- 17 Eylül 2012
- 826
- 148
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.841
selam kızlaar....
bakın bakalım yusufcuk büyümüşmüüü
Eki Görüntüle 1015702
Eki Görüntüle 1015703
Eki Görüntüle 1015704
Eki Görüntüle 1015705
maşallah yakışıklıya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlaar....
Eki Görüntüle 1015702
Eki Görüntüle 1015703
Eki Görüntüle 1015704
Eki Görüntüle 1015705
Kııııız görüşemez olduk.Maşallah ne güzel vermişsin fazlaları.Ben senin diyete uyamıyorum maalesef.Gezme delisi olunca dışarıda bulamıyorum haşlanmış patatesi Benim sadece 4kg fazlam var.İdeal kilomdan ise 6 kg fazlam var.Onu bile veremedim.Ama suç bende.Su bile içmiyorum düzenli olarakselam canlarrrrr
nasılsınız??
ara ara gelip okuyorum.
hepinizi çok seviyorum ve aklımdasınız.
yusufcuk çok kıpır kıpır oldu.
kucak istemiyor.
yürüteçle yürümek ve kendi kendine oturmak istiyor.
desteksiz ve tam oturuyor zaten bir süredir.
şimdi biryere tutunup ayakta duruyor.
bu sıpa erken yürücek heralde.
yürüteçin olmadıgı yerde kucagımdan poposunu kaydırıp iniyor. ellerimi tutup yürüyor oldugumuz yerde. yürümeye çok hevesli maşallah.
ama sakin sakin oturmuyor hiç
neyse bu günler de geçicek elbet.
diyetime devam ediyorum. eşim geldiğinden beri çok dikkat edememiştim ama 101 kg ile doğuma girdiğimi düşünürsek,
şu an 77 lerde olmak baya güzel bir ilerleme sanki.
hedefim 75 kilo. ama 73 e de çekebilirim belki...
bende durumlar böyleeee
hepinizi öpüyorummm
İnşallah öyle olur canım.(Canım demek Phia nın kesesi boş çıkmış gerçekten üzüldüm nasıl da mutluydu hamile olduğu için. Bunda da vardır bir hayır. Leylamız da aşılamalar oldu hamile kalamadı. Tüp bebek düşünüyordu ama o sırada kendiliğinden hamile kaldığını öğrendi. O da uzun zamandır gelmiyor bebişinden fırsat bulup.
İnşallah phia mız da böyle güzel haberler alır. Rabbim her şeyin hayırlı olanını versin.
Bikaç gün gecikebilir hava şartlarından falan.Çok takıldıysan test yap.Hayırlısı olsun hakkınızda.Kizlar ben 28 gunde adet olan bayanim . Bugun adet gunumdu olmadim 24 subatta yumurta aki kivaminda bisey geldi suan sabahtan beri ara ara kasik sancisi gazla karisik gibi batmada eslik ediyo esimle geri cekme yontemi ile korunuoduk daha dusunmuoduk 2 yasnda cocugum var kucuk diye hamikemiyimdir
Yürüteç konusunda bende bakmaya başladım.Bu hanım artık oturmak istiyor,desteksiz de oturamıyor daha.canım spor yapıyorum bol bol
yediklerime dikkat ediyorum.
ekmek ve hamur işini keserek bu kiloya düştüm
ama şimdi kalorisepeti ne başladım.
yediklerimin kalorisini hesaplayarak zayıflamaya çalışıyorum.
daha 3. günüm kalori hesabında. olumlu sonuç almaya başladım gibi...
kendini çok kasma canım. sütün azaldıysa diyet yapma. bebişine yazık.
ilerde verilir nasıl olsa.
bizim yürüteçimiz de 35 tl lik olanlardan.
ilk oğlumda çaresizlikten almıştım.
çok yer gezmiş ama hoşuma giden birşey bulamamıştım.
oyuncaklı ama oyuncakları çıkmıyor.
hafif oldugu için çocuk çok rahat ilerliyor.
bence 150 tl vermek fuzuli.
hepsi aynı işi görüyor sonuçta.
önü oyuncaksız birşey tercih ederdim şimdiki aklım olsa.
birşeyler yemek istiyor, oyuncakların arasından temizlemek zor oluyor.
karar senin. ama yürüteç bizim için olmazsa olmaz.
utanmasam her gittiğim yere götürücem
Alllahhım yerim seniiiiiii.Allah nazarlardan korusun seniselam kızlaar....
Eki Görüntüle 1015702
Eki Görüntüle 1015703
Eki Görüntüle 1015704
Eki Görüntüle 1015705
Merhaba
Geri çekme yöntemi çok güvenilir bir yöntem değil diye biliyorum. Hamile kalmış bile olabilirsin. Çok tereddütlüysen gebelik testi yapabilirsin nasıl olsa günün geçmiş. Eğer hamileysen net bir şekilde pozitifi görürsün. Bende adet günümü bir gün geçince test yaptım kocaman bir pozitif çıkmıştı.
canım merhaba,
oto koltuğu konusunda arabamız olmadığı için bir fikrim yok malesef. Ama yürüteç kesinlikle olmazsa olmazlardan. Hem senin için hem bebek için kullanışlı. Ben gün içinde bir kaç defa 10 ara dakika yürütecine koyuyorum. Hem güzel vakit geçiriyor, oyalanıyor, sıkıntısını alıyor :) Yürümesine de yardımcı çok güzel basabiliyor artık. Üstelik hifanın boyu da uzun maşallah o çok daha rahat basabilir.
