Bol bebiş topiği

inşallah canım.ya bana bi akıl ver saat kaçta yatırayım ferber yöntemini yapıcam nasıl ve nerden başlıcamı bilmiyorum.buğünden başlasam nasıl olur ne yapayım inan bir sabahı daha böyle geçirmek istemiyorum çok kötü oluyorum

Leylacım beni sormuşsunçok sağol iyi olmaya çalışıyorum.
Benim oğlumda ilk haftalarda uyandırdı 2,3 saat uyumadı bende senin gibi mest olurdum yorgunluktAn. Sonra papatyaçayını söyledi özlem onu içtim uykusunun olmadığı saatlerde ve hipp sütyapıcı çay içinde anason vemelisada var uyku yapıyor. Dikkat etsendede uyku yapacaktır. Bence sen bu çaylar ıuykusuz oldugu saate yakın içmelisin.

inşallah canım.ya bana bi akıl ver saat kaçta yatırayım ferber yöntemini yapıcam nasıl ve nerden başlıcamı bilmiyorum.buğünden baslasam olur ne yapayım inan bir sabahı daha böyle geçirmek istemiyorum çok kötü oluyorum
Inan o yontemi hic bilmiyorum. Ben yatir kaldiri okudum nette ama uygulamadim biz eskk usul uyuyoruz ninni söylüyorum hafif hafif salliyorum besiginde.
Yalniz sunu ogrendim uykusu geldiginde ne kadar gec yatirirsam o kadar zor uyuyor.
Tracy hogg diye bir hemsire yazmis bebeginiz ikinci esnemesinde hala yataginda degilse gec kaldiniz demektir diyor. Gunduz ayina gore kac saatte bir uyumalari gerektigini bile yazmis. Bir de bebeginizi ne kadar gec yatirirsaniz o kadar erken kalkar diyor.
hatirladigim kadariyla yatir kaldir yontemi 4.aydan sonra uygulanmali diyor.
ay canım yaa o kdar büyüdü demek ezgicik foto falan koyuyorsunuzdur ama ben kaçırdım birçok şeyi geçmişe dönmek için vakıt yook benim yasal iznim hla bitmedi martta itecek ama ben ücretsiz izin alıcam canım bu kadar küçük bebek nasıl bırakılır bakıcıya bende ev hanımıyım anlayacağın ela 3 aylık olacak haftaya şükürler olsun bugunlere kadar geldik

Kesinlikle canim cok kucukler birakilmaz. Ben 1 sene aldim. Buraya ekleyemiyorum canim face kullaniyorsan orada bir suru resmimiz var hatta gitar çalarken bile babasinin kizi :-)
Masallah elaya kocaman olmus artik 3 aydan sonrasi rahat. Kafalarini filan tutabiliyorlar. artik. Yavas yavas oyundan anlamaya basliyorlar.
Allah saglik versin buyuyup gidecekler.

Iyiki varsınız kızlar. Ben haklıyıö diye gelince sırnaştı falan filan barıştık :KK16:
Koca bebeğim benim ne yapayım alışacak yavaş yavaş hatasını kabullenmeside iyi birşey :KK34:
Sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim....
Ne güzel günlerdi... Sizi çok seviyorum. Aişem inşaallah Konya ya gelirsem kapını çalacağım kahveni içmek için...
Cadıozy çok istiyorum Bursa'ya gelmeyi sırf sizin için. O cadının yanaklarını ısırmak için....

Canım sarı lahana dediğin sarmasını yaptığımız lahanamı ?

Oyyyyt güzeller güzeli....
Allah bahtınıda kaderinide ahiretinide güzel eylesin,...

Buyur Gel dilek teyzesi gel isir ama biz de saldriyoruz disimiz yok ama beni isiracakmisgibi geliyor hele bir de disleri ciksa epey saldiracak yandik.
Ben de Bilalin o arabali totosunu isiririm :-)kucuk adam yaa..

maşallah cnm Allah sağlık versin size:nazar::nazar::nazar:

evriss canım hayırlı olsun. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah :KK16:

Canım çok geçmiş olsun.
Senin eşin dönüp uyumuş benimki beni niye uyandırıyorsun die sitem etti :KK19:

evris canım Allah size bağışlasın
Darısı bana inş ikincide ve diğer bebişlerimi sağlıkla kolaylıkla normal doğururum

