- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.181
Ah canım nasıl olayım elhamdülillah. Bilal yanımda değil gazım çıkmadı ağrısı kaburga ve belimde sızım sızım sızlamıyor açım hala gaz çıkmadığı için bişiler yiyemedim. Evel gece 2 den beri uykusuzluk ve hala uyuyamıyorum ağrılardan dolayı.
Sen nasılsın darısı sana ama acısın kolaylıkla...
Ah canım nasıl olayım elhamdülillah. Bilal yanımda değil gazım çıkmadı ağrısı kaburga ve belimde sızım sızım sızlamıyor açım hala gaz çıkmadığı için bişiler yiyemedim. Evel gece 2 den beri uykusuzluk ve hala uyuyamıyorum ağrılardan dolayı.
geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün herşey yolun agirer inşAh canım nasıl olayım elhamdülillah. Bilal yanımda değil gazım çıkmadı ağrısı kaburga ve belimde sızım sızım sızlamıyor açım hala gaz çıkmadığı için bişiler yiyemedim. Evel gece 2 den beri uykusuzluk ve hala uyuyamıyorum ağrılardan dolayı.
Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkürler. Hepinizin yazdıklarını tek tek okumak istedim ve sizlere çok dua ettim o acıları çekerken.
Uzun uzun anlatırım sonra. Sonuç 4kilo bir oğliş acılar içinde hala gazını çıkartamayın ben benyarım saat oldu lavdan yapılalaı çıt yok. Waves evet doktorum kilolu olduğunu söylemedi bana bebeğin kafası kanala ters girdi ve kımıldamadı 2 saat boyunca çatalda kaldım. Inanılmaz bir acı 2 saat ıkındım 5ebe ve 2 doktor başımda.... Hepsi çok merhametli ve şirinlerdi. Çok güzel açılmam oldu. Gittiğimde sabah 9gibi 4 cm ve akşam 4te 10 cm ile çatala alındım. Ikından çok güzel dedi ebeler doktor çok beğendi ama an sonunda yeter dedim alın beni sezeryana 2 saat daha ıkın dediler gelebilir,ama göze alamadım 2 saat ıkınmayı açım susuzluk başım dönüyor vs...Ama okalar başarıya rağmen gelmedi koca kafalı. Şimdi dün çektiğim sancı ve acıların izi var heryerinde. Sezeryan oldum oda ayrı mesele. Kan sayımım 10 imiş ameliyattan evvel şimdi ise 7 ye düşmüş. Rengim sapları heryerim şiş. Hala 70 kiloyum. Bebeğim yoğun bakımda emdiremedim daha. Kanadık oksijen değerini beğenmedi çocuk doktoru. Ilk günde doğduğu gibi solunum problemi yaşamış 6:15te doğmuş ama yanıma gece 11 gibi getirdiler. Şimdi gaz çıkartma ile uğraşıyorum bakalım sancılarım acılarım ne zaman dinecek... Hepinize ayrı ayrı dua ettim acı çekerken... Hakkınızı helal edin...
Ben 3 kilo bir bebek beklerken bir tosunumuz oldu ve görseniz maşaallah inanılmaz güzel.
İpekçi'm san çok üzülmüştüm okadar acıdan sonra ameliyata alınmana bence ben senden beter oldum
Canim ilgin içın cok teşekkür ederim.
Taydin
Canım inşallah yakın bir zamanda kırmızıları gebelik testinde çift olarak görürsün. . Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınâmasın inşallah. ..
Dilek
canım dualarımız seninle. .
Rabbim tez vakitte şifa versin. . İnşallahh şimdi bebeğin kucağındadır..
Feyza
Canım o zor günler bir daha gelmez inşallah. .
Rabbim kimseye yaşatmasın. .
Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkürler. Hepinizin yazdıklarını tek tek okumak istedim ve sizlere çok dua ettim o acıları çekerken.
