- 26 Haziran 2010
- 553
- 13
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.461
günaydın kızlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cumalar kardeşlerim..
Allahım şu okunan selalar yüzü sühurmetine dertlerimize deva,borçlarımızı ödeme gücü versin Yüce Rabbim..
Hastalarımıza acil şifalar versin.
Acılarımızı dindirsin,yüzlerimizi güldürsün.
Miniklerimizi sağlıkla,sıkıntısız,kazasız,belasız,huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Evlerimizin huzurunu daim etsin,şeytana ve nefsimize uydurmasın bizleri.
Doğum yapacak olan arkadaşlarımıza kolay doğumlar nasip etsin.
Nazlı bebeklerini bekleyen dostlara kuzularını göndersin,sağlıkla kucaklarına aldırmayı nasip etsin.
Şu an aşılama yaptıran yakın bi arkadaşıma hayırlı evlatlar nasip etsin.
Uyumayan,ağlayan,huysuzlanan bebeklerimize sakinlik nasip etsin.
Helal ve bol kazançlar nasip etsin hepimize,elegüne muhtaç etmesin.Çıktığımız yollarda bırakmasın bizleri.Utandırmasın hiçbirimizi...
Dünyanın heryerinde acı çeken müslüman kardeşlerimize yardım etsin,onlara zulmedenleri KAHHAR ismiyle kahretsin.
Gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı kılsın ve tez zamanda kabul etsin inşallah.
Arkadaşlar cok şükür formasyonu kazandım. Başka bir şehre gidicem ama olsun. Duyunca o kadar ağladım ki anlatamam. Artık hep üzüntü yaşamaktan güzel şeyler oluncada hüngür hüngür ağlıyorum...
Bu hormonlar mahvetti beni. Dilim yettiğince dualarimdasiniz. Hiçbirşey yazmaya yorum yapmaya halim yok affedin. Allaha emanetsiniz.
hayırlı olsun bebeğine ve sana güzel bir başlangıç olur inş.her şey gönlünce olsun çok sevindim Oğluşun da annesine destek olmaya,korumaya geliyor işte ne güzel maşallah
Kızlar oğlum olacakmış. Kocaman pipiyi gördük
Selam kizlar nasilsiniz?
SULEM seni goremedim iyisin insallah? Son uc haftayi calisacaktin?
Bugun kizim icin bir kitap aldim daha dogrusu kitap benim icin. Kitabin adi bebegimin beslenme kitabi. Icinde tarifler de varmis beslenmeyle ilgili oneriler de.. simdiden okumaya basliyayim 2 ay sonra kati gidalara basliycaz insallah.
Iki dakika size bakayim dedim. Ezgi uyudugunda kendime motor takmis gibi is yapiyorum sonra bacaklarim agriyor. Ama ne yapayim izin vermiyor kucuk hanim. Pzt gunu asi var demir ilacini da vericek ama ben icirmiycem cocugum daha yeni kurtuldu gazdan yine basa donmiyelim. Eskiden demir ilaci mi varmis
cnm kitabın ismini öğrenebilir miyim.biz 7 aylık olduk ek gıdaya başladık çoktan.Demir ilacını veriyorum ben çünkü doktor ver dedi.bu arada bebişimin elini tencereye değdirdim çok ağladı kuzum.ya ben bakamıyorum oğluma((
Bebegimin beslenme kitabi sibel gungor kiziltan yazari canim.
Gecmis olsun canim oyle deme kaza bu hepimizinbasina gelebilir.
Canım ben bebe bisküvisini kendi sütümle karıştırıp veriyorum. Arada yoğurt vermeye başladım tabi onu da köy sütüyle kendimiz yapıyoruz. Yemeklerin sularından tattırıyorum. Biz de önümüzdeki ay tamamen geçmiş olucaz. Ön alıştırmaları yapayım ki kolay olsun. Ama çoğunu yutmuyor diliyle attırıyor ya da tükürerek fışkırtıyor :) Çok işim var çookk..
kızlar demiştim ya yıldönümümüz diye eşim unutmamış ama unutmuş gibi yaptı hediye almış.ben oğlumla çıkamadığım için ona bişey alamadım oğlumuz en güzel hediye dedi:)))Onu çook seviyorum ben ya...
esma hanim sutu daha cok seviyor sanirim.Canım ben bebe bisküvisini kendi sütümle karıştırıp veriyorum. Arada yoğurt vermeye başladım tabi onu da köy sütüyle kendimiz yapıyoruz. Yemeklerin sularından tattırıyorum. Biz de önümüzdeki ay tamamen geçmiş olucaz. Ön alıştırmaları yapayım ki kolay olsun. Ama çoğunu yutmuyor diliyle attırıyor ya da tükürerek fışkırtıyor :) Çok işim var çookk..
oğlumun eli iyi şükür uyudu uyandı unutmuş:))ama çok sakarım ben ya umarım bir daha zarar vermem.tşk ederim bende bakayım o kitaba.hazır yiyecek vermiyorum çok zorda kalırsam evde bulunuyo milupanın kavanoz çorbası ama kendim taze taze yapıyorum . bu arada bugün evlilik yıldönümümüz eşimin kafası çok dolu hatırlamasa da üzülmicem çünkü bizim için meşgul kafası ben biliyorum.3 sene geçmiş gitmiş:)) Allah hepimize sağlıklı huzurlu yıllar versin.
hayırlı olsun bebeğine ve sana güzel bir başlangıç olur inş.her şey gönlünce olsun çok sevindim Oğluşun da annesine destek olmaya,korumaya geliyor işte ne güzel maşallah
demek bir yakışıklı daha geliyor. rabbim hayırlı evlat eylesin onu inşallah.