Neyseeeee gelelim bana. Popumun üstüne zorlukla oturuyorum makatım gittikçe kötü oldu. Karşıdım ama bu kadar yara olduğunu anlamadım. Resmen yanıyor sızlıyor. Genel cerrah cildiye k,D doktorları baktı. Makat enfeksiyondan öyle olmuş. Birsürü krem. Emziriyorum diye adam gibi tedavi olamıyorum.
Kaşıntı bitti dedim elhamdülillah dünden beri kanama var. Kabızlıktan oluyordu ama artık kabız degiliim.
Tuvaletimi yaparken acıdan elimi ısırıyorum :KK14:
Salı tekrar gideceğim genel cerraha ve K.D.
Bende canımla uğraşıyorum bu şekilde. Dua edinde atlatayım. Bilalcik uyuyor şimdi :emir_bebek:
Diyorumki bir bebek doğurdum adam gibi doğuramadım ama canım gitti... :KK37:
Kızlar bebek arabası alacağız bugün. Sizin arabalar ne marka ne model. Ben çift yönlü istiyorum sizce tek yönlü kullanışlımı ?

canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin. doğumdaşız anlaşılan normal doğum yapmışsın benim gibi. Suni sancı zor olsa da benim hoşuma gitmişti. Kendi sancımla çok uzayacaktı zaman. Suniyi verince çok çok şiddetlense de kısa zamanda doğum yaptırdığı için ben güzel bir yöntem olarak gördüm. Tabi herkesin durumu farklı. Ben az sancıyla uzun sürede doğuracağıma şiddetli olsunda bir an önce doğurayım diyenlerdenim. Üstelik bana suni istermisin istemez misin diye soran bile olmadı. Koluma serumu takmalarıyla beraber suniyi verdiler. Ben bu ne diye sorduğumda söylediler ki iş işten geçmişti. O da ayrı bir soru işareti. Belki ben istemeyecektim. Öyle böyle doğumumuzu yaptık işte. Sağlıklı sihhatli olsunlar da önemli olan o. Biz çektiğimiz sıkıntıları unutup gidiyoruz sonunda.

Hayirli olsun canım. Allah anali babalı büyütsün.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Hayırlı olsun tekrar bitanem.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Bende hala çok özlerim o tekmeleri :))))

Çok geçmiş olsun Dilekcim.Allah yardımcın olsun.Alternatif tıbbı dene istersen bir de.Yan etkisi daha az olur en azından bebeğini korumuş olursun.
Arabayı sormuşsun.Benimki Kraft-London modeli.Çift yönlü değil maalesef.Zaman zaman keşke çift yönlü olsaydı diyorum ama travel sistemler çok ağır olduğu için vazgeçmiştim çift yönden ben.İlk 6-8 ay önemli zaten bence çift yön.Sonrasında dışarıyı izlemek istiyorlarmış zaten.

Hadi hayirlisi basarirsiniz siz..
Oykiyamam yerim onu ben.
Ezgi de yan dönüyor ayaklar hep havada. Dik yatiriyorum capraz buluyorum:-)
Sorma o alt degistirme resmen savas. En zoru kakayi temizlemek. Sonra eli agzina gitmese. Esim olursa tutturuyorum ellerini.

EVRIS canimmm tbrik ederim Allah anali babali buyutsun Allah uzun omur versib. Cok opuyorum sizi.

Teşekkür etmek hiç yazamamaktan iyidir:))) Allah razı olsun tebrikleriniz güzel paylaşımlarınız için sevgi dolu melek insanlar...
Paylaşımlar çok faydalı oluyor yazamasamda okuyorum...
Oğlum çok tatlı kızlar bal bal... Bu günleri çok bekledik nasıl da özlemişim emzirmeyi...:nazar:

Uyuyalim diye ciyorum. ikisi beraber olunca iyi uyuyoruz. Gece 2 kere kalkiyoruz. Gecen gjn esime icirdim papatya.sabah kalkti ohhh ne guzel uyumusum deliksiz dedi :-)
Hippin icinde anason ve rezene var. O kadar cok sey iciyorum bunlari damardan baglasak daha kolay olacak :-)
Bende öyle.Kendimi kutsal damacana gibi hissediyorum.Karışık çay işe yarayınca rezeneyi bıraktım ben.Günde 3 bardak içiyorum onu.Onun dışında min.10 bardak su içiyorum.Bazen soğuk süt,bazen sıcak çikolatalı süt.Son günlerde acayip şekilde meyvesuyu ister oldu canım.Bir de beyaz gazoz.3 şişeyi üstüste içiyorum bazen.Yada 1lt sprite bir dikişte.Papatya varmı zulada bi bakıyım bende.Nöbetçi aktar gibiyim yok yok:KK53::KK53::KK53::KK53:

