldu şimdi dikişler rahatsızlk veriyr duanızı eksik etmeyn oğlumunda sancısı oluyr ne yapmam gerekiyr bilmyrm hepinizi öpüyrm aeoGozun aydin canim saglikla insallah