Bol bebiş topiği

Kitamam ya neden ac birakiyorlar ki seni. Ben sabahina kahvalti yapmistim. Doktorlarin hepsi farkli.
Seni cok iyi anliorum ben de hic uyumamistim hastanede. Gozumu kirpmadan sabah olmstu. Saat basi tura cikiyordum. Yurumeye calis olur mu canim.

her ameliyatta gaz büyük dert. en kısa zamanda bıt bıt bıt çıksın inşallah.. tosuncuk da yanına gelsin bir an önce.. kokla kokla unut hepsini inşallah..

merhaba kızlar geçmişi biraz okudum hepiniz duamdasınız.Yeni gelenler hoşgeldin diyorum. oğluşumu sabah apar topar hastaneye götürdük.Pipişi şişip kızarmıştı çok korktum.Nryseki doktor korkmayın dedi krem verdi.Sünnet ettirin bi an önce dedi.Daha 5 aylık kıyamam ki Bir de kilolar gitmiyo ya görseniz 5 aylık hamile gibiyim.bir de normal doğum yaptım.İşe de başladım yine gitmiyo.Süt olsun diye de eşim ve çevrem sürekli ye diyo.Bebişim de süt gelmeyince ağlıyo ya o zaman boşver kiloyu dedim ama kıyafetlerim olmuyo ve ben bir sürü şeyim varken büyük beden almak istemiyorum((Psikolojim bozuldu bozulacak yani

geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün herşey yolun agirer inş

Dilek canım çok geçmiş olsun. .
İnşallahh hersey yoluna girecek.
Sen elinden geleni yaptın canım.
Namazımdan sonra hep senin için dua ettim. .
Hala da ediyorum canım. İnşallah sende bebeğinde sağlıklı bir şekilde evinize döneceksiniz canım.
Allaha emanet olun .

Canim ilgin içın cok teşekkür ederim.

rica ederim canım. şu aşamada buradan teknik bilgi vermem doğru olmaz. ilerleyen zamanlarda sormak istediğin olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. kendine ve bebişine iyi bak sen, başka da fazla birşey düşünme. rabbim herşeyi kararlamıştır merak etme..

Sağol canım benim inşallah

Canım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda toparlanır Bilal ini kucağına alırsın. O zaman hepsini unutacaksın emin ol

canim moralini bozma iyi olcaksin en kisa zamanda ben o sancilari 4gun tum gun yasadim ve hic gecmicek dedim gurbette uygulama baska hastaneye alinmadim umitsizlikle dolu 4gun kivrandin, ama bebisin kucaginda olunca hatirlamiyosun. hatirlasan da zor gunlerdi diosun acisi kalmio. Ben 2lt kan kaybettim normali 750-1lt oncesinde kanim yukselmisti 11,8 falandi 9a dustu sanirim kan nakli olmadan atlattik. Moral olsun sana her sey gecior inan sonda sonrasi idrar falan da olur merak etme. Masallah tosuncuga simdi sen onu dusun odaklan. Dusunme acilari artik gecmis diye bak talihsizlik ama guzel bir bebis var ortada. İnsallah her sey yoluna girer canim opuyorum sizi

Hepinize iyi geceler ve selamlar kızlar. Kaç gündür yazamıyorum, sadece okuyabiliyorum ve dua yolluyorum sizlere.
Dilekcim, hem çok geçmiş olsun hem de hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Bilal bebişimiz sağlıkla döner kucağına. Sen de onu emzirirken tüm sıkıntılarını unutursun. Kahkahalarla doğum yapman için çok dua ettim ama olmadı (( şimdiki duam da acılarının bir an önce bitmesi ve bebişini hemen kucağına alman...
Ravza bebeğe de hep dualar yolluyorum.
Ayşecim sana da huzur dolu bir yuva için dualar yolluyorum.
İnci kardeşim, sıra sende... İnşallah 3 kilodan aşağı doğmaz sarı şekerin
Duygucum, sana da hem sabır hem de sağlık diliyorum dualarımda, çok zor bir imtihan, Allah yar ve yardımcın olsun...
Ve topikteki tüm arkadaşlarıma kimi zaman isim isim kimi zaman toplu dualar yolluyorum. Yani hep aklımdasınız.
Bizde yeni eve taşınma hazırlıkları başladığı için sık sık yazamayacağım ama hep dua yollayacağım emin olun.
Kendinize iyi bakın, iyi geceler....