kızlaar bir bakıyorum 3 beş sayfa okuyorum tekrar gelene kadar yıne doluyor ben takıp edemıyorum artıık allah şükür kızım çok uslu ama bu ev işleri yemek derdi bitmiyor gelen giden bitmıyor sizleri çok özlediim şöyle muhabbetlere katılmayı çok isterdiim ama yetişmıyorum sayfalara

en son incinn mesajını okumuştum çok üzüldüümm hayr haber var mı?
ayse ailevi problemlerın vardı sanırım ne durumdasınız inşallah herşey yolundadır
cadiozy özlemcim sen nasılsın ezgi nasıl
diğer arkadaşlardan haberler varmı?
karapisso geçmiş olsun rahatsızlığına üzüldü tez zamnda şifa bulursun umuyorum
ve ssosyolojı hemşeriimm doğum yapmıış hayırlı olsssuun allah bağılasın
ipek türkiyeye mi döndün?

ooo birsürü şey olmuş ama ben bihaberiim başka neler varr kızlar merak ediyorum ama şimdide akşam yemeği hazırlamam lazım ela birazdan uaynır
Aman Melekcim herkese söyleme uslu diye.Valla nazar değer Allahım esirgesin.Allah kolaylık versin koşturmalarına.Onlarsız da olmuyor işte.Şimdilik yoluna girdi gibi herşey eşimle.Ailesiyle görüşmüyorum.Benimkilerle de kızı emanet bıraktığımız için görüşüyoruz.
İşleri hafiflet de gel arada.Biz de özledik kalabalık sohbetleri.Bebişler aramıza girdi :)) Ev işlerini de çok takma kafana.Çocuklu evler eskisi gibi düzenli ve temiz olamıyor maalesef.Yattığı yerde evi dağıtıyor eşek sıpaları:KK37::KK37::KK37::KK37:

ya canlarım ben kafayı yemek üzereyim dün gece saat üçten yedibuçuga kadar uyumadı eşimi kaldırdım garibim salladı uyuttu kendimi halıya attım artık düşünün o kadarki yorulmuştum ve saat sekiz buçukta kalktım aşımız vardı aşıya gittik bitanem nasıl ağladı bende dayanamadım ağladım gitmeden önce ağrı kesici vermiştim çok şkür ateşimiz çıkmadı arabada gitmeyi seviyo aşıdan sonra biraz şehir turu attık uyudu eve geldik devam etti uyumaya,ama sabah uykusu için ne olur bi çare bulun bana.
cadıozyim papatya çayını bizmi içiyoruz bebişleremi veriyoruz anlamadım?
Ah canım yaa.Bende deliriyorum bazen uykusuzluktan.15 günlükten sonra bitki çayı içirebilirsin.Tubilosh da ben de içirdim.Çok mecbur kalmadıkça anason vermedim ben.Salak salak oluyor onu içince çok üzülüyorum bu seferde.Ama benimde uyumaya ihtiyacım var o yüzden arada veriyorum o da dinleniyor bende.1 su bardağına 1 tatlı kaşığı demle anasonu,ona da 1 yemek kaşığı versen yetiyor.Yetmezse biraz daha ver.30cc ye kadar yolu var :KK55:

Kardeşinin hayırlı bir işii var galiba hayırlı olsun.
Ayy hifa hanım neden anneni yoruyorsun yavrum.
Senden bir tanede bende var millet in yanında kedi gibi yanlızken beni bir ipe bağlıyor.
Canım sen büroya gidiyormusun işleriniz nasıl ?
Dua edelim birbirimize.
Sabah kontrole gideceğim inşaallah tamamen atlarırım.
Sizler nasılsınız kızlar :KK54:
Hepinizi çoook özlüyorum. Hiç Halim yok bu aralar Facebook ta bile takılamıyorum.
Acayip halsizlik var. Bilal kaç gündür gazlı sancılı beni çok yoruyor.
Kan ilaçlarımıda aksattım kabızlıktan dolayı :KK50:
Galiba ondan çok halsizim.
Evet canım.Ekimde nişanlanmıştı.6 Nisanda düğünümüz var hayırlısıyla.Evet ayynen dediğin gibi.Evde huysuzluk yapıp hüngür hüngür ağlayan benim sanki.Dışarıda yada misafir yanında melek oluyor hepsi:emir_bebek:
Büroyu açtım ama daha yoğun işler olmadığından düzenli gitmiyorum.İşim olunca uğruyorum.Zamanla toplarız rızkımızı,kuzucuk da düzene girer inşallah o zamana.

