Bol bebiş topiği

Hadi sifa olsun canim. Hurmayida arttir bence. Rahimin kasilmasini sagliyormus. Ben hic yiyemedim ya normal dogurcak olsaydimson hafta bir paket yiycektim
Ayy hakkikaten mi? Benim de cok gazim oldu hala da oluyor ayaklarimi hep sicak tutuyorum ama. Benimkiz bana cekmis o zaman.
O kadar rahatsizligi niye cekelim dedim de ilac aldim biz bir yerimiz agrisa agrikesici iciyoruz. Yazik cocuga.
Yok canim musade eder mi hic? Anca tvyi acarsam muzkik filan olursa biraz oyalaniyor. Yoksa hemen meme geliyor aklina. Az emiyor birabirakiyor.
Burnumu tikayip iciyorum hele papatyayi gorsen kokusu felaket..iyi olsundiye ne yapalim...annelik zor is..

Aminnn kuzum. Onu emerken izlemesi en guzel sey. Sen de yasayacaksin canim o ani cok az kaldi. Hamileleginsonuna yaklastin... dogumdan sonra bambaska bir hayahayat baslyacak sizin icin.

Maşallah canim benim az kaldı sabret. Ben mide bulantimla uğraşıyorum gece ve sabah daha cok artıyor. Psikolojim berbat zaten yuvarlaniyoruz

o mide bulantılarını günüm geçtiği gibi çekmeye başladım ta 16.haftaya kadar
Berbat birşey inş seninki daha erken geçer.
Allahım ne kadar kötü günlerdi.
Geçtiği için çok mutluyum.
Şimdide doğum heyecanı telaşıııı
İnş kendi evinde yatağında kucağına alırsın meleğini...

Canım tek sayı ile yemek lazım hurmayı,bende yiyorum günde 5 tane yetmezmi ?
İnşaallah kuzum o gün gelir
Ne yapacak kuzu mecbur olunca içiliyordur eminim.
Bak sen cadıezgiye cadıozy min cadıezgisi demek izin vermiyor

Allah yardımcın olsun canım güç kuvvet versin.
Korkuma canım. Sen hamilesin duaların kabul olur. Bizde dua et.
Eşinden çok dua et eminim duaların kabul olur en kısa zamanda cevap alırsın...

Aminn iyi dileklerin içın Rabbim bi vaazda kurtarsın. Sayfamizdaki herkese dua ediyorum. Öksürük azaldı derken kusma başladı. Nasil olucak hiç bilmiyorum en azından sağlık belirtisi diye şükrediyorum.

Aynen canim ya anasinin kizi oldu ben bir de tosbaa diyorum ona babasinin kizin olacak diye ama nerdeee. Ayni ben tez cani hareketli...bugun doktorda tartildik 900 gr almisiz yine 1 kiloyu bulduramadik o kadar da emiyoruz ama. Ee okadar kıpırtıya kilo mu alinir. Kurtlu naciye ayagimda salladim simdi uyudu nihayet. Uykusu var esniyor kipir kipir oyle tutuyorum durmuyor boyle tutuyorum durmuyor ben de zorla yatirdimayagaima. sen mi inat hen muyudu iste. Halbuki diyorum beni dinlesen pisman olmazsin ama dinlemiyor
5 tane yeter herhaldeben de bilemedim.
Cantan hazir dimi? Ben pisik kremini unutmusum. Prima bizde popoyu kizartti ya ertesi gun esim getirdi bizim ev uzak malum hastaneye. Tulbent filan al derim ben biz 2 kisilikodadaydik ziyaretciler filan gelince ortuvermesi iyi olduemerken.

Son düzenleme:
Aminn iyi dileklerin içın Rabbim bi vaazda kurtarsın. Sayfamizdaki herkese dua ediyorum. Öksürük azaldı derken kusma başladı. Nasil olucak hiç bilmiyorum en azından sağlık belirtisi diye şükrediyorum.

Benim de 7.hafatada baslamisti duygcum. Cok zor Allahim yardim etsin. Kraker kuru ekmek yiyordum tum gun bazen sadece..amatabi senin de dedigin gibi bebisinin buyudugunu gosteriyor bulantilar...

Evet canım hatırlatman iyi oldu almıştım zaten.
Tülbentimide aldım ama bebiş için ayrı aldım
Bizim ev yakın ama ne gereği var herşeyimiz yanımızda olsun demi
Evet seni dinlese pişman olmayacak ama nerede şimdikiler çok inat kuzu çok
Canım öyle böyle en zor haftalarını atlatacaksın.
Benim iştahım yoktu mide bulanmıştı halsizlik uyku
Rengim atmıştı her gören hastamısın diyordu,bazı büyükler hamilemsin diyordu okadar yani.
İnş geçecek dua et uzun sürmesin. Farklı heyacanlar başlayacak.cinsiyet heyecanın varmı acaba ne

Sorma ah bu cocuklar simdi de kucagima aldim dallmadi uykuya.
Iyi bari canim yakinsa sorun olmaz.
Ben yatirayim yavastan cadiyi. Kuzum sen de dinlen oturunca yorulursun.
Allah rahatlik versin. Optum ikinizi de...