Uzun uzun anlatırım sonra. Sonuç 4kilo bir oğliş acılar içinde hala gazını çıkartamayın ben benyarım saat oldu lavdan yapılalaı çıt yok. Waves evet doktorum kilolu olduğunu söylemedi bana bebeğin kafası kanala ters girdi ve kımıldamadı 2 saat boyunca çatalda kaldım. Inanılmaz bir acı 2 saat ıkındım 5ebe ve 2 doktor başımda.... Hepsi çok merhametli ve şirinlerdi. Çok güzel açılmam oldu. Gittiğimde sabah 9gibi 4 cm ve akşam 4te 10 cm ile çatala alındım. Ikından çok güzel dedi ebeler doktor çok beğendi ama an sonunda yeter dedim alın beni sezeryana 2 saat daha ıkın dediler gelebilir,ama göze alamadım 2 saat ıkınmayı açım susuzluk başım dönüyor vs...Ama okalar başarıya rağmen gelmedi koca kafalı. Şimdi dün çektiğim sancı ve acıların izi var heryerinde. Sezeryan oldum oda ayrı mesele. Kan sayımım 10 imiş ameliyattan evvel şimdi ise 7 ye düşmüş. Rengim sapları heryerim şiş. Hala 70 kiloyum. Bebeğim yoğun bakımda emdiremedim daha. Kanadık oksijen değerini beğenmedi çocuk doktoru. Ilk günde doğduğu gibi solunum problemi yaşamış 6:15te doğmuş ama yanıma gece 11 gibi getirdiler. Şimdi gaz çıkartma ile uğraşıyorum bakalım sancılarım acılarım ne zaman dinecek... Hepinize ayrı ayrı dua ettim acı çekerken... Hakkınızı helal edin...
Ben 3 kilo bir bebek beklerken bir tosunumuz oldu ve görseniz maşaallah inanılmaz güzel.
İpekçi'm san çok üzülmüştüm okadar acıdan sonra ameliyata alınmana bence ben senden beter oldum
merhaba kızlar geçmişi biraz okudum hepiniz duamdasınız.Yeni gelenler hoşgeldin diyorum. oğluşumu sabah apar topar hastaneye götürdük.Pipişi şişip kızarmıştı çok korktum.Nryseki doktor korkmayın dedi krem verdi.Sünnet ettirin bi an önce dedi.Daha 5 aylık kıyamam kiBir de kilolar gitmiyo ya görseniz 5 aylık hamile gibiyim.bir de normal doğum yaptım.İşe de başladım yine gitmiyo.Süt olsun diye de eşim ve çevrem sürekli ye diyo.Bebişim de süt gelmeyince ağlıyo ya o zaman boşver kiloyu dedim ama kıyafetlerim olmuyo ve ben bir sürü şeyim varken büyük beden almak istemiyorum ((Psikolojim bozuldu bozulacak yani
Canım, ben hamile kaldığım ayda silkeleme metodunun vesilesiyle hamiş kaldıgımı düşünüyorum. Hatta öyle bir topik vardı. Bayağıda hamile kalan vardı.
Tarif edim ; ilişkiden sonra sırt üstü yattığında bacaklarını havaya kaldır. Eşinde ayak bileklerinden tutup sağa sola çamaşır silkeler gibi silkelesin.Komik geliyor dimi? Bir dene birşey kaybetmezsin . En güçlü sperme yol kazandırmış oluyorsun bu yöntemle.
Maşallah maşallah.Ne güzel gelişmeler bunlar Feyzam.Allah nazardan korusun Furkan beyimizi ve tabi abilerini.Sahi Ömer Faruk nasıl daha iyi inşallah.
Ayy ne güzel.Uyu tabi.Sen daha çok yorulacaksın bizlerden.Bu arada bi soru daha.Ailelerinizde ikiz çokmu?Yada özellikle uyguladığın bi kür varmı
Evet yeşil paketli komili kullanıyorum ben.189 tanesi 6 tl gibi bi fiyat.Nivea baby de çok güzel.İlk onunla başladık biz.Dalin de güzeldi.Jhonsons babynin kokusu da çok güzel.Bekarken odamda hep onu kullanırdım.Bende en az 3 tane alıyorum paket.Biri beşiğinin altında salonda,diğeri odasında,üçüncü bebek çantasında durur hep.
Kızlar cevaplamışlar ama konak için şampuanlar var onlardan da alabilirsin druna sorup.
