• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Ayy canim ya benim de oylr olurdu yatsam midem yanardi otursam sirtim?agrirdi bazen o kadar bunalirdim ki oturur aglardim garibim esim de beni avutmaya calisirdi masaj yapardi sirtima.
Besiginiz nasil? Neden icine sinmedi? Uzayan besiklerden mi?
Masallah aman hep hareket etsin..
Papatya cayinin kokusu pek hos degil soyliyeyim bastan belki icemezsin.. rezene daga iyi ona gore.. milpaninkiler sekerli cok kotu gelmiyor insana..ama illa basta ne yaparsan ap uyumuyorlar. Insallah senin oglusun oyle olmaz uzmez sizi. Ezgi bize epey cektirdi.
Tesekkur ederiz sule teyzesi biz de seni optuk..

akşam eşim biraz masaj yapıyor hoş rahatlatmıyor ama:)
psikolojik olarak kendimi rahat hissediyorum
canım beşik burda zaten bir kaç yer var baktık o kadar kötü ki ayrıca seçenek yok
sadece bir yer kendileri imal ediyormuş bizde sipariş verdik bugun yarın gelir
foto çeker gösteririm bakalım beğenecekmisinz
büyüyen beşiklerden canım
papatya çayını aktardan mı aldın artık mecbur kalırsam içerim ne yapayım
inşallah canım hoş ezgide artık abla oldu büyüdü sizi üzmesin
derler ya anne babası değil onu alacak düşünsün bizler geçiciyiz kalıcı olanlar düşünsün:)
ayrıca bir hafta sonu aldıklarımı paylaşayımda bakalım eksiklerim varsa
onlarıda tamamlayayım...

merhaba kızlar çok kötü bişey oldu.çok üzgünüm ve kendimi suçlu hissediyorum.Bebeğimle oynarken bileğini çıkardım cumartesi gece doktor yerine getirdim pazartesi gelin kontrole dedi ama oğlum kolunu hiç oynatmadı pazar günü ve bugün götürdük köprücük kemiği çatlamış.Nasıl becerdiniz der gibi konuştu çok ağladım kaç gündür çok üzgünüm. nolur dua edin de iyileşsin.Bugün 6aylık kontrolü de vardı.gitmişken ona da gösterdik kan ve idrar aldılar ve idrar yolu enfeksiyonu var olmaması gerek.sünnet ettirin dedi.bir hafta sonra gelin antibiyotik yazıcam dedi.eğer geçmezse böbreklere bakacaklarmış.inş. böbreklerde bişe yoktur.sünnetse hemen yaptırmayı düşünüyorum .daha küçük ama sürekli olur dedi enfeksiyon.offf Allah'ım ne olur dua edin.Bir başka bebek fikrinden vazgeçtim bu küçücüğüme bakamıyorum ben:(((((((

çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir
olacağa çare yok hoş sende isteyerek yapmamışsınıdr dr bakma
çocuk işte hassas oluyorlar Rabbim şifa göndersin
Allah yardımcın olsun...

Kızlar nasılsınız ya çok öazledim herkesi gün çok kısa yetişemiyorum ara ara oluyorum tam yazıcam birşey çıkıyor. Ek gıda bize hiç iyi gelmedi Ahmet karın ağrısından çok huzursuzlandı ben de şimdilik azalttım. Zaten sütüm yetiyordu. Diğer oğluşlarla uğraşıyorum ortanca biraz kıskançlığa başladı hep bebekle ilgileniyorsun büyüyene kadar onu biryere bırakalım diyor. Güzel güzel anlattım o çok küçük oğlum senle beraber büyüteceğiz dedim ama biraz ilgiyi ortancaya yönlendirdik.

Inci mevlam şifa versin inşallah. Hepinizi çok öpüyorum bebişi olanlara sağlık uyku bol süt versin inşallah. Hamilelere kolay doğumlar nasip olsun inşallah . Hamile olmayanlara da mevla en yakın zamanda bebiş versin inşallah. Son olarak Ahmet ten hepinize öpücüklerEki Görüntüle 920862 Eki Görüntüle 920863 Eki Görüntüle 920864

oyyy şunun güzelliğine maşallah Rabbim korusun
şöyle benm yerime kocaman öpüver Rabbim bağışlasın
ne güzel anlatmışsın o da zamanla alışır biraz daha büyüsünler arkadaş olurlar birlikte oynarlar
bizede dua et feyza teyzesi..