Sorma ah bu cocuklar simdi de kucagima aldim dallmadi uykuya.
Iyi bari canim yakinsa sorun olmaz.
Ben yatirayim yavastan cadiyi. Kuzum sen de dinlen oturunca yorulursun.
Allah rahatlik versin. Optum ikinizi de...

Sana kolay gelsin ozım.
Ben uykumu aldım yaaaa. Yemekten sonra 8gibi uyudum 10 da uyandım. Cin gibiyim şimdi ne uyku ne halsizlik
Bizde sizi öptükkk

Benim de 7.hafatada baslamisti duygcum. Cok zor Allahim yardim etsin. Kraker kuru ekmek yiyordum tum gun bazen sadece..amatabi senin de dedigin gibi bebisinin buyudugunu gosteriyor bulantilar...

O kadar oksurukten sonra doktora gitmeyi düşünüyordum sağolsun bulantilar rahatlattı beni. Gece yatmadan başlıyor sabah bulantı hapı içiyorum sonra uzaniyorym anca rahatliyorum biraz

Amin inş uzun sürmez formasyon ankara dışına çıkarsa rezil olurum. Haftaya ıstanbula gitmem gerek diploma almaya ne yapicam bilmiyorum. Oğlum olsun istiyorumhayirlisiyla olur inş. Sizin tahmininiz var mi?

kuzu nedendir bilmiyorum ama oğlun olacakmış gibi hissediyorum
herşeyin hayırlısı

Ipekcim memeyi cikarinc a kaldiriyorum ben gaz cikiyor sonra yine emiyor ama bazen birkere cikiyor gazi uyuyor uzun sure tutuyorum dikama cikmiyor sonrada barsaklarda sıkıntı oluyor. Ictik bakalim ilaci bu gece neyapacak..

canim sonucu bildir mutlaka insallah yarar yavrular iki buklum oluor sancidan yarin tartilcaz bakalim nolmus bidikim

kızlar benim gibi olan varmı?

6 aya kadar duphaston ilaçı kullandım adetim çok düzensiz bu ay ilacı bırakayım dedim çünkü bebiş istiyoruz almadım ilaçı normalde ilaca göre 29 kasımda hasta olmam lazımdı olmadım 3. günü test yaptım negatif çıktı. acaba testi erkenmi yaptım diye düşünüyorum. yada adetim düzene girmedi galiba diyorum bunun üzerine duphastonu aldım yine acaba hamileysem eğer duphaston kullanırken bişi olurmu böle bi drumla karşılaşan yada duyan varmı???

Geceler gündüzleri birbirine karıştı. Midem o kadar fena ki anlatamam evdede ne ekmek var ne çubuk kraker. Ayva yedim biraz umarım bulantilarim cok uzun sürmez.

Sağlık ocağında tahlil yapılıyor mu? Gebelik.içın genel kan sayımını felan sağlık ocağında yaptırıp öyle gideyim diyorum hastaneye. Eksikleri hastanede yaptırırım.

Kızlar günaydın herkese..
Bir ara bebek bezi konusunda yazmıştım. Sonra adı pekte duyulmayan bir marka vardı markette bir de onu deneyim dedim. Babystar 3 numarasını almıştık. 68 li paket. Sızdırma konusunda kesinlikle sızdırmıyor, bağlama yerleri gayet güzel acıtmıyor, iz yapmıyor. Kakamızı da dışarı taşırmadı üstelik. Pişikte yapmadı. Hiç beklemiyordum gerçekten. Pişik konusunda bez markaları bebekten bebeğe değişiklik gösterebiliyor ama diğer özelliklerinden dolayı tavsiye edebilirim aklınızda bulunsun. Üstelik fiyatı da uygun 20.90.

Islak havluya gelince hepsini denedim sayılır Dalin, Prima, Unibaby, Canbebe.. Ama en doğalı Huggies in ıslak havlusu kesinlikle tavsiye ediyorum.

Güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah..

Son düzenleme:

ayşeciğim bugun netten evde yapılan egzersizler için
bir çıktı aldım evde yapmaya çalışayım umarım faydalı olur
artık işte oturmakta o kadar sıkıntı yaşıyorum ki Rabbim yardımcımz olsun
sen nasılsın soğuklar sizin oralarada gelmiş bizim buralar her yer buz
inanılmaz bir soğuk var dışarda bu yılda böyle soğuk geçecek sanırım
hifa hanım nasıl öpüyorum o boncuk gözlerinden
elbiseside şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde giyinsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…