Allah iyiliğini versin.Gökkuşağı Ezgi olmuş minik cadı.Bende takım giydirme hastalığı var.Ağız bezini bile kenarındaki işlemesinin giysisin uygun renkte olanını kullanırım. Üstü batsın altını da değiştiririm.Hiç tek alt yada üst almadım.Herşeyi takım.Zaten 2 haftadır falan tulumlarla kafayı bozmuş durumdayım.Tüm tulum giydiriyorum hep. Nasılsa büyüyünce giyemeyecek tulumlar
waves öyle güzel yazmışki bana laf kalmadı gibi hissettim.Adet düzensizliği rahmin hamileliğe hazırlandığını gösterir.Tecrübeyle sabittirBir gün gelir senin tontişi de totosuna vura vura severiz burdan merak etme
OOOOyyyy nasıl bi özettir bu yaa.Kız gözlerim doldu resmen.7 ocak 2013......Çıldırmıştım saat 11 olmadı diye.8-10 kişi beklemiştik kan sonucunun çıkmasını.Ve 22 çıktı diye deli gibi sevinmiştimAldın götürdün beni Dileek
Canım ..... istedi de sipariş ver kocişe bence.Yemek çeşidi yazamadım canı çeken falan olur diye.Ben yemek olmadığında öyle yapıyorum
:26::26::26::26::26:Kız İpek druna bi sor neden bu kadar sorun oldu sizde bu kabızlık ve gaz.Mutlaka bi çaresi vardır canım ya.Seni de çok yordu Barış efendi.:26::26::26::26:
Ben çok içtim kimyonu.Hifa'ya içirmedim ama.Nane demler gibi fincana demleyip içtim.Çay kaşığıyla ağzıma atıp bi bardak su içtim.Neler yapmadımki gaz için.
Ben de küçülenleri boş çekmecesine koydum.Açamıyorum çok duygulanıyorumNe zaman hamile kaldım ne zaman 3ayı bitirdi bu yaramaz diyorum gördükçe..Dün akşamki ve bugünkü misafiler pişti oldu hediye konusunda. İkisi de en küçük beden almışlar aynı giysiyi.Bende gidip birinin büyüğü ile,diğerini de başka bi giysiyle değiştireceğim Giydirdiğimde ikisi de ben aldım sansın
Niye kuzum:44::44::44::44::44:
Allah Allah.Neden geliyorki akıntı.Yerleşme falan olabilirmiki?
Ne günlerdi yaa.Gül gül ölmüştük eşimle
Ne zaman çocuklara kızsam sinirlensem hemen bu resmi açıp bakıyorum Mevla sana yavrunu nerelerden aldı geri verdi diyorum hayatı ona göre yaşa diyorum, çok şükret diyorum ,hiçbirşey için üzülme diyorum,Allah sağlık versin gerisi boş diyorum, evlat can diyorum, yaşlandım diyorum diyorum diyorum. Sonunda Allahım sana sonsuz hamdolsun diyorum....Eki Görüntüle 891131
Yok çapak için değil de burnunun kuruluğu için demiştim ben sütümü.Çapak bizde de olmuştu 10 günlükken.Ceviz yediğim için olmuş dedi annemler.Sütümü sıkıp pamukla sildim hep.15 gün falan çekti garibim.Bazı sabahlar gözü hiç açılmıyordu ağlıyordukendi sütün ayşem sakın ha başka bir şey değil .anne sütünün antibiyotik ve prebiyotik özelliği olduğu için çabuk geçirir ve yeniletmezmiş canım . ay inşallah kimse yanlış anlamamıştır. bebekle tek elle bu kadar yazabiliyorum . anne sütü memeden bebeğin gözüne fişkırtcan yani başka bir şeye deymecek süte sonra temiz steril bir bezle silin inanki üçüncüye gerek kalmıyor.2 hafta önce yusufta oldu dışarı çıktık halı bakmaya gitiğimizde babası klimanın önünde tutmuş sabah uyandığımızda çocuğun gözleri kıpkırmızı ve çapak dolu iki kere yaptım geçti gitti. tübiloshdan duyana kadar bu kadar ciddiye almazdım ama dikkat etmek lazımmış
pufff... ne akıntı ne kırmızı hiç bişi yok... menapoza mı giriyom ben yoksanayır nolamazzz
Kuzuuuum.Canım benim neler çekmişsin canım benim ya.Allahım günahlarına kefaret saysın bunları inşallah.Kuzucuğunda maşallah tostopalakmış.Bi an önce kucağına gelsin ve Allah sizi hiç ayırmasın bi daha.Dualarım seninle bitanem.Tubilosha da söyledim sana iletmiştir ama belki okursun buraya da yazayım.Burçak bisküvi ile kayısı suyu iç.Gaza yardımcı olurKızlar öncelikle hepinize çok teşekkürler. Hepinizin yazdıklarını tek tek okumak istedim ve sizlere çok dua ettim o acıları çekerken.