geçmiş olsun canım bence küçğkken yaptır büyüdükçe daha zor oluyo bi kaç kişide gördüm minikken daha az ağlıyolar drlar 6 aydan önce diet önermio inş veririsin bende aynıyım zaten şişkoydum artık tam bi obezim ben kıyafet bile aramıyom bulamam çünkü sen bulabildiğine sevinmelisin bence :)

Kızlar bugün kendime kaban baktım bulamadım şimdiden olmuyor.biraz büyük alırım kişi çıkartırım demiştim ama maalesef. Hamile pantolonu da bulamadım hep incecik.Halim harap yani

denerim tabi canım. Nasılsa kaybedecek birşeyim yok :)) Bakarsın bende de işe yarar.

harikasınız yaaa. bu da benim şansım heralde. size rastlamak yani. sabahları sabırsızlanıyorum açıp okumak için. sizi çok seviyorum. sayenizde kendimi çoooook ii hissediyorum :)))

Herkese Günaydın kızlar. .
İnşallah güzel ve hayırlı haberler alacağımız birgün olur..
Bir haftadır devam eden grip ve öksürüğüm var. Bir türlü geçmiyor. .
Öğleden sonra misafirlerim var. Akşamdan bir sürü hazırlık yaptım. Sabah erkenden iş birde bu soğuklar:))

Siz Nasılsınız kızlar?
Bebişleriniz nasıl?

Allahım belki bu ay benim yüzüme güler di mi yaaaa :))) Ben de anne olmak istiyorum. bebeğimi koklamak istiyorum. Çooook istiyorum. Varsa bi liste beni de yazar mısınız lütfen. Belki uğurlu gelir. Bat 6 ocak yazabilirsiniz. Hem bu sefer hamile olurum. Belli mi olur???

(( Allahım bir daha böyle ağır acılar yaşatmasın sizlere Feyzam.Seni çok takdir ettim hep.Çok dayanıklı birisin maşallah.Onca sıkıntının zorluğun üstesinden geldin.Herkes yapamaz bunu.Bir gün gelip görüşmemiz bitse bile seni hiç unutmayacağım.Metanetin diğer adı FEYZA...
Yok çapak için değil de burnunun kuruluğu için demiştim ben sütümü.Çapak bizde de olmuştu 10 günlükken.Ceviz yediğim için olmuş dedi annemler.Sütümü sıkıp pamukla sildim hep.15 gün falan çekti garibim.Bazı sabahlar gözü hiç açılmıyordu ağlıyordu

pufff... ne akıntı ne kırmızı hiç bişi yok... menapoza mı giriyom ben yoksa nayır nolamazzz
Allah iyiliğini versin.Bu kadar sıkıntıyı çekmeden hemen kurtulcan demi menopoza kaçarak.Seni gidi Daha 9 ay var önünde inişli çıkışlı,doğumu var,emzirmesi var,gazı var,tuzu var.Neler çekecen neler

Kuzuuuum.Canım benim neler çekmişsin canım benim ya.Allahım günahlarına kefaret saysın bunları inşallah.Kuzucuğunda maşallah tostopalakmış.Bi an önce kucağına gelsin ve Allah sizi hiç ayırmasın bi daha.Dualarım seninle bitanem.Tubilosha da söyledim sana iletmiştir ama belki okursun buraya da yazayım.Burçak bisküvi ile kayısı suyu iç.Gaza yardımcı olurBi an önce yuvana ve oğluşuna kavuşursun inşallah.

Korkma bi arkadaşım da 4 aylıkken ettirdi sünnet 1 gün çektiler sızısını.Çabuk kapandı derisi taze olduğu için.Büyükken nazları da bitmiyormuş,zor da iyileşiyormuş.Yaptır bi an önce.Milleti dinlersen kilo bile alırsın.Süt yapan şeyler belli.Unlu gıdalardan uzak dur yeter.Bol su,sebze ve sana vitamin olacak şeyler ye.Ben de 1-2 parça bişey aldım.Sürekli aynı şeyleri giyiyorum.Sıkıldım ama kararlıyım eski giysilerime dönmeye.

