Bol bebiş topiği

Hayırlı cumalar kardeşlerim..
Allahım şu okunan selalar yüzü sühurmetine dertlerimize deva,borçlarımızı ödeme gücü versin Yüce Rabbim..
Hastalarımıza acil şifalar versin.
Acılarımızı dindirsin,yüzlerimizi güldürsün.
Miniklerimizi sağlıkla,sıkıntısız,kazasız,belasız,huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Evlerimizin huzurunu daim etsin,şeytana ve nefsimize uydurmasın bizleri.
Doğum yapacak olan arkadaşlarımıza kolay doğumlar nasip etsin.
Nazlı bebeklerini bekleyen dostlara kuzularını göndersin,sağlıkla kucaklarına aldırmayı nasip etsin.
Şu an aşılama yaptıran yakın bi arkadaşıma hayırlı evlatlar nasip etsin.
Uyumayan,ağlayan,huysuzlanan bebeklerimize sakinlik nasip etsin.
Helal ve bol kazançlar nasip etsin hepimize,elegüne muhtaç etmesin.Çıktığımız yollarda bırakmasın bizleri.Utandırmasın hiçbirimizi...
Dünyanın heryerinde acı çeken müslüman kardeşlerimize yardım etsin,onlara zulmedenleri KAHHAR ismiyle kahretsin.
Gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı kılsın ve tez zamanda kabul etsin inşallah.

amin cnm,diline yüreğine sağlık.

Arkadaşlar cok şükür formasyonu kazandım. Başka bir şehre gidicem ama olsun. Duyunca o kadar ağladım ki anlatamam. Artık hep üzüntü yaşamaktan güzel şeyler oluncada hüngür hüngür ağlıyorum...
Bu hormonlar mahvetti beni. Dilim yettiğince dualarimdasiniz. Hiçbirşey yazmaya yorum yapmaya halim yok affedin. Allaha emanetsiniz.

hayırlı olsun bebeğine ve sana güzel bir başlangıç olur inş.her şey gönlünce olsun çok sevindim:KK23: Oğluşun da annesine destek olmaya,korumaya geliyor işte ne güzel maşallah

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsiniz?
SULEM seni goremedim iyisin insallah? Son uc haftayi calisacaktin?

Bugun kizim icin bir kitap aldim daha dogrusu kitap benim icin. Kitabin adi bebegimin beslenme kitabi. Icinde tarifler de varmis beslenmeyle ilgili oneriler de.. simdiden okumaya basliyayim 2 ay sonra kati gidalara basliycaz insallah.
Iki dakika size bakayim dedim. Ezgi uyudugunda kendime motor takmis gibi is yapiyorum sonra bacaklarim agriyor. Ama ne yapayim izin vermiyor kucuk hanim. Pzt gunu asi var demir ilacini da vericek ama ben icirmiycem cocugum daha yeni kurtuldu gazdan yine basa donmiyelim. Eskiden demir ilaci mi varmis :-)

Selam kizlar nasilsiniz?

Bugun kizim icin bir kitap aldim daha dogrusu kitap benim icin. Kitabin adi bebegimin beslenme kitabi. Icinde tarifler de varmis beslenmeyle ilgili oneriler de.. simdiden okumaya basliyayim 2 ay sonra kati gidalara basliycaz insallah.
Iki dakika size bakayim dedim. Ezgi uyudugunda kendime motor takmis gibi is yapiyorum sonra bacaklarim agriyor. Ama ne yapayim izin vermiyor kucuk hanim. Pzt gunu asi var demir ilacini da vericek ama ben icirmiycem cocugum daha yeni kurtuldu gazdan yine basa donmiyelim. Eskiden demir ilaci mi varmis :-)

cnm kitabın ismini öğrenebilir miyim.biz 7 aylık olduk ek gıdaya başladık çoktan.Demir ilacını veriyorum ben çünkü doktor ver dedi.bu arada bebişimin elini tencereye değdirdim çok ağladı kuzum.ya ben bakamıyorum oğluma:KK43:((

cnm kitabın ismini öğrenebilir miyim.biz 7 aylık olduk ek gıdaya başladık çoktan.Demir ilacını veriyorum ben çünkü doktor ver dedi.bu arada bebişimin elini tencereye değdirdim çok ağladı kuzum.ya ben bakamıyorum oğluma:KK43:((

Bebegimin beslenme kitabi sibel gungor kiziltan yazari canim.
Gecmis olsun canim oyle deme kaza bu hepimizinbasina gelebilir.