Korkma bi arkadaşım da 4 aylıkken ettirdi sünnet 1 gün çektiler sızısını.Çabuk kapandı derisi taze olduğu için.Büyükken nazları da bitmiyormuş,zor da iyileşiyormuş.Yaptır bi an önce.Milleti dinlersen kilo bile alırsın.Süt yapan şeyler belli.Unlu gıdalardan uzak dur yeter.Bol su,sebze ve sana vitamin olacak şeyler ye.Ben de 1-2 parça bişey aldım.Sürekli aynı şeyleri giyiyorum.Sıkıldım ama kararlıyım eski giysilerime dönmeye.merhaba kızlar geçmişi biraz okudum hepiniz duamdasınız.Yeni gelenler hoşgeldin diyorum. oğluşumu sabah apar topar hastaneye götürdük.Pipişi şişip kızarmıştı çok korktum.Nryseki doktor korkmayın dedi krem verdi.Sünnet ettirin bi an önce dedi.Daha 5 aylık kıyamam kiBir de kilolar gitmiyo ya görseniz 5 aylık hamile gibiyim.bir de normal doğum yaptım.İşe de başladım yine gitmiyo.Süt olsun diye de eşim ve çevrem sürekli ye diyo.Bebişim de süt gelmeyince ağlıyo ya o zaman boşver kiloyu dedim ama kıyafetlerim olmuyo ve ben bir sürü şeyim varken büyük beden almak istemiyorum ((Psikolojim bozuldu bozulacak yani
Çok sağol canımHepinize iyi geceler ve selamlar kızlar. Kaç gündür yazamıyorum, sadece okuyabiliyorum ve dua yolluyorum sizlere.
Dilekcim, hem çok geçmiş olsun hem de hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Bilal bebişimiz sağlıkla döner kucağına. Sen de onu emzirirken tüm sıkıntılarını unutursun. Kahkahalarla doğum yapman için çok dua ettim ama olmadı(( şimdiki duam da acılarının bir an önce bitmesi ve bebişini hemen kucağına alman...
Ravza bebeğe de hep dualar yolluyorum.
Ayşecim sana da huzur dolu bir yuva için dualar yolluyorum.
İnci kardeşim, sıra sende... İnşallah 3 kilodan aşağı doğmaz sarı şekerin
Duygucum, sana da hem sabır hem de sağlık diliyorum dualarımda, çok zor bir imtihan, Allah yar ve yardımcın olsun...
Ve topikteki tüm arkadaşlarıma kimi zaman isim isim kimi zaman toplu dualar yolluyorum. Yani hep aklımdasınız.
Bizde yeni eve taşınma hazırlıkları başladığı için sık sık yazamayacağım ama hep dua yollayacağım emin olun.
Kendinize iyi bakın, iyi geceler....
Kız daha 10 haftalıksın göbüş çıkmazki.16.haftaya kadar normal giysilerimi giymiştim ben.Pantolon olarak dar bişeyler giy mutlaka.Kemer kullanma sakın.Sıkışmaması lazım bel-karın-kasık kısmının.Lcwde çeşit var.Palto olarak da kalın örgü hırkalar ve pelerinle idare edebilirsin kış çıkıncaya kadar.Kızlar bugün kendime kaban baktım bulamadım şimdiden olmuyor.biraz büyük alırım kişi çıkartırım demiştim ama maalesef. Hamile pantolonu da bulamadım hep incecik.Halim harap yani
Üşütmüş olabilirsin ayaklarını sıkı giyin.Ben sıcak su torbasını ayaklarımın altına koyardım o zaman geçerdi bu ağrılar.Sende öyle yap.Kızlar belim birde doğuracak gibi alt tarafım agiriyor sizde de oluyormuydu?
harikasınız yaaa. bu da benim şansım heralde. size rastlamak yani. sabahları sabırsızlanıyorum açıp okumak için. sizi çok seviyorum. sayenizde kendimi çoooook ii hissediyorum :)))
Günaydın datlum.İnşallah güzel haber dolu bir gün olur dediğin gibi.Herkese Günaydın kızlar. .
İnşallah güzel ve hayırlı haberler alacağımız birgün olur..
Bir haftadır devam eden grip ve öksürüğüm var. Bir türlü geçmiyor. .
Öğleden sonra misafirlerim var. Akşamdan bir sürü hazırlık yaptım. Sabah erkenden iş birde bu soğuklar:))
Siz Nasılsınız kızlar?
Bebişleriniz nasıl?
Hemmen ekliyorum.Topiğimizin ilk sayfasında listemiz var canımAllahım belki bu ay benim yüzüme güler di mi yaaaa :))) Ben de anne olmak istiyorum. bebeğimi koklamak istiyorum. Çooook istiyorum. Varsa bi liste beni de yazar mısınız lütfen. Belki uğurlu gelir. Bat 6 ocak yazabilirsiniz. Hem bu sefer hamile olurum. Belli mi olur???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?