Iyiki varsınız kızlar. Ben haklıyıö diye gelince sırnaştı falan filan barıştık :KK16:
Koca bebeğim benim ne yapayım alışacak yavaş yavaş hatasını kabullenmeside iyi birşey :KK34:
Sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim....
Ne güzel günlerdi... Sizi çok seviyorum. Aişem inşaallah Konya ya gelirsem kapını çalacağım kahveni içmek için...
Cadıozy çok istiyorum Bursa'ya gelmeyi sırf sizin için. O cadının yanaklarını ısırmak için....

Canım sarı lahana dediğin sarmasını yaptığımız lahanamı ?

Oyyyyt güzeller güzeli....
Allah bahtınıda kaderinide ahiretinide güzel eylesin,...
Mutlaka beklerim Dilekcim.Kapım açık her zaman.Çok sevindim aranızın düzelmesine.Gideceğim falan diyince korkmuştum.Gözden uzak olan gönülden de uzak olur Allah muhafaza.Sorunları konuşarak çözüp bitirmek lazım.Çözülmüyorsa da yine konuşarak bitmeli bence.Koca eşşekler yoruyor bizi maalesef.Sıpaları yetmez gibi bir de onların nazı çıkıyor.:KK47:

inşallah canım.ya bana bi akıl ver saat kaçta yatırayım ferber yöntemini yapıcam nasıl ve nerden başlıcamı bilmiyorum.buğünden başlasam nasıl olur ne yapayım inan bir sabahı daha böyle geçirmek istemiyorum çok kötü oluyorum
http://www.slingomom.com/coluk-cocu...ontemleri-1-ferber-hogg-ve-west/#.UvYa0WJ_t5Y Leylacım yöntemler bu sayfada yazıyor ayrıntısıyla.Ferberi 1 gece uygulayabildim ben.2.gece 3 kez üstüste ağlayınca 3dk bekleyemedim.Daha doğrusu eşim vicdan azabıma tuz biber oldu.Başka yöntemi yok mu bunun,içini çeke çeke ağlıyor falan diyince gidip kucakladım.Çok kolay sanki bebefondan ağlayışını dinlerken saniyeleri saymak.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:Ama napıyım.İleride uyku problemi olmasın diye uğraşıyorum.Şimdi beni kurtaracak yöntem ama ömür boyu onun karına.:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Teşekkür etmek hiç yazamamaktan iyidir:))) Allah razı olsun tebrikleriniz güzel paylaşımlarınız için sevgi dolu melek insanlar...
Paylaşımlar çok faydalı oluyor yazamasamda okuyorum...
Oğlum çok tatlı kızlar bal bal... Bu günleri çok bekledik nasıl da özlemişim emzirmeyi...:nazar:

:nazar::nazar::nazar:Allahım gönlünce bol bol emzirmeyi nasip etsin.Nasıl gidiyor hayat?

