- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.041
selam kızlarr...
nasılsınız bakalım?
babamız şehir dışına çıktı bugün. ama yarın gece dönücek inşallah. bizde oğluşlarla keyif yapioruz...
Yusufcuk tam tur dönmelere başladı. bir bakıyorum sırt üstü,bir bakıyorum yüzüstü :)
Kenan çok geç dönmüştü. ee hareket olmayınca çocuk tombalak bir şekilde oturuyordu sürekli...
6 aylıkken 9 kilo 800 gram dı :)
yarın kendimi temizliğe vurmaya karar verdim.
şöööle dip bucak girişeyim eve.
canım fena şekilde temizlik yapmak istiyor :)
babamız da ayak altında olmayacagı için daha rahat yaparım.
sizler nasılsınız bakalım???
hehehhh muzlu çikolata. güzelmişş
Allah Razı olsun kevokcum...
darısı başına inşallahhhhh
wavescim biz ikea nın antilop mama sandalyesini kullanıyoruz...
hem hafif,hem kolay kullanımlı,temizlemesi kolay, oyuncakları olup da çocugun dikkatini bozmuyor yemek yerken,çocuk büyüyüp kullanamicak yaşa geldiğinde parçalara ayrılıp kolayca kaldırılabiliyor
veeeeeeee en can alıcı nokta
üzerinde suya dayanıksız bir yer bulunmadıgı için tepsisini çıkarttıgım mama sandalyemizi direkt duş kabinin içersine koyyorum.
yusufcugu içine oturtup bi güzel yıkıyorum :)
çocuk hem dik duruyor daha rahat yıkayabiliyorum korkmadan,hemde etrafla oynuyor çok hoşuna gidiyor...
küvette tek başına yıkamak zor oluyor.
komple mama sandalyesinin sıgmadıgı yerlerde ayakları çıkartılıp çocuk yerde de oturtulup yıkanabiliyor.
bizim gelin öyle yapıyordu.
hatta şu ara indirimde diye biliyorum. tepsisi ve sandalye ayrı ayrı satılıyor. ikisi 50 tl yi geçmiyor.
resmini ekliyorum;
Kenan küçükken almıştık mama sandalyesini... çok rahat kullandık. bikaç resim ekleyeyim. 2-3 yıl öncesinden :)
nasılsınız bakalım?
babamız şehir dışına çıktı bugün. ama yarın gece dönücek inşallah. bizde oğluşlarla keyif yapioruz...
Yusufcuk tam tur dönmelere başladı. bir bakıyorum sırt üstü,bir bakıyorum yüzüstü :)
Kenan çok geç dönmüştü. ee hareket olmayınca çocuk tombalak bir şekilde oturuyordu sürekli...
6 aylıkken 9 kilo 800 gram dı :)
yarın kendimi temizliğe vurmaya karar verdim.
şöööle dip bucak girişeyim eve.
canım fena şekilde temizlik yapmak istiyor :)
babamız da ayak altında olmayacagı için daha rahat yaparım.
sizler nasılsınız bakalım???
Aman Allahım bayılırım üstü başı çikolata olan çocuklara.Yalayasım geldi seni sıpaMuzlu çikolata gibi olmuş DDDD
hehehhh muzlu çikolata. güzelmişş
Abiyle kardeşin arası çok iyiymiş maşallah. . Rabbim bozmasın aralarına kıskançlık koymasın.
Allah Razı olsun kevokcum...
darısı başına inşallahhhhh
Kızlar benim bir sorum olacak. Mama sandalyesi alma fikrim var ama nasıl bir şey alayım. Tavsiyeleriniz, önerileriniz, deneyimleriniz hakkında bilgiye ihtiyacım var. Marka önerileride alabilirim.
wavescim biz ikea nın antilop mama sandalyesini kullanıyoruz...
hem hafif,hem kolay kullanımlı,temizlemesi kolay, oyuncakları olup da çocugun dikkatini bozmuyor yemek yerken,çocuk büyüyüp kullanamicak yaşa geldiğinde parçalara ayrılıp kolayca kaldırılabiliyor
veeeeeeee en can alıcı nokta
üzerinde suya dayanıksız bir yer bulunmadıgı için tepsisini çıkarttıgım mama sandalyemizi direkt duş kabinin içersine koyyorum.
yusufcugu içine oturtup bi güzel yıkıyorum :)
çocuk hem dik duruyor daha rahat yıkayabiliyorum korkmadan,hemde etrafla oynuyor çok hoşuna gidiyor...
küvette tek başına yıkamak zor oluyor.
komple mama sandalyesinin sıgmadıgı yerlerde ayakları çıkartılıp çocuk yerde de oturtulup yıkanabiliyor.
bizim gelin öyle yapıyordu.
hatta şu ara indirimde diye biliyorum. tepsisi ve sandalye ayrı ayrı satılıyor. ikisi 50 tl yi geçmiyor.
resmini ekliyorum;
Kenan küçükken almıştık mama sandalyesini... çok rahat kullandık. bikaç resim ekleyeyim. 2-3 yıl öncesinden :)
Son düzenleme: