Bol bebiş topiği

KARAPISSO canim beniminsalalah sifa olur cok gecmis olsun. Kocaman opuyorum sizi. Bilalimide kokluyorum misss gibii...

EPACK oy kiyamam acikinca yapiyor haa... buyuyorlar vallla ipegim siz ne zaman 51 gunluk oldunuz masallah barisima, canim ev dubleks ama asagiya inmedigi icin ezgi iki odayi biliyor oturdugumuz oda bir de yatak odasi. Koridorda soguk diye cok iniyoruz arada indik ama hep boyle garipsedi.. dun de ciddi ciddi agladi
Tamam canim sorcam onlari da.

SULEM cankm benim biz de seni opuyoruz kocaman.ezgi daha cok emior buldugu yeri

kizlar park yatak ve besik sahipleri tecrubeleri alayim ama besik ilk 6ay falanmi ben 1yasa kadat portatif bakiom trye gelince
Park yatak daha uygun olur 1 yıllık için alacaksan.Büyüyebilen alırsan evleninceye kadar kullanır ama yer kaplar.Bambu beşikler 6aya kadar kullanılıyor.
Tombiş olmuşsunuzdur inşallah.Benimki de uzun süre görmediklerinde durmuyor artık.Epey vızıldıyor.Alışınca da sürekli gülüyor :)))

kizlar biberon icin emzikleri degistirdim 1+ yavas akisli philips aventi aldim 2 numara ama arada genzine kacip cok oksuruyor gerci sut heyecani ile sanirim ama 52gunluguz acaba 1e mi donsem tekrar
Daha erken değilmi İpekcim?Ben değiştirmedim daha.6.aydan sonra değiştireceğim emziklerini ve biberonları.Varsın az aksın,genzine kaçmaz.

EPACK canim sorulari sordum bcg ve hepatit hemen yapilabilir dedi ama bcg gec yapildugi icin 3 yasinda ppd testi yapilir dedi verem testi bilirsin belki. Diger besli icin de dedi ki besli karmanin icinde ben hepatit b var diye biliyorum dedi yapilan butun asilari ogrensin yazili bir sekilde getirsin dedi ona gore burda devam edilirmis daha oncede boyle gelen oldu dedi.

Hepinize merhaba kızlar. ..
Yoğun koşturmacalı bir haftadayım yine..
Dün müfettişler geldi okula. Programları karışmış 2 ay önce gene başka müfettişler gelmişti. Birinci dönemde iki kere teftiş edildik:))
Öğleden sonra da bi program vardı Vali eşini karşılamaya gittik.

Dün istanbul biletlerimizi aldık. 31 ocak ta gidiyoruz. . Aşı öncesi gezmeye gidiyoruz. . Doktor tahliller vs yok bol tatil var:))

Bugün bir yılın son günü. .. Böyle günlerde neden olur bilmem ama çok hüzünlenirim. Yaşlandım galiba:)
Herkesin yeni yılı kutlu olsun. Rabbim yeni yılda hepinize gönlündekini nasip etsin inşallah. . Bana bol bebişli günler:))

Yarın eşimin doğum günü. Ama doğum gününü geceden kutlamayı planlıyorum.
Romantik bir akşam yemeği ve ellerimle ona özel yapacağım pasta..

Şimdi işe koyulmam lazım. . Evimi güzelce temizleyip mutfağa doğru koşayım.
Benim için eşe hizmet etmek bir ibadettir. .
Onun için koşturmak yorulmak beni inanılmaz mutlu ediyor. Rabbim hepimizin yuvasını daim etsin..

EVDEKI HUZUR ZENGINLIK İŞTE BUDUR...

Bu arada tam 6 gündür adetim geçiyor. Bir kaç gün önce test yaptım negatifti.
Bende saldım çayıra:))
Ne zaman isterse gelsin ya da dokuz ay gelmesin:))

Öpüyorum hepinizi. ..

Selam kizlar biz tartildik 5500 gr olmusuz 900 gr daha almisiz aynen devam dedi hemsiremiz. Subatta tekrar asi var ocak ayinda rahatiz en azindan. Subatta demire de basliycakmisiz. Ha bir de 60 cm olmusuz.

sağol özlemciimm aminn canımm, bizde seni öpüyoruz teyzesi, bu arada foto nasıl yükleniyodu canım linki atabilir misin ? oğlumun fotosunu atiym buraya

Canim ben burdan giremiyorum. Pcden girmem lazim ama tarif edebilirim. Asagida konuya cevap ver var onu tikla alt kisimda eklenti ekle diye bir buton var onu tikladiginda sag ust kosede dosya sec ckkicak dosya secip ekle dediginde resmi gorursun resmi icerige ekle diyeceksin bu kadar. Biraz karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir.
Hadi bakalim yakisikliyi gorelim....

hepize hayırlı yeni bir sene diliyorum.Allahımdan bu sene imanlı huzurlu sağlıklı ve tabiki paralı bir sene diliyorum bir çoğumuz 2013 de kuzucuklarımıza kavuştuk dilerim onları doğru düzgün yetiştirecek ana babalar oluruz. bekleyen anne adaylarımıza da inşallah busene sizin seneniz olur ve hepiniz kuzularınızı önce göbişünüze sonra kucağınıza alırsınız.allahımda sıradışı bir dileğim var oda uyumayan bebişlerimize düzenli uyku nasip etsin neolur ne olur ne olur allahım .ammmiiiiiinnnnn.:130::130::130::126::126::126:

Cay fayda etmedi miyusuf beye? Aminnnnnnnnnn diyorum minecim......

Cay fayda etmedi miyusuf beye? Aminnnnnnnnnn diyorum minecim......

oziym maşallah ezgiye çok güzel almış akıllı kuzu .biz 500 gr aldıysak oynıcam.uyumuyorki et olsun çay içince evet ama içmessem hayır canım her gün içmeyk istemiyorum gögüslerim patlıyor şişlikten.ama sinirlerime çok iyi geliyor onu itiraf edeyim deneyin kızla.özellikle süt ve şu depresyon olayına çare bence.

sağol özlemciimm aminn canımm, bizde seni öpüyoruz teyzesi, bu arada foto nasıl yükleniyodu canım linki atabilir misin ? oğlumun fotosunu atiym buraya

özayder canımtekradan hayırlı uğurlu olsun bebişin zor olmuş doğumun allahım birdahakini kolykılsın inşallah.yapabildinmi fotoğraf yüklemeyi insert image yazan yere tıkla computerden dosya yükle var tıkla resim seçip ekle diyorsun

Kesinlikle benimki de icmeyince uyumuyor saat basi kalkiyor iciyorum benim de kafa bidunya oluyor siziyorum ben papatya cayi iciyorum. Yusufcum buyuk ama bizim de yavaslar artik kilo alimimiz. Cok opuyorum sizi. Mutlu seneler..
Oyy surata bak ya sert erkek yerim ben seni masallah sana Allah nazarlardan saklasin. Kokulu kuzucuk.

aysecim emziklerde 1+ ay yazior biz de 52 olunca aldim erken mi diorsun?

Oğlun çok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Damat olduğu günleride görmek nasip etsin canım Allah sanada hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…