Çok sağol canım Hayırlı olsun yeni eviniz.Kendinizin değilse Allah size de nasip etsin en güzelinden

Kızlar bugün kendime kaban baktım bulamadım şimdiden olmuyor.biraz büyük alırım kişi çıkartırım demiştim ama maalesef. Hamile pantolonu da bulamadım hep incecik.Halim harap yani
Kız daha 10 haftalıksın göbüş çıkmazki.16.haftaya kadar normal giysilerimi giymiştim ben.Pantolon olarak dar bişeyler giy mutlaka.Kemer kullanma sakın.Sıkışmaması lazım bel-karın-kasık kısmının.Lcwde çeşit var.Palto olarak da kalın örgü hırkalar ve pelerinle idare edebilirsin kış çıkıncaya kadar.
Kızlar belim birde doğuracak gibi alt tarafım agiriyor sizde de oluyormuydu?
Üşütmüş olabilirsin ayaklarını sıkı giyin.Ben sıcak su torbasını ayaklarımın altına koyardım o zaman geçerdi bu ağrılar.Sende öyle yap.

harikasınız yaaa. bu da benim şansım heralde. size rastlamak yani. sabahları sabırsızlanıyorum açıp okumak için. sizi çok seviyorum. sayenizde kendimi çoooook ii hissediyorum :)))
Sen bizi bir de yeni hamiş haberi aldığımızda gör.Kudururuz resmen
Günaydın datlum.İnşallah güzel haber dolu bir gün olur dediğin gibi.
Ballı su iç öksürüğüne.Hatta içine karabiber de at.Isıtıverir boğazını.
Bizim evde klasik bir sabah işte.Eşim iş görüşmesine gitti.Babam dükkanına gitmeden önce torununu görmeye uğradı sabah 8de.Bende kızın yanında eşim varken duşa girmiştim.Çok ayıp oldu babama.Hayır bişey olsa içim yanmayacak da valla masumca bi duştu
Veee Hifanın seni evde yankılanır
Hemmen ekliyorum.Topiğimizin ilk sayfasında listemiz var canım

Arkadaşlar dün benim kırmızlar geldi. Geldi ama nasıl geldi? geldi gibi yaptı kesildi. Akşam eve gittim kahverengi akıntı. Gece tık yok sabah kalktım yine kahverengi akıntı. Şöyle bi normal olsam da rahatlasam artık.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Allahım bugün Ravza bebeğimizin kablolardan kurtulduğunu,Bilal tosunumuzun annesinin koynuna döndüğünü,Dilek anneciğin pırt pırt gaz çıkardığını,taydinin garip durumunun bebeği olduğu haberini,cadı Ezgi'nin uzun uyuduğu bir gece geçirdiğini,Barış bebeğin ıkınmalarının kötü kokularla ve dolu bezlerle sonlandığını,duygunun güzel gelişmelerle gelmesini ve beklenmedik hamiş haberlerini duyur bize

Evimiz buz gibi kızlar.Zaman zaman 19a düşüyor oda sıcaklığı.Kuzumu eşofmanla ve şapkayla durduruyorum artık.Malum kelebek gibi çırpındığı için battaniye falan durmuyor üzerinde.Hasta olmadan bi atlatsaydık şu kışı:18::18::18:

Dün akşamüstü sürpriz bi paket geldi kargoyla.Canımı sıkan bi arkadaşım olmuştu geçen hafta.Bu paketi yollamış bana.Öyle mutlu oldumki anlatamam.Bakakaldım görünce.Hala kaldırmadım,gördükçe gözlerim doluyor.Birileri için kıymetli olmak ve bunu göstermesi çok güzel bi duyguymuş

Eşim iş görüşmesinde şu an.Eski işyerimin mükellefi olan bi adamla hemde.Ben aracı olmadım,kariyer.netten bulmuş çağırmışlar.Sen tanıyormusun bu firmayı dyince öğrendim.Güçlü bi firma ve tam da aradıkları adam benim eşim.Eğer olumlu olursa bugünkü görüşme eski işyerimle bağlarını koparacak o firma.Onların mükellefini çalmış gibi olacağız.Ama bile isteye yapılan bişey değil.Onlardan memnun değilmiş adam,yeni muhasebeci arıyormuş,tesadüf eşimi bulmuş.Biraz karışık bi durum.Bizde ne yapacağımızı bilmiyoruz.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Bende kabızcık olmuşum,hemoroid de olunca baya dardayım aneeyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…