Uyku düzenine girmek kiiiim biz kiim:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Ferber yönteminde 2.gecede pes ettik babamız yüzünden.3.kez ağladığında 3dkyı sayıyorum dişimi sıka sıka.Çok ağladı,içini çeke çeke ağlıyor,yorulduysan ben bakayım,başka bi yöntemi yokmu bunun derken dayanamadım.Evden atsammıki adamı 1 haftalığına :KK4: Çok kolay sanki o ağlarken telsizden dinlemek.Gözüm saniyelerde dklar bitmiyor zaten o an.Boşuna ağlattım kuzumu.Bozuldu düzen.Doğduğundan beri bi düzene girmişiz aslında biz farkında olmadan.Son uykuya geçiş rutinimiz aynen şu bizim.
Bez değişimi
Pijama
Emzirme
Bütün bunları loş ışıkta ve tv açıkken yapıyoruz.Öyle alışmışki derin uykuya geçmeden yatağına götürdüğümde uyanıyor.1-2 saat yatacak bizimle sonra uyuyor odasında sessizken.Aslında gezmelerde,misafir varken falan gayet kullanışlı bi sistemimiz var.Herkesin içinde uyuyakalıyor.Ama kendi kendine uyumaya alışması lazım diyor kitaplar.Hiç bozmasam da böyle devammı etsek.O zaman da büyüyünce tv karşısında uyuyacak hep.Kaldırması zor olacak her akşam.
Ne yapsam bilemedimki.Ferber yöntemine yeniden mi start versem?Elimde Mehmet ÖZ-Siz çocuğunuzu büyütürken adlı kitap var,orada da ferber yöntemi en iyisi diyor.En fazla 1 hafta sürüyormuş.Genelde 3 günde alışıyormuş kendi kendine uyumaya.Ooooffff adam ooofff.O gün gaz vermeseydi bitecekti bu sorun ertesi gün işte.:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Hifa dışında hayat değişmeye başladı benim için.Havalar 15 derece dolaylarında gidince her gün dışarıdayız.Ptesi kardeşimle abiye bakmaya çıktık.12-6 arası dışardaydık.Öyle iyi geldiki anlatamam.Bişey almadım,çok aşırı yoruldum ama yeniden alışverişe çıkmak,abiye denemek,kendimi güzel hissetmek harikaydı.Bulduğumuz uygun yerlerde emzirdim,bezini aldım vs.O da çok mutluydu.
Dün de öğleden sonra çıktık.Park,bahçe dolaştık.Açık hava yorar da gece tüm uyur diye arabasının yağmurluğunu da açtım rüzgar yokken.Güneş banyosu yaptı kızım:KK12::KK12::KK12::KK12:
Bugün evde oturayım artık diyorum.Ayaklarım zonkluyor hala:KK53: Ama bana belli de olmaz.Her an çıkabilirim:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Dun kizimin 4. Ay kontrolü vardi.7.200 kg.boyumuzda 62.5. Nasil kizlar?.doktorumuz gayet guzel gittigini soyluyor her seferinde.martin 15 den sonra elma havuc puresi ve yogurda baslayacagiz.sutumuz yetiyor simdilik mama vermiyorum.suya baslamami soyledi.veriyorum bende.cam siselerdeki hazir suyu kaynatip sogutup veriyorum.

Uyku düzenine girmek kiiiim biz kiim:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Ferber yönteminde 2.gecede pes ettik babamız yüzünden.3.kez ağladığında 3dkyı sayıyorum dişimi sıka sıka.Çok ağladı,içini çeke çeke ağlıyor,yorulduysan ben bakayım,başka bi yöntemi yokmu bunun derken dayanamadım.Evden atsammıki adamı 1 haftalığına :KK4: Çok kolay sanki o ağlarken telsizden dinlemek.Gözüm saniyelerde dklar bitmiyor zaten o an.Boşuna ağlattım kuzumu.Bozuldu düzen.Doğduğundan beri bi düzene girmişiz aslında biz farkında olmadan.Son uykuya geçiş rutinimiz aynen şu bizim.
Bez değişimi
Pijama
Emzirme
Bütün bunları loş ışıkta ve tv açıkken yapıyoruz.Öyle alışmışki derin uykuya geçmeden yatağına götürdüğümde uyanıyor.1-2 saat yatacak bizimle sonra uyuyor odasında sessizken.Aslında gezmelerde,misafir varken falan gayet kullanışlı bi sistemimiz var.Herkesin içinde uyuyakalıyor.Ama kendi kendine uyumaya alışması lazım diyor kitaplar.Hiç bozmasam da böyle devammı etsek.O zaman da büyüyünce tv karşısında uyuyacak hep.Kaldırması zor olacak her akşam.
Ne yapsam bilemedimki.Ferber yöntemine yeniden mi start versem?Elimde Mehmet ÖZ-Siz çocuğunuzu büyütürken adlı kitap var,orada da ferber yöntemi en iyisi diyor.En fazla 1 hafta sürüyormuş.Genelde 3 günde alışıyormuş kendi kendine uyumaya.Ooooffff adam ooofff.O gün gaz vermeseydi bitecekti bu sorun ertesi gün işte.:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Hifa dışında hayat değişmeye başladı benim için.Havalar 15 derece dolaylarında gidince her gün dışarıdayız.Ptesi kardeşimle abiye bakmaya çıktık.12-6 arası dışardaydık.Öyle iyi geldiki anlatamam.Bişey almadım,çok aşırı yoruldum ama yeniden alışverişe çıkmak,abiye denemek,kendimi güzel hissetmek harikaydı.Bulduğumuz uygun yerlerde emzirdim,bezini aldım vs.O da çok mutluydu.
Dün de öğleden sonra çıktık.Park,bahçe dolaştık.Açık hava yorar da gece tüm uyur diye arabasının yağmurluğunu da açtım rüzgar yokken.Güneş banyosu yaptı kızım:KK12::KK12::KK12::KK12:
Bugün evde oturayım artık diyorum.Ayaklarım zonkluyor hala:KK53: Ama bana belli de olmaz.Her an çıkabilirim:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

bizim belli saatlerde belli bir süre uykumuz var genelde değişmiyor ama ayağımda sallıyorum bazen de yatağında sallayarak uyuyor.denemek istiyorum bende denesem mi bu yöntemi.bu arada sana özelden alizade için msj attım.Hifaya öpücükler:):nazar:

