- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.841
Canım hamilelikten dolayıda insan duygularına hakim olamıyor,Allah yardımcın olsun.
Ne diyor eşin ?
aha mutlu olurdum...
Park yatak daha uygun olur 1 yıllık için alacaksan.Büyüyebilen alırsan evleninceye kadar kullanır ama yer kaplar.Bambu beşikler 6aya kadar kullanılıyor.kizlar park yatak ve besik sahipleri tecrubeleri alayim ama besik ilk 6ay falanmi ben 1yasa kadat portatif bakiom trye gelince
Tombiş olmuşsunuzdur inşallah.Benimki de uzun süre görmediklerinde durmuyor artık.Epey vızıldıyor.Alışınca da sürekli gülüyor :)))Gunaydin kizlar.. nasilsiniz?
Bizim kiz yabanci ayirt etmeye basladi galiba. Dun kayinvalidemin yanina indik. Anaamm bizim kiz odaya bakiyor kayinvalideme bakiyor dudagi buzup agliyor dedim ne oluyor iki dakka oncesi mutlu cocuk oraya gidince mizmiz surekli ahlayan bir cocuk oldu. Sonra yukari geldik sustu. Hey Allahim odayi mi yabanci dedi ne bileyim sen nerden biliyorsun baska odayi..
Biz bugun tartilmaya gidiyoruz. Ipekcim 5li karmayi sorcam ayni dozmu ve burda devam edilir mi? Bir de bcg ve hepatiy asisi..gorusuru kizlar..
Daha erken değilmi İpekcim?Ben değiştirmedim daha.6.aydan sonra değiştireceğim emziklerini ve biberonları.Varsın az aksın,genzine kaçmaz.kizlar biberon icin emzikleri degistirdim 1+ yavas akisli philips aventi aldim 2 numara ama arada genzine kacip cok oksuruyor gerci sut heyecani ile sanirim ama 52gunluguz acaba 1e mi donsem tekrar
canim gecmis olsun ve gozun aydin. Cok sukur bitti deyip onumuze bakacagiz artik. Bizden ilgi ve sevgi bekleyen minikler icin cekilen acilar unutulur
Canim cok gecmis olsun Allah anali babali buyutsun. Cok opuyorum sizi.
sağol özlemciimm aminn canımm, bizde seni öpüyoruz teyzesi, bu arada foto nasıl yükleniyodu canım linki atabilir misin ? oğlumun fotosunu atiym buraya
hepize hayırlı yeni bir sene diliyorum.Allahımdan bu sene imanlı huzurlu sağlıklı ve tabiki paralı bir sene diliyorum bir çoğumuz 2013 de kuzucuklarımıza kavuştuk dilerim onları doğru düzgün yetiştirecek ana babalar oluruz. bekleyen anne adaylarımıza da inşallah busene sizin seneniz olur ve hepiniz kuzularınızı önce göbişünüze sonra kucağınıza alırsınız.allahımda sıradışı bir dileğim var oda uyumayan bebişlerimize düzenli uyku nasip etsin neolur ne olur ne olur allahım .ammmiiiiiinnnnn.:130::130::130::126::126::126:
Cay fayda etmedi miyusuf beye? Aminnnnnnnnnn diyorum minecim......
sağol özlemciimm aminn canımm, bizde seni öpüyoruz teyzesi, bu arada foto nasıl yükleniyodu canım linki atabilir misin ? oğlumun fotosunu atiym buraya
Selam kizlar biz tartildik 5500 gr olmusuz 900 gr daha almisiz aynen devam dedi hemsiremiz. Subatta tekrar asi var ocak ayinda rahatiz en azindan. Subatta demire de basliycakmisiz. Ha bir de 60 cm olmusuz.
Kesinlikle benimki de icmeyince uyumuyor saat basi kalkiyor iciyorum benim de kafa bidunya oluyor siziyorumoziym maşallah ezgiye çok güzel almış akıllı kuzu .biz 500 gr aldıysak oynıcam.uyumuyorki et olsun çay içince evet ama içmessem hayır canım her gün içmeyk istemiyorum gögüslerim patlıyor şişlikten.ama sinirlerime çok iyi geliyor onu itiraf edeyim deneyin kızla.özellikle süt ve şu depresyon olayına çare bence.
Oyy surata bak ya sert erkek yerim ben seni masallah sana Allah nazarlardan saklasin. Kokulu kuzucuk.
Park yatak daha uygun olur 1 yıllık için alacaksan.Büyüyebilen alırsan evleninceye kadar kullanır ama yer kaplar.Bambu beşikler 6aya kadar kullanılıyor.
Tombiş olmuşsunuzdur inşallah.Benimki de uzun süre görmediklerinde durmuyor artık.Epey vızıldıyor.Alışınca da sürekli gülüyor :)))
Daha erken değilmi İpekcim?Ben değiştirmedim daha.6.aydan sonra değiştireceğim emziklerini ve biberonları.Varsın az aksın,genzine kaçmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?