- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.161
Yerlesme kanamasi olmasin canim. Ayy hadi hayirlisi insallah.?tahlillere gerek kalmaz.
Allah Allah.Neden geliyorki akıntı.Yerleşme falan olabilirmiki?
batın ne zamandı ki. .erkekler işte canım laf söyletmek istemiyorlar canım. sentakma okadar. gururları başka yerde bu kadar işlemez ama bu konuda ....
Tamam Minecim.Sorarım mutlaka aklımda.
Kız onun yerine kendi sütümü sıksam yada ılık su damlatsam olmazmıki?Olur diyor annemler falan.:44:
Ben anlayamamışm kuzum ya.Bende sil ikimizi anladım.Kusuruma bakma nolur.Batları yazıyorum ya o yüzden silmiştim batlarınız geçtikten sonra.Ama eklerim sen iste yeterki.
3 aylık sata göre hesapladığımda 15 aralık çıkmıştı. 12-15 arası bekliyordum. pazardan beri ne öldürdü ne güldürdü vallahi. şu anda belim mi desem böbreğim mi desem bi çekme var, ağrı değil sancı değil. başka da bişey yok belirti falan. hayırlısı ne diyeyim.. neyse nasibimiz onu görücez.
bence dikkat et taydin hatta 12sinden sonra tedbir amaçlı bir test yap neolur neolmaz. sen işini garantiye al belki testlere gerek kalmaz
yarın da gelmezse akşam gelirken bi test alayım, perşembe yaparım kırmızıları görmezsem..
pufff... ne akıntı ne kırmızı hiç bişi yok... menapoza mı giriyom ben yoksanayır nolamazzz
msmesi cady ozy anam ne tatlı bebiş onlar maşallah kuzularınıza
ne menepozu ya benden önce kimse giremez menepoza bu topiğin ilk adayı benim sizler sonra hele sen önce doğurmak zorundasın yağma yok öyle menepoza giriyom falan
Taydin
Canım inşallah yakın bir zamanda kırmızıları gebelik testinde çift olarak görürsün. . Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınâmasın inşallah. ..
Dilek
canım dualarımız seninle. .
Rabbim tez vakitte şifa versin. . İnşallahh şimdi bebeğin kucağındadır..
Feyza
Canım o zor günler bir daha gelmez inşallah. .
Rabbim kimseye yaşatmasın. .
şu an dilekçenin şokunu yaşıyorsun. ama yazılanlara hiç şaşırmadım, çok daha fazlası da olabilirdi. senin yapman gereken sakin olmak, sakin ve mantıklı düşünmeye çalışmak. zor bir durum içerisindesin. boşanmak başlı başına bir travma iken bir de hamilesin. bu aşamada bana gelen ve kafası karışık olanlara ben " eve git otur, düşün, boşanmak istiyor musun, evliliği kurtarmak için yapılabilecek birşeyler var mı? yoksa tanışmandan evlenmene, bugüne kadar geçen zamanı gözünün önüne getir, ne yaşadıysan hepsini yaz, günlük yazar gibi, yazdığını okurken fikirlerin netleşecek, ayrıca bizimle konuşurken asıl önemli olan şeyleri unutup çok farklı şeyleri anlatıyorsunuz, sizin yazdıklarınız içerisinden biz kullanacağımız malzemeyi birlikte daha iyi seçebiliyoruz " diyorum. sen de aynısını yap. düşün taşın ve yaz. nafaka, tazminat, eşya, altın ne isteyeceksen belirle. vakit geçirmeden bir avukatla irtibata geç. boşanma davasında iletişim önemli oluyor. kendini rahat ve güvende hissedeceğin, senin dilinden anlayacak , gerektiğinde tüm mahremini paylaşabileceğin biri olması iyi olur. karşı taraf dersine iyi çalışmış ise senin de onun karşısına aynı şekilde çıkman lazım. yorucu ve yıpratıcı bir süreç, tepkisiz kalmayı öğrenmen lazım. herkes herşeyi söyleyebilir. insanlar 20 yıllık eşlerini tanıyamıyorlar boşanma aşamasında.
Ah canım nasıl olayım elhamdülillah. Bilal yanımda değil gazım çıkmadı ağrısı kaburga ve belimde sızım sızım sızlamıyor açım hala gaz çıkmadığı için bişiler yiyemedim. Evel gece 2 den beri uykusuzluk ve hala uyuyamıyorum ağrılardan dolayı.hoşgeldin canım... iyisiniz inşallah?
Dilegim cok gecmis olsun canim benim jepsi gececek insallah. Rabbim sifa versin ikinize de tez zamanda iyilesip evinize donun insallah.Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkürler. Hepinizin yazdıklarını tek tek okumak istedim ve sizlere çok dua ettim o acıları çekerken.
Uzun uzun anlatırım sonra. Sonuç 4kilo bir oğliş acılar içinde hala gazını çıkartamayın ben benyarım saat oldu lavdan yapılalaı çıt yok. Waves evet doktorum kilolu olduğunu söylemedi bana bebeğin kafası kanala ters girdi ve kımıldamadı 2 saat boyunca çatalda kaldım. Inanılmaz bir acı 2 saat ıkındım 5ebe ve 2 doktor başımda.... Hepsi çok merhametli ve şirinlerdi. Çok güzel açılmam oldu. Gittiğimde sabah 9gibi 4 cm ve akşam 4te 10 cm ile çatala alındım. Ikından çok güzel dedi ebeler doktor çok beğendi ama an sonunda yeter dedim alın beni sezeryana 2 saat daha ıkın dediler gelebilir,ama göze alamadım 2 saat ıkınmayı açım susuzluk başım dönüyor vs...Ama okalar başarıya rağmen gelmedi koca kafalı. Şimdi dün çektiğim sancı ve acıların izi var heryerinde. Sezeryan oldum oda ayrı mesele. Kan sayımım 10 imiş ameliyattan evvel şimdi ise 7 ye düşmüş. Rengim sapları heryerim şiş. Hala 70 kiloyum. Bebeğim yoğun bakımda emdiremedim daha. Kanadık oksijen değerini beğenmedi çocuk doktoru. Ilk günde doğduğu gibi solunum problemi yaşamış 6:15te doğmuş ama yanıma gece 11 gibi getirdiler. Şimdi gaz çıkartma ile uğraşıyorum bakalım sancılarım acılarım ne zaman dinecek... Hepinize ayrı ayrı dua ettim acı çekerken... Hakkınızı helal edin...
Ben 3 kilo bir bebek beklerken bir tosunumuz oldu ve görseniz maşaallah inanılmaz güzel.
İpekçi'm san çok üzülmüştüm okadar acıdan sonra ameliyata alınmana bence ben senden beter oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?