Allah razı olsun kızlar. Iyi ki varsinizAyyy bir delikanli daha geliyor desene. Cok sevindim canim ya tebrik ederim annelerin icine doguyor iste dimi? Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Çok yorgunum, bi o kadar da bitkin....
19 aralık tan itibaren hayat durdu benim için..
gülerek girdiğim o ameliyat odasından ağlayarak çıktım... Ve gözyaşlarım hiç durmadı...
isyan etmiyorum... çok üzülüyorum...oysa ne kadar mutlu olacaktık.. şimdi ise gözyaşları ile dolu saatler, geceler....
artık hiç gülmüyorum hemde hiç... Rabbim bana yardım et... kaçıp gidesim var herşeyi...
kızım tam hayal ettiğim gibi... sarışın, mavi gözlü...... kaderide gözleri gibi güzel olsun istiyorum .Allah ım bana gelsin herşey ona gelmesin.... yoruldummmmmmmmmmm
çok geçmiş olsun..bende okuyabilirim yasin..arkadaşlar banada dua edin sıkıntılı günler geçiriyoruz..eşim memuriyetten istifa etti..
Doktordan geldim kızlar nstde iki sancı çıktı çatı muayenesi sonucu 2-3 cm açıılma var dedi doktorum...Kendisi 3-4 cm de yatırıyormuş kıl payı kurtuldum... Bu gece doğurabilirsin dedi...Yarın da olabilir eğer pazartesiye kadar olmazsa pazartesi çantanı alıp geliyorsun dedi... Bu açıklıkla pazartesiye kalmam diyorum...Arkadaşlar acaba bu açıklığın 9-10cmye ulaşması ne kadar sürer bilen var mı heyecan bastı beni
Hayırlı cumalar kardeşlerim..
Allahım şu okunan selalar yüzü sühurmetine dertlerimize deva,borçlarımızı ödeme gücü versin Yüce Rabbim..
Hastalarımıza acil şifalar versin.
Acılarımızı dindirsin,yüzlerimizi güldürsün.
Miniklerimizi sağlıkla,sıkıntısız,kazasız,belasız,huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Evlerimizin huzurunu daim etsin,şeytana ve nefsimize uydurmasın bizleri.
Doğum yapacak olan arkadaşlarımıza kolay doğumlar nasip etsin.
Nazlı bebeklerini bekleyen dostlara kuzularını göndersin,sağlıkla kucaklarına aldırmayı nasip etsin.
Şu an aşılama yaptıran yakın bi arkadaşıma hayırlı evlatlar nasip etsin.
Uyumayan,ağlayan,huysuzlanan bebeklerimize sakinlik nasip etsin.
Helal ve bol kazançlar nasip etsin hepimize,elegüne muhtaç etmesin.Çıktığımız yollarda bırakmasın bizleri.Utandırmasın hiçbirimizi...
Dünyanın heryerinde acı çeken müslüman kardeşlerimize yardım etsin,onlara zulmedenleri KAHHAR ismiyle kahretsin.
Gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı kılsın ve tez zamanda kabul etsin inşallah.
aişe işiniz hayırlı olsun mobilyalar maşaallah çok güzel.
sosyoloji ezgicik hayır Uğur bereket getirsin size...
Şule nerdesin kız doğurdunmu ?
Waves inş esme hatun rahatlıkla çıkartır dişlerini.
kılalar nasılsınız biz iyiyiz elhamdülillah komşularda geçiyor günlerim Allah herkese hayırlı komşu arkadaşlar versin
Selam kizlar nasilsiniz?
SULEM seni goremedim iyisin insallah? Son uc haftayi calisacaktin?
Bugun kizim icin bir kitap aldim daha dogrusu kitap benim icin. Kitabin adi bebegimin beslenme kitabi. Icinde tarifler de varmis beslenmeyle ilgili oneriler de.. simdiden okumaya basliyayim 2 ay sonra kati gidalara basliycaz insallah.
Iki dakika size bakayim dedim. Ezgi uyudugunda kendime motor takmis gibi is yapiyorum sonra bacaklarim agriyor. Ama ne yapayim izin vermiyor kucuk hanim. Pzt gunu asi var demir ilacini da vericek ama ben icirmiycem cocugum daha yeni kurtuldu gazdan yine basa donmiyelim. Eskiden demir ilaci mi varmis