Canim benim?ya cok gecmis olsun. Insallah cabucak iyilesirsiniz. Ama boyle salma kendini senannesin guclu olman lazim. Rabbim sifa versin cabucak iyi olsun bebisin insallah.
Kendini bu kadar suclma Allah beterinden korusun benim kardesim de hastanelik oldugunda annem de kendini suclayip durmustu ama bu cozum degil olan olmus bundan sonrasina bakmak lazim.
Inan daha kotu durumda olan bebekler gordum annelerin caresizligini gordum Allahim kimseye vermesin bir daha da of deme sakin ben guclu bir anneyim bunun ustesinden de gelecegiz de. Tamam mi? Cok opuyorum ikinizi.

tşkler cnm içim hiç rahat değil:(((

sule25 saol tatlım

Son düzenleme:
Fmfm

Feyza oğluşun iyice yakışıklı olmuş maşallah. Bizde şimdi bir problem olmuyor ama kardeş olunca asıl zor iş o zaman başlıyor sanırım. Allah bu günlerimizi aratmasın..

Cadıozy
Canım ezgi kakasını yapamadı mı halen? Biliyorsun bende sadece süt veriyorum kızıma. Zaman zaman 3 gün yapamadığı oluyor ama şimdiye kadar hiç 3 günü aşmadı. Yapıncada kakası zaten cıvık oluyor sadece süt içtiği için. Yani bir kaç gün yapamaması kabız olduğu anlamına gelmiyor. Ben böyle zamanlarda banyo yaptırıyorum çok zaman geçmeden yapıyor kakasını. Banyo yapınca gevşiyor mu nedir artık. O kaka yapma sesini duyunca da bir seviniyor insan sorma gitsin:) Anne olmadan önce çocuğun kaka yapınca sevineceksin deseler yok artık derdim ama böyle birşeymiş işte. Senin cadı da bir an önce seni sevindirsin.

Canım çok çok geçmiş olsun. Hangi anne yavrusunu incitmek ister ki. Olacağı varmış olmuş öyle düşün. Bir de sünnet olma durumu çıkmış sanırım oğlunun. Şimdiden olursa ilerdeki yaşayacağı korkuyu yaşamaz diye düşünmüşümdür ben hep. Sonra yaşı gelince bir güzel sünnet düğününü yaparsınız ohh mutlu mesut yarasız beresiz bir düğün geçirir. Her şerde bir hayır varmış ne de olsa. Tekrar geçmiş olsun tez zamanda Allah şifasını versin yavrunun.

akşam eşim biraz masaj yapıyor hoş rahatlatmıyor ama:)
psikolojik olarak kendimi rahat hissediyorum
canım beşik burda zaten bir kaç yer var baktık o kadar kötü ki ayrıca seçenek yok
sadece bir yer kendileri imal ediyormuş bizde sipariş verdik bugun yarın gelir
foto çeker gösteririm bakalım beğenecekmisinz
büyüyen beşiklerden canım
papatya çayını aktardan mı aldın artık mecbur kalırsam içerim ne yapayım
inşallah canım hoş ezgide artık abla oldu büyüdü sizi üzmesin
derler ya anne babası değil onu alacak düşünsün bizler geçiciyiz kalıcı olanlar düşünsün:)
ayrıca bir hafta sonu aldıklarımı paylaşayımda bakalım eksiklerim varsa
onlarıda tamamlayayım...

Tamam canim goster merak ettim bende.
Papatya cayini marketten aldim canim milupa papatya cayi. OOralet gibi. Aktardan da alabilirsin milupaninki tatli bebeklerede verilebiliyormus uzerinde oyle yaziyor ben vermedim kendim ictim. Ewet abla olduk ya:-) minik abla :-)

Kızlar ayşeden haftasonundan bu yana ses yok sanırım büro işleriyle uğraşıp koşturmaktan fırsat bulamadı gelmeye.
İnci den güzel haberler bekliyoruz inşallah.

Adaşım bu arada lactamili içiyorum 3 gündür. Tadı da sahlep gibi baya hoşuma gitti tatlı tatlı öyle. Rezene çayından sonra bal gibi geldi vallahi :) Rezeneyi hiç içesim gelmiyor ama süt yapıyor diye içiyorum mecburen. Lactamili sevdiğim için içiyorum. Annişlere tavsiye ediyorum.