Allah razı olsun canımmm :KK19:
gözlerin kime çektiği belli değil :)
yani ailede rekli gözlü kimse olmadıgı için bişey diyemiyorum :KK1:
ilk renkli gözlü sülalede :KK53:
8 aylık olduk. bu ayın 29 unda 9 ayımıza giricez inşallah...

maşallah cnm tekrar.Bizde ayın 2 sinde 8.aya girdik sanırım arada 1 ay 3 gün filan var.ama bizimkini 1 ay geriden takip et dedi doktor 36haftalık doğduğu için.Rabbim sağlık versin inş.:nazar::nazar:

Dun kizimin 4. Ay kontrolü vardi.7.200 kg.boyumuzda 62.5. Nasil kizlar?.doktorumuz gayet guzel gittigini soyluyor her seferinde.martin 15 den sonra elma havuc puresi ve yogurda baslayacagiz.sutumuz yetiyor simdilik mama vermiyorum.suya baslamami soyledi.veriyorum bende.cam siselerdeki hazir suyu kaynatip sogutup veriyorum.
Maşallah ne güzel büyümüşsünüz.Biz 5.ay kontrolümüzde 7000gr olduk.Boyumuz 68cm.Ek gıdaya neden erken başlattıki sizi.Bize daha yasak evdeki yiyecekler.Sadece bebelac meyveli sütlü pirinçli mamasını yiyor akşamları 1 kase.

bizim belli saatlerde belli bir süre uykumuz var genelde değişmiyor ama ayağımda sallıyorum bazen de yatağında sallayarak uyuyor.denemek istiyorum bende denesem mi bu yöntemi.bu arada sana özelden alizade için msj attım.Hifaya öpücükler:):nazar:

Aslında takmamak lazım.Eninde sonunda bozulacak diş için bu düzen.Çok sıkıntı çekmeden atlatırız inşallah dişi de:KK31::KK31::KK31::KK31:

Kızlar listemizin ilk başında olan gvn1907 isimli taze annecik 2.bebeğini bekliyormuş.Ekim annesi olacakmış.Allahım isteyen herkese nasip et.Şok oldum duyunca.2.leri duymak da nasip oldu topikte:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Oy masallah peline yerim o yanaklarini ben.
Bizden tam bir ilo fazlasiniz masallah Allahim nazarlardan saklasin. Biz 6250 idik. Ama biz de boy da gectik sizi hihh :-):-):-):-
Ben de su konusunu dusunuyordum tam. Cam siseyi kaynatiyorsun ben de oyle yapayim. Gerci ben 6 aydan sonra vericem ama olsun simdiden bileyim.

$1.jpg
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Oy masallah peline yerim o yanaklarini ben.
Bizden tam bir ilo fazlasiniz masallah Allahim nazarlardan saklasin. Biz 6250 idik. Ama biz de boy da gectik sizi hihh :-):-):-):-
Ben de su konusunu dusunuyordum tam. Cam siseyi kaynatiyorsun ben de oyle yapayim. Gerci ben 6 aydan sonra vericem ama olsun simdiden bileyim.

Amin canim.ben basladim suya dun.zaten arada veriyordum ben.

ellere çok güldüm maşallah:nazar::nazar::nazar:
Kaşık sadece 1 sn geç geldiğinde tüm elini ağzına sokuyor tedbir aldım bende kendimce :))

Oyy kiyamam kuzuma ya annesi ellerini sokmus corabin icine kuzu kuzu yiyor mamasini. Maşallah kizima.
Kuzu kuzu mu :KK70:DDD Gel bi de bana sor onu.Ağzında mama varken buuuuuu yapıyor,sonrada kahkahayı basıyor.Kızamıyorsun da zilliye.Saçları,üstü başı,yakın çevresi mama halde gülüşüyorsunuz:KK52::KK52::KK52::KK52:

X