- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.821
Oğlişim saat 2 den beri uyanık ve gaz sancısı çekiyordu. 6 gibi ancak gazı çıktı. Masaj yaptım yağmadım rezene içtim içirdim ancak çıktı. Şimdi yeni uyudu. Günlerdir canım çorba istiyor yapamadım nihayet şimdi pişiriyorum. Sende ne var ne yok
Canım kendimi iyi hissetmek için ne yapsm acaba ?
İçimden yürümek geliyor açık ve güneşi bir havada yürümek...
sağol canım , çok şükür insan hiç geçmicek sanıyo ilk günler ama geçiyo :)) darısı bekleyen herkesin başına inşallah :)
Canım hayırlısıyla nş en kısa zamanda daha iyi konforlu bir araba alırsınız.Ayy kıyamam Bilal paşaya ben.Benimki de çok huysuz son günlerde.Dişmi çıkarıyor,huymu değiştiriyor bilemedim.Yüzüstü yatırdım şimdi uyudu.Çok seviyor böyle yatmayı ama karbondioksit zehirlenmesi olurmuş,yatıramıyorum o yüzden.Uyuyunca çeviriyorum uyanıyor bu seferde.Az uyusa da başımın ağrısı kesilse.
Afiyet bal şeker olsun çorbanda.Şifa olsun sana da paşaya da inşallah.Benimde canım bişey istiyordu(söylemeyim ayıp olur şimdi)eşim yemeğe gelmeyecek diye kendime sipariş verdim geldi.Tıkabasa yedim valla
Son 10 günün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum.Evden çıkmıyorum uzun zamandır çok daraldım bende.Arabamız da gitti.Alışveriş falan nasıl olacak bilmem
Açık ve güneşli bi hava bulamayacağın için açık hava ile yetinmelisin.Günde 1 saat mutlaka dışarı çıkmalısınız diyorlar lohusalara ama nerdeee.Sanki saatli bombayla kalacak evde benim adam.Asla kabul etmiyor yalnız kalmayı.Uyuyan bebek napacaksa ona.Keşke aynı şehirde olsak da birbirimize bırakabilsek kuzularımızı.Ne güzel olurdu Yarım saat sen bakardın ben çıkardım,ben gelirdim sen çıkardın :)))
Selam kizlar nabersiniz? Bir bunalimdir gidiyor. Aaa hadi asmayin suratinizi gulun biraz. Hepimiz gayet iyi annelik yapiyoruz. Hic dusunmeyin. Benim annem beni 19 yasinda dogurmus. Oyuncak bebegi gibi buyutmus. Buyumusum iste oyle yada boyle. Bugunlerin tadini cikarin geri gelmeyecek cok cabuk buyuyorlar.. cook opuyorum sizi...
cabuk gecior zaman aynen. Cadiozyim 51gunluguz ilk gunku videolara bakimca cokfark var buyuor bidiklar. sizde asi yanetkisi oldu mu? cok uzuluom cani acicak die
Gunaydin kizlar.. nasilsiniz?
Bizim kiz yabanci ayirt etmeye basladi galiba. Dun kayinvalidemin yanina indik. Anaamm bizim kiz odaya bakiyor kayinvalideme bakiyor dudagi buzup agliyor dedim ne oluyor iki dakka oncesi mutlu cocuk oraya gidince mizmiz surekli ahlayan bir cocuk oldu. Sonra yukari geldik sustu. Hey Allahim odayi mi yabanci dedi ne bileyim sen nerden biliyorsun baska odayi..
Biz bugun tartilmaya gidiyoruz. Ipekcim 5li karmayi sorcam ayni dozmu ve burda devam edilir mi? Bir de bcg ve hepatiy asisi..gorusuru kizlar..
Canım hamilelikten dolayıda insan duygularına hakim olamıyor,Allah yardımcın olsun.Kızlar dayanamadım yazdım kozalagima ama ağzının payını da aldım yazmicam. Bebeğimizi görünce dayanamayıp yazıyorum zayıf tarafım nefret ediyorum. Psikologla bu konuda konuşmam lazım. Hepinizi ve bebislerini öpüyorum
Bizim kiz yabanci ayirt etmeye basladi galiba. Dun kayinvalidemin yanina indik. Anaamm bizim kiz odaya bakiyor kayinvalideme bakiyor dudagi buzup agliyor dedim ne oluyor iki dakka oncesi mutlu cocuk oraya gidince mizmiz surekli ahlayan bir cocuk oldu. Sonra yukari geldik sustu. Hey Allahim odayi mi yabanci dedi ne bileyim sen nerden biliyorsun baska odayi..