Bebegimin beslenme kitabi sibel gungor kiziltan yazari canim.
Gecmis olsun canim oyle deme kaza bu hepimizinbasina gelebilir.

oğlumun eli iyi şükür uyudu uyandı unutmuş:))ama çok sakarım ben ya umarım bir daha zarar vermem.tşk ederim bende bakayım o kitaba.hazır yiyecek vermiyorum çok zorda kalırsam evde bulunuyo milupanın kavanoz çorbası ama kendim taze taze yapıyorum . bu arada bugün evlilik yıldönümümüz eşimin kafası çok dolu hatırlamasa da üzülmicem çünkü bizim için meşgul kafası ben biliyorum.3 sene geçmiş gitmiş:)) Allah hepimize sağlıklı huzurlu yıllar versin.:nazar::nazar::nazar:

Canım ben bebe bisküvisini kendi sütümle karıştırıp veriyorum. Arada yoğurt vermeye başladım tabi onu da köy sütüyle kendimiz yapıyoruz. Yemeklerin sularından tattırıyorum. Biz de önümüzdeki ay tamamen geçmiş olucaz. Ön alıştırmaları yapayım ki kolay olsun. Ama çoğunu yutmuyor diliyle attırıyor ya da tükürerek fışkırtıyor :) Çok işim var çookk..

Canım ben bebe bisküvisini kendi sütümle karıştırıp veriyorum. Arada yoğurt vermeye başladım tabi onu da köy sütüyle kendimiz yapıyoruz. Yemeklerin sularından tattırıyorum. Biz de önümüzdeki ay tamamen geçmiş olucaz. Ön alıştırmaları yapayım ki kolay olsun. Ama çoğunu yutmuyor diliyle attırıyor ya da tükürerek fışkırtıyor :) Çok işim var çookk..

yemek ssuları tattırmadım ben hiç çünkü tuz ve baharat 1 koyma dedi drumuz 1yaşına kadar. elma suyu sonra meyve püreleri ve sebze çorbasıyla başladım.Her yiyeceğin belli bi ayı var.ben çok araştırıyorum bence dikkatli vermek gerek. bebe bisküvisini ben 7 aylık olunca yani şimdi başladım Hipp bebe büskivisi aldım.çünkü organik. yoğurt bende evde yapıyorum ve yumurtayı evde besleyenlerden alıyorum,peynir yerine labne veriyorum ama bu ay akşamdan suya koyup tuzunu alcam vericem.Ceviz ezip veriyorum ve keçi boynuzu pekmezi de günde bir çay kaşığı.Aklıma gelen bunlar yine bilgilendirelm birbirimizi.

kızlar demiştim ya yıldönümümüz diye eşim unutmamış ama unutmuş gibi yaptı hediye almış.ben oğlumla çıkamadığım için ona bişey alamadım oğlumuz en güzel hediye dedi:)))Onu çook seviyorum ben ya...:nazar::nazar:

kızlar demiştim ya yıldönümümüz diye eşim unutmamış ama unutmuş gibi yaptı hediye almış.ben oğlumla çıkamadığım için ona bişey alamadım oğlumuz en güzel hediye dedi:)))Onu çook seviyorum ben ya...:nazar::nazar:

Maşaallah ne mutlu sana kuzum...ömür boyu mutluluklar...

:-) esma hanim sutu daha cok seviyor sanirim.
Ben ek gida konusunda 6 ayi doldurmayi bekliycem. Yogurtla baslamyi dusunuyorum ben pastorize gunluk sise sutle yogurt yapmayi dusunuyorum. Sonra meyve puresi yumurta corba filan. 1 yasina kadar tuz konmazmis bebegin yemegine. Bir de cay kasigi ile basliycam yavas yavas arttircam ve tek cesit vercem alerji gelisirse anlamak kolay olur.
oğlumun eli iyi şükür uyudu uyandı unutmuş:))ama çok sakarım ben ya umarım bir daha zarar vermem.tşk ederim bende bakayım o kitaba.hazır yiyecek vermiyorum çok zorda kalırsam evde bulunuyo milupanın kavanoz çorbası ama kendim taze taze yapıyorum . bu arada bugün evlilik yıldönümümüz eşimin kafası çok dolu hatırlamasa da üzülmicem çünkü bizim için meşgul kafası ben biliyorum.3 sene geçmiş gitmiş:)) Allah hepimize sağlıklı huzurlu yıllar versin.:nazar::nazar::nazar:

Nice mutlu yillara canim esinle yavrunla. Biz sizden once evlenmisiz ekimde 3 sene doldu :-)
Kasik mamalari arada vermek en iyisi hazir oldugu icin insan guvenemiyor.

hayırlı olsun bebeğine ve sana güzel bir başlangıç olur inş.her şey gönlünce olsun çok sevindim:KK23: Oğluşun da annesine destek olmaya,korumaya geliyor işte ne güzel maşallah

demek bir yakışıklı daha geliyor. rabbim hayırlı evlat eylesin onu inşallah.

Ayyy bir delikanli daha geliyor desene. Cok sevindim canim ya tebrik ederim annelerin icine doguyor iste dimi? Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Allah razı olsun kızlar. Iyi ki varsiniz

Çok yorgunum, bi o kadar da bitkin....

19 aralık tan itibaren hayat durdu benim için..

gülerek girdiğim o ameliyat odasından ağlayarak çıktım... Ve gözyaşlarım hiç durmadı...

isyan etmiyorum... çok üzülüyorum...oysa ne kadar mutlu olacaktık.. şimdi ise gözyaşları ile dolu saatler, geceler....

artık hiç gülmüyorum hemde hiç... Rabbim bana yardım et... kaçıp gidesim var herşeyi...

kızım tam hayal ettiğim gibi... sarışın, mavi gözlü...... kaderide gözleri gibi güzel olsun istiyorum .Allah ım bana gelsin herşey ona gelmesin.... yoruldummmmmmmmmmm

canım Rabbim şifasını sabrını tez zamanda göndersin
çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun umarım hayırlı güzel haberlerle gelirsin:KK43:(

çok geçmiş olsun..bende okuyabilirim yasin..arkadaşlar banada dua edin sıkıntılı günler geçiriyoruz..eşim memuriyetten istifa etti..

canım hayırdır ne oldu Rabbim sizi de feraha çıkarsın..
tedavin ne aşamada beklemede misin?

Doktordan geldim kızlar nstde iki sancı çıktı çatı muayenesi sonucu 2-3 cm açıılma var dedi doktorum...Kendisi 3-4 cm de yatırıyormuş kıl payı kurtuldum... Bu gece doğurabilirsin dedi...Yarın da olabilir eğer pazartesiye kadar olmazsa pazartesi çantanı alıp geliyorsun dedi... Bu açıklıkla pazartesiye kalmam diyorum...:KK76:Arkadaşlar acaba bu açıklığın 9-10cmye ulaşması ne kadar sürer bilen var mı heyecan bastı beni:KK53::KK53::KK53:

Rabbim sağlıkla kurtarsın kolay bir doğum nasip etsin
şahsen hiç bir bilgim yok çatı muayenesi nasıl onuda bilmiyorum
sıkıntılı acı veren bir muayenemi çok tedirginim:KK43:
hayırlı haberle gel canım rabbim yardımcın olsun..

Hayırlı cumalar kardeşlerim..
Allahım şu okunan selalar yüzü sühurmetine dertlerimize deva,borçlarımızı ödeme gücü versin Yüce Rabbim..
Hastalarımıza acil şifalar versin.
Acılarımızı dindirsin,yüzlerimizi güldürsün.
Miniklerimizi sağlıkla,sıkıntısız,kazasız,belasız,huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Evlerimizin huzurunu daim etsin,şeytana ve nefsimize uydurmasın bizleri.
Doğum yapacak olan arkadaşlarımıza kolay doğumlar nasip etsin.
Nazlı bebeklerini bekleyen dostlara kuzularını göndersin,sağlıkla kucaklarına aldırmayı nasip etsin.
Şu an aşılama yaptıran yakın bi arkadaşıma hayırlı evlatlar nasip etsin.
Uyumayan,ağlayan,huysuzlanan bebeklerimize sakinlik nasip etsin.
Helal ve bol kazançlar nasip etsin hepimize,elegüne muhtaç etmesin.Çıktığımız yollarda bırakmasın bizleri.Utandırmasın hiçbirimizi...
Dünyanın heryerinde acı çeken müslüman kardeşlerimize yardım etsin,onlara zulmedenleri KAHHAR ismiyle kahretsin.
Gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı kılsın ve tez zamanda kabul etsin inşallah.

ayşeciğim nasıl oldun eşin nasıl çok geçmiş olsun
güzel duana amin diyorum canım hifa nasıl bu arada
büro malzemelerini gördüm hayırlı olsun güzel
günlerde kullanmak nasip olsun
şimdiden yeni işinde başarılar diliyorum..

aişe işiniz hayırlı olsun mobilyalar maşaallah çok güzel.
sosyoloji ezgicik hayır Uğur bereket getirsin size...
Şule nerdesin kız doğurdunmu ?
Waves inş esme hatun rahatlıkla çıkartır dişlerini.
kılalar nasılsınız biz iyiyiz elhamdülillah komşularda geçiyor günlerim Allah herkese hayırlı komşu arkadaşlar versin

s.a canım bu ay biraz rahatsızım ağrılarım iyice arttı
bahsetmiştim ayağımda basınçtan dolayı şişme var diye
şimdi her gün iğne kullanıyorum
bacağımdaki uyuşmalar sırt ağrılarım reflü derken günler geçiyor
duanı eksik etme çarşamba doktora gidicem 35 haftam bitiyor
çatı muayenesi ne zaman yapar onuda bilmiyorum
buarada canım sen nasılsın bilalimiz nasıl
uykusu düzene girdimi?

Selam kizlar nasilsiniz?

Sa canım şimdilik iyiyim son iki haftam kaldı
ama artık iyice zorlanıyorum çarşamba doktora gidicem
sıkıntılı bir durum yoksa işe devam canım acaba 37 haftadan sonra tekrar rapor alıyormuyuz?
işten ayrılmak için yoksa gerek yok mu
buarada sen nasılsın ezgi hanım nasıl sanırım küçük hanım seni oldukça yoruyor
bir ara foto eklermisin son halini merak ediyorum
acaba halen babasıyla şarkılar söylüyormu?

kızlar hoppala ve yürüteç konusunda ne düşünüyorsunuz yeni konu açmayı bilmediğimden buraya yazdım.kullanışlı mı hoppala ayrı yürüteç ayrı mı alsam karar veremedim

X