Bu arada geçmiş olsun küçük bi soğuk algınlığıdır inşallah. Bugün bir arkadaşım kızını doktora götürdü 6.5 aylık. Sürekli ateşi vardı orta kulak iltihabı olmuş. Yatarak emzirmekten olur demişler.
Doktordsan sonra bizleri haberdar etmeyi unutma fırsatın olursa tabi. Tekrar geçmiş olsun..
Kimi dr yürüteç önermiyor o yüzden bugün dra soracaklarımın içinde yürüteç.Uzuuun bi test hazırladım dra.Cevaplasın işi ne DDD Bizlerde yürüteçle büyümüşüz aslında bi sıkıntımız yok çok şükür ama insan sormadan edemiyor uzmana.
Ortakulak iltihabını bende sık sık duyar oldum.O yüzden oturur vaziyete yakın tutuyorum emzirirken.
İnşallah gelirim haber vermeye canım.Afedersin benim de gazım çok fazla ve ağır son günlerde.Sanırım benden geçti soğukalgınlığı.Bir de geçen gün gezmede çok hasta bir bebiş vardı odada.Ondan da serpmiş olabilir.Yaklaştırmadım ikisini birbirine ama olabilir diye aklıma geldi.Ateşine bakıyorum sürekli daha yükselmedi.Sıcaklık hissedince az giydiriyorum.Alışsın ilaçsız ateş düşürmeye.
Geçmiş olsun canım sizede.Çok fazla olmaya başladı bu bronşilot bebeklerde.Çok korkuyorum kızımda olur diye.((hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız?
Cadıozy canım rezene içiyorum m.selime de içiriyorum hatta.aslında sütüm var ama emmek istemiyo bazen.
bide bronşiolit olmuştu geçen ay çok kustuğu için az kilo aldığını düşünüyorum.
neyse sağlılkı olsun da kilo önemli değil 8 kg zaten az değil ama bu ay az almış oldu.hayırlısı bakalım.
Waves canım bende bu aralar bebek arabası araştırıyorum. chicco liteway, kraft london, baby2go proton, casual pasıfıc.
bu modellerin arasında kaldım ben canım. chicco ve kraft çift yönlü değil ama çok tavsiye edilen modeller.
proton ve pasıfıc çift yönlü. hepsi de hafif kolay katlanabilen arabalar ve fiyatları da aynı sayılır 350 tl.
bizim araba için bütçemiz 350 olduğu için bunlara baktım. istersen bi araştır bende daha karar veremedim.
bize fikir verin kızlar...
Ayşecim geçmiş olsun hifacığa Allah şifa versin inş.
yürüteç konusunda bende kararsızım sanırım almıycam.
mama sandalyesi aldık bizde ikeanın.
oto koltuğumuz kraft diadem ondan da memnunuz 150 tl ye almıştık canım.
3-4 yaşına kadar kullanır gibi.
diğer kızlar sizleri de öpüyorum çok fazla vaktim olmuyor.
geçmişi de okudum anca yazabildim:
Kabızlığı için duphalac,gribi için aferin plus verdi.aferini 5 gün kullanın yeter dedi.Daha başlangıçmış o yüzden çabuk geçer dedi.İnşallah çabucak geçer.Aysecim cok gecmis olsun canim.hangi suruplari verdi doktorunuz?
maşallah yakışıklıya
Kııııız görüşemez olduk.Maşallah ne güzel vermişsin fazlaları.Ben senin diyete uyamıyorum maalesef.Gezme delisi olunca dışarıda bulamıyorum haşlanmış patatesi Benim sadece 4kg fazlam var.İdeal kilomdan ise 6 kg fazlam var.Onu bile veremedim.Ama suç bende.Su bile içmiyorum düzenli olarak
Alllahhım yerim seniiiiiii.Allah nazarlardan korusun seni
Cadiozynin 1 numara prima numunesine dönmesin bu da Her numune talebinde aklıma gelir.Neremize bağlayacaksak yazmıştı çok gülmüştüm
Bize önerilen bebelac ama onu da talep edeyim.Hazır gıda yedirmemeye dikkat edeceğim ama bi yerde okumuştum,bi anne hep evde hazırladığını ama arada market maması da verdiğini,çaresiz kalındığında onu da yiyebilmesinin kendisine kolaylık olduğunu yazmıştı.Mantıklı geldi.Sonuçta her zaman evde olmayabiliriz.Çocuğumuzun ağlamasından değerlimi?
Cadiozynin 1 numara prima numunesine dönmesin bu da Her numune talebinde aklıma gelir.Neremize bağlayacaksak yazmıştı çok gülmüştüm
Bize önerilen bebelac ama onu da talep edeyim.Hazır gıda yedirmemeye dikkat edeceğim ama bi yerde okumuştum,bi anne hep evde hazırladığını ama arada market maması da verdiğini,çaresiz kalındığında onu da yiyebilmesinin kendisine kolaylık olduğunu yazmıştı.Mantıklı geldi.Sonuçta her zaman evde olmayabiliriz.Çocuğumuzun ağlamasından değerlimi?
Biri benden mi bahsetti? Kulaklarim cinladi
Sana katiliyorum her zaman degil ama arada verilebilir disdisari ciktigimizda bir yere gittigimizde filan.. ama her gun hegun de olmaz diye dusunuyorum ben de.
Bugun tvde doktoru dinledim. Matematik zekasi icin kereviz soyut zeka (mmar ressam) icin muz dedi.
Kereviz 8.aydan muz 9.aydan sonra....