Biz bugun tartilmaya gidiyoruz. Ipekcim 5li karmayi sorcam ayni dozmu ve burda devam edilir mi? Bir de bcg ve hepatiy asisi..gorusuru kizlar..
Canım iyiyiz elhamdülillah paşanın uykusuz gecelerine huzursuzluklarıyla uğraşıyorum.
Biz prima aldık 2 paket 50liklerden. Bebeğim yoğun bakımda yatınca orda canbebe kullanıldı bir hafta boyunca. Pişik yoktu ordayken,eve geldil prima kullanmaya başladık yavrumun piposu pişik oldu. Bence ne marka alırsan al en az sayılı olanı al. Sözde en iyisi ama bebeğime iyi gelmedi.
Aynen canım diline yüreğine sağlık...
Ayy canım ya geçmiş olsunincide antalyada acaba o neyaptı?
Baya yorucu yoğun bir hafta geçirmişsin canının kıymetini bil kendini çok yorma
Bence olmaz.Karma aşının yan etkisi biraz ateş olabilir demişti ebe bana.37,5 oldu 1 kere onu da üstünü örtmedim bikaç saat düştü kendiliğinden.Dr yada ebeye uçak yolculuğunu sorarsan daha rahat olursun.Aç mı olmalı tok mu?İlaç vermeli mi?
Bence 1 paket al yenidoğandan.Zaten içinde 50-60 tane var 3-5 gün gidiyor.Pişik yaparsa boşa almış olursun diğer paketi.Yapmazsa eşin vs gider alır biri.Ben öyle yapmıştım.Mesela yakın bi arkadaşıma pişik yaptı prima paketi bitiremedi bile.Molfix iyi geldi ona da.
İnciyi bende çok merak ediyorum,inşallah güzel haberlerle gelir bir an önce aramıza:44:
Hemde ne yorucu oldu.Tek başıma sıkılıyorum keşke hep koştursam diyordum ulu konuşmuşum.Bu kadar koşturma da çok fazla oldu.3 güne bir olaydı aktiviteler bana da eğlenceli olurdu.Bi misafirle konuşurken yarınkilere ne yapsam,yumurta bitti alayım akşama falan diye düşünmek de bi garip oluyormuşAllah yokluklarını göstermesin sevdiklerimizin
Canlarım benim erkeğim dün gece çok huzursuzluk yaptı.
Ne yaptıysam durmadı emmedi. Meersem çişi beline kadar çıkmış ve acemi anne bunu anlayamadı
Temiz giyinince huzursuzluğu gitti rahatladı. Bügünde komşuya çıktım çıktığıma çıkacağıma bin pişman oldum,durmadı ağladı ağladı eve geldim emdi şimdi yarı uykulu yarı uyanık.
Bilmiyorumamamgaliba ben anne olamıyorum. Anne olmak çok zormuş ben bunu kaldıramıyorum.
Yaşımda küçük değil 26yaşıma girdim. Bu bebeği çok istedim neden kaldıramıyorum sıkıntıları anlamıyorum
Ablam gelsin diye yalvarıyorum inş gelecek sınavı var bi bitse sınavı gelse bende yalnızlıktan kuryulsammm
Ooooffff çok sıkıldım kızlar yaa.
Eşim büronun kalan boya işleri için eve uğramadan oraya geçecek.
Yemek yapma derdi de yok bu akşam.
Arabamız da yok artık((((((( Allah kimseyi gördüğünden düşürmesin.Rahata çabuk alışıyor insan da eksiklikler hemen belli ediyor kendini. Çocuk olmasa yine idare edilir de onunla çok zor arabasızlık ((
Amaan bunalım oldum ben yine.
Biriniz bari olsa da iki laf etsek kızlar yaa
Kızlar ya bende tam bunalıma girdim hastalığın etkisiyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor boş boş yatasım var tam bir depresyon hali içindeyim. Dışarı çıkıp, gezip dolaşsam o mutlu eder mi beni diye soruyorum kendime. Yok o da değil ne yapsam mutlu hissetmicem gibime geliyor. Öyle bir ruh hali içindeyim anlamadım gitti bu halimi
Canım kendimi iyi hissetmek için ne yapsm acaba ?
İçimden yürümek geliyor açık ve güneşi bir havada yürümek...
bak sen ezgi hanıma artık büyüyor maşallah diyelimGunaydin kizlar.. nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?