Bol bebiş topiği

Aaaa.Normalde de böylemi gelmeye başlar?Yoksa yerleşmeden oluşan bi kanama mı bu?

Şu duş mevzusu gerçekten beni de çok rahatsız ediyor ya. Annem evde şimdi normal duşumu alamıyorum utanıyorum ya.. Gizli saklı alıyorum. .

Ayşeciğim sabah sabah ağlattın beni canım ya...kalbin ruhun öyle güzel ki beni öyle görüyorsun. Bizim görüşmemiş hiç bitmeyecek inşallah

daha önce hiç böyle olmadı. yerleşme değil bence çünkü adet oldum olacam gibi hissediyorum. aynı ağrılar yani. belim kasıklarım kopuyo resmen. Aradada kahverengi akıntım var.

aslında bunun en iyi yolu test yapmak. Benim bünye öyle ki beni her ay umutlandırır. Sonra test alırım negatif çıkar. Hemen ertesi gün de bakmışsın kan gövdeyi götürüyo :)))))

daha önce hiç böyle olmadı. yerleşme değil bence çünkü adet oldum olacam gibi hissediyorum. aynı ağrılar yani. belim kasıklarım kopuyo resmen. Aradada kahverengi akıntım var.
Bütün hamileliğin boyunca adet dönemlerinde adet ağrıların oluyor zaten.Adet ile gebelik belirtileri birbirine çok yakın.
Şu duş mevzusu gerçekten beni de çok rahatsız ediyor ya. Annem evde şimdi normal duşumu alamıyorum utanıyorum ya.. Gizli saklı alıyorum. .
Gizli saklı alınca daha çok belli olmazmı:26:Ben alenen söylerim öyle durumlarda.

Ayşeciğim sabah sabah ağlattın beni canım ya...kalbin ruhun öyle güzel ki beni öyle görüyorsun. Bizim görüşmemiş hiç bitmeyecek inşallah
Ağlama kııız.Sen hep gül.Hepimiz gülelim

ben de listede ismimi istiyorum. Yeni bat 6 ocak. lütfennnnnnn canım.
Sabırsız ekledim şimdi Hele bi doğur da o zaman görürüm ben seni buraya ne kadar zaman ayırabiliyorsun gör

aslında bunun en iyi yolu test yapmak. Benim bünye öyle ki beni her ay umutlandırır. Sonra test alırım negatif çıkar. Hemen ertesi gün de bakmışsın kan gövdeyi götürüyo :)))))

Ay ben bu konuda çok manyaktım.20-30 test aldım netten(daha ucuz oluyor üstelik değişik eczane aramaktan daha kolay) her gün bi tane yapıyordum.Negatif çıkınca daha yolda demekki diyordum.Hatta tubilosh bi kere test yaptı çizgi çıkmıştı Delüüü tubilosh hatırladınmı kız o yapay çizgiyi.İkizdi hani

Son düzenleyen: Moderatör:

ben negatif çıkınca hemen yıkıldığım için korkuyorum hep test yapmaya :))) bi de o kadar çok bekleyince olmaz diye korkuyorum ya ken kendime sanki beklemiyomuşum gibi yapıyorum

ben negatif çıkınca hemen yıkıldığım için korkuyorum hep test yapmaya :))) bi de o kadar çok bekleyince olmaz diye korkuyorum ya ken kendime sanki beklemiyomuşum gibi yapıyorum

kendimce başka yöntemler de geliştirdim mesela. diyelim ki bugün burdan anlatıyorum sadece lekelenme var diye. bir de umutlanıyorum belki yerleşmedir diye. sonra hoooppp gelsinn kırmızılar :))) insan 5 aydır deneyip de olmayınca bu konuda baya tecrübeli oluyo.

dün akşam işten eve döndüm. Baktım kocam aktardan almış 1 kilo kuru incir :)) İncir kürü yapmaya karar vermiştik bu ay. Silahlarımızı hazırladık yani. Zafere hazırız :))))

Günaydın kızlar.

Yarın doktora gidiyorum. Bakalım neler dicek?

Bir arkadaş var. 2 kilo almış. Ama hepsi bebeğe gitmiş. Aramızda 1,5 ay vardı. Ocak ayının sonunda alacakmış doktor. Sanırım gelişimi çok güzel. Bunları bana başka bir arkadaş anlattı.

Üstelik sigara tiryakisi olanın bebişine bakın birde benim bebişime. Zararlı diye çay bile içmiyorum, dengeli besleniyorum ama olmuyor olmuyor. Neyi eksik yapıyorum.

Moralim bozuldu. Canım acıdı biraz. 'Yediklerinin hepsi bebeğe gitmiş' diyince canım sıkıldı.:26:

Acaba Dilek ve Bilal'den haber var mı? Rabbim yardımcıları olsun...
Tubilosh ile görüşüyorlar onlar.Bende tubilsohdan haber alıyorum.Aradım ama açmadı tubi.

Sağol tatlım, kendi evimiz çok şükür :) aylardır haber bekliyorduk, bebişimizin şansına sonunda bitmiş
Ay ne güzel.Kısmetiyle geliyor kuzucuk.Bende aylardır kazanamadığı sınavı kazandığımı doğumuma 10 gün kala öğrenmiştim.Evde yalnızdım,sevinçten hem ağladım,hem zıpladım.O gün doğurmadımsa Allah yüzüme baktı diyedir
Kız burda senelerce bekleyenler var.5 ay ne ki.Ama beklemek çok zor bilirim.Hele de benim gibi sabırsızsan.
dün akşam işten eve döndüm. Baktım kocam aktardan almış 1 kilo kuru incir :)) İncir kürü yapmaya karar vermiştik bu ay. Silahlarımızı hazırladık yani. Zafere hazırız :))))
İnşallah onu süt yapması için yersin

SELAMLARR GÜNAYDINLARRR HERKEZE BOL BEREKETLİ MUTLU BİR GÜN DİLİYORUMM

hamd olsun Rabbime, güzel haberler almamızı nasip etti bugün de,

Ravzamız iyileşiyormuş kızlarrr
Dr tüm değerler iyiye gidiyor. böbrekler güzel temizleniyor. böyle giderse 1-2 güne diyalizi bırakırız demiş.
makineye baglı oldugu halde (solunum makinesi) kendisi nefes alıyormuş. yine böyle devam etmesi durumunda bikaç güne ciğerindeki tüpü ve agzındaki hortumu çıkarıcaklarmış...

gece hemşireye rica etmiş. bebegimi 1 dakika olsun görebiliriyim kapıdan? rahat yatayım demiş.
tamam demiş hemşire de :) bakmış bir de ne görsün minik Ravzamız uyanık
bugün saat 13 de yanına giricek her gün oldugu gibi. bana yine resim ve veideo yollucak ablam...
inşallah çok daha iyi görürüm kuzumuuu

Kenan paşam iyileşti gibi bişey.sadece gözünde kızarıklık kaldı. öğrendim ki göz nezlesi salgını varmış :18:
babamız da kırmızı göz oldu.demekki dışarda mikroplar kol geziyor. Neyse Allah tan kar yagdı da mikroplar azalmıştır diye umuyorum.

hepinizi çokkkk öpüyorum...
Rabbim sizlere de güzel haberler almanızı nasip eylesin inşallahhh

ağzından bal damlıyoru canım yaaa :)))

inan canım ben de aylarca kendi haline bırakmak isterdim. ama yaş 35 olunca korkuyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…