Kızlar merhabalar doktorum 1 şubattan sonra bekliyoruz dedi. 2850 gr ağırlığı maşallah...:nazar:
İnciye canım sıkıldı Allahım şifa versin yavrusuna tez zamanda sıkıntıları geçer inşallah...

Adaşım bu arada lactamili içiyorum 3 gündür. Tadı da sahlep gibi baya hoşuma gitti tatlı tatlı öyle. Rezene çayından sonra bal gibi geldi vallahi :) Rezeneyi hiç içesim gelmiyor ama süt yapıyor diye içiyorum mecburen. Lactamili sevdiğim için içiyorum. Annişlere tavsiye ediyorum.
:-) dimi laktamil cok guzel ama cok pahali. Enerji veriyor ben de cok severek iciyorum yogurt yiyemiyorum gaz yapardiye kalsuiyum ordan aliyorum en azindan.
Rezene icmekten biktim ama n hapayim burnumu tikayip iciyorum yoksa ezgi hanima sut yetmeyecek. Artik cok emiyor.
Kuzum ya sana da sorayim?gecenlerde demistin esma kakasini 2 gunden sonra yapti diye. Benim?kiz da yapmadi 3 gunu gecti. Anne sutu kabizyapmaz diyorlar sıkıntısı da yok bekliyorum ama ne yapayim?
Kızlar merhabalar doktorum 1 şubattan sonra bekliyoruz dedi. 2850 gr ağırlığı maşallah...:nazar:
İnciye canım sıkıldı Allahım şifa versin yavrusuna tez zamanda sıkıntıları geçer inşallah...

Ohh masallah size. Az kalmis canim Hayirlisiyla saglikla kavusun insallah.
Incime ben de uzuldum aminnn insallah hayirli haberler veriri bize...

Kizlar arkadasimdan aldigim?son bilgiyi paylasmak istiyorum.
Isirgan cayi, sahlep ve kuru borulce. 25 ay emzirmis. Hemen yarin aliyorum ben..

Selam iyi geceler kizlar nasilsiniz ayse sen nasilsin kuzun nasil tatlim gelwmiyorum fazla

Kızlar günaydın.
Boğazım tamamen kapandı bademciklerimin şişliği yüzünden.2 gündür konuşamıyorum.KBBye gitsem ilaç verebilirmi size bi sorayım dedim.Vermeyecekse boşuna gitmeyim oraya kadar.Evde bile yürüyemiyorum.Ayaklarım bitmiş durumda ağrıdan.Kızımda sağolsun sabah 4lere kadar uyumaz oldu.
Birde bel fıtığım için olacağım iğne ozon değilmiş.Lazerle yakacaklarmış fıtığı.Bu işlemi bileniniz varmı.Hiçbir yan etksi yok dedi dr ama bel ve sinirler olunca korkmuyor değilim.Ama bugün gel dese giderim o kadar fenayım.
Bana cevap verirseniz çok sevinirim.Özellikle boğazım için.Kızımı kucağıma almaya korkuyorum düşerim diye.Çünkü kendimi bile taşıyamıyorum bazen.

Kızlar günaydın.
Boğazım tamamen kapandı bademciklerimin şişliği yüzünden.2 gündür konuşamıyorum.KBBye gitsem ilaç verebilirmi size bi sorayım dedim.Vermeyecekse boşuna gitmeyim oraya kadar.Evde bile yürüyemiyorum.Ayaklarım bitmiş durumda ağrıdan.Kızımda sağolsun sabah 4lere kadar uyumaz oldu.
Birde bel fıtığım için olacağım iğne ozon değilmiş.Lazerle yakacaklarmış fıtığı.Bu işlemi bileniniz varmı.Hiçbir yan etksi yok dedi dr ama bel ve sinirler olunca korkmuyor değilim.Ama bugün gel dese giderim o kadar fenayım.
Bana cevap verirseniz çok sevinirim.Özellikle boğazım için.Kızımı kucağıma almaya korkuyorum düşerim diye.Çünkü kendimi bile taşıyamıyorum bazen.

Bence verir emdirirken veriyorlar gebelikteki gibi değil. Lazer konusunda bir bilgim yok kuzu.
Sen kendini çok yoruyorsun canının kıymetini bilmiyorsun :50:
Bak genç yaşta nasıl acı çekiyorsun :50: Allah